monika55 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 I co bedzie?:-( Nowe ogloszenia zrobie. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 togaa napisał(a):Typowy szpic.!!!! One takie właśnie są !!!! ....ja to wiem i Ty też, ale przeciętny człowiek nie zna się na szpicach i tu może być problem....gdyby mógł go przygarnąć ktoś, kto się pozna na szpicowej naturze.... Quote
togaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczek007 napisał(a):gonitwy za szpicem dla sprawdzenia tatuażu na nic sie zdały:shake:...czeka nadal...Moze dlatego go nie chca bo on nie lata z wywieszonym jęzorkiem za ludzmi..To taki indywidualista. Typowy szpic.!!!! One takie właśnie są !!!! Quote
wilczek007 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ooo, wiedzę ,że jesli byłabym psem to pewnie też byłabym szpicem...:evil_lol:więc jak sie uda kiedys sie zakolegujemy ze szpicusiem może...W sumie staram sie za nim nie uganiac tylko chodze po boksie i gadam do niego, bo i naczej sie i tak nie da...Sprubuje go w miare możliwosci często odwiedzac,może wreszcie sie uda. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczek007 napisał(a):ooo, wiedzę ,że jesli byłabym psem to pewnie też byłabym szpicem...:evil_lol:więc jak sie uda kiedys sie zakolegujemy ze szpicusiem może...W sumie staram sie za nim nie uganiac tylko chodze po boksie i gadam do niego, bo i naczej sie i tak nie da...Sprubuje go w miare możliwosci często odwiedzac,może wreszcie sie uda. ....jak sam podejdzie do Ciebie, to będzie znaczyć, że zaszczyca Cię swoim towarzystwem i możesz go np. pogłaskać:p myślę, że to będzie duuuży sukces Quote
monika55 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Tylko co dalej? on tam zdziczeje do reszty. Szkoda tego psiaka.:-( Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 monika55 napisał(a):Tylko co dalej? on tam zdziczeje do reszty. Szkoda tego psiaka.:-( wiem, może nie zdziczeje, ale będzie jeszcze bardziej nieufny....dlaczego nikt go nie chce:shake::-(:-(:-( Quote
monika55 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Nowe ogloszenia Szpic wilczy szuka domu : monika55 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Inne czekaja na aktywacje. Quote
monika55 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Szpic wilczy szuka domu. - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Quote
togaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Monika, a czy schron. w którym jest szpicul steryliz. i kastruje psy przed wydaniem..? Trzeba będzie uważać przy nowym domku żeby szpicul nie trafił w łapy pseudohodowców? Quote
wilczek007 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 sie nie kastruje i nie sterylizuje...z tego co wiem narazie nie ma na to pieniędzy. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 togaa napisał(a):Monika, a czy schron. w którym jest szpicul steryliz. i kastruje psy przed wydaniem..? Trzeba będzie uważać przy nowym domku żeby szpicul nie trafił w łapy pseudohodowców? ....gdyby miał trafić do takich osób, to zapewne już by się to stało. A ten pies jest w takim stanie, że szkoda gadać:shake: Quote
monika55 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Nawet gdybysmy chcialy same wykastrowac - to nie wolno. Raz zabrany pies do schronu wrocic nie moze. A DT nie mamy. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zareklamowałam go w temacie "zaadoptuję szpica" (Ty tam też go przedstawiłaś) może ta dziewczyna przekona sie do niego, ma blisko, może pojechałaby do tego schronu i zapoznała się ze szpickiem...? serce mnie boli jak o nim myślę:-(:-(:-( Quote
togaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 I mnie...z tej bezradności... Monika! jak to sie stało że zwrócił Twoją uwagę ?Czy szpicul wychodzi na spacery? Czy jest to praktykowane w 'Twoim" schronie? Quote
wilczek007 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ...spacerów nie ma w schronie jesli pies siedzi w boksie ogólnym(gdzie jest wiecej psów)bo jakby wrócił miałby od koleżków zadek pogryziony troche, i mało wolontariatu bo dodziny otwarcia schronu niewygodne...wiec psy raczej sobie hasaja na wybiegu boksu i tam je widac. Quote
wilczek007 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :lookarou:togaa napisał(a):hmmmmm..no to nie ciekawie...!:shake: no i to bardzo... Quote
monika55 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Ja bylam prawie pewna, ze szpicus zostal zaadoptowany przez te osobe, ktora pisala ze przygarnie szpica. Pisala do mnie na PW.Dlatego specjalnie sie nie zdziwilam, ze poszedl do domu. A tymczasem - guzik - on dalej w schronie. A dzis znowu go nie widzialam.Nie moglam wejsc do boksu.Tyle nowych spraw, ze nawet nie mialam czasu wypytac.A zreszta po co pytac. Fantastka znowu by strzelila historyjke, a ja glupia moze bym znowu uwierzyla. Quote
togaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Fatalnie że personel schronu z Wami nie wspólpracuje... Współczuję, bo to orka na ugorze.... W Zywcu , dziewczyny mają dużo lepiej przez co i więcej moga zdziałać... Ale może małymi kroczkami.... Czekamy na wieści szpickowe....Czemu go nie było..??? Quote
wilczek007 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 hm...on taki indywidualista ze jak nie zainteresowany, mógł do budy wlezc...raz tak zrobił i łebek mu wystawał...ale niewiem.Bede tam dzis lub w czwartek to zobacze gdzie chłopaczysko siedzi;) Quote
monika55 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Jedyne zapytanie o niego bylo w zwiazku z tym zaginionym.:shake: Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 monika55 napisał(a):Jedyne zapytanie o niego bylo w zwiazku z tym zaginionym.:shake: niedobrze:-( bardzo mi przykro Quote
Recommended Posts