M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tak bardzo im go żal:-(:-(:-(:-(:-( niech go ktoś przygarnie A. Quote
wilczek007 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 szukam po forum ale nikt nie chce jakoś:placz: Quote
M&S Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wilczek007 napisał(a):szukam po forum ale nikt nie chce jakoś:placz: jest mi strasznie przykro:-(:-(:-(, to jest napewno świetny pies, gdyby go ktoś przygarnął i pokochał miałby cudownego przyjaciela, wiernego i oddanego. szpice są naprawdę wspaniałe Quote
wilczek007 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 narazie nikt sie dalej nie znalazł...podnoszę..:cool1: Quote
togaa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Szukałam tego wątku wcześniej na forum, ale nie trafiłam.... Jestem wstrząśnięta... Trudno mi sobie wyobrazic powody jego bezdomności? Wiadomo jak trafił do schronu? Quote
M&S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 togaa napisał(a): Jestem wstrząśnięta... Trudno mi sobie wyobrazic powody jego bezdomności? Wiadomo jak trafił do schronu? Ja też nie rozumiem, co taki piękny pies robi w tym miejscu..... Quote
monika55 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Nie znamy jego historii. Tam trudno sie dogadac. Ale troche juz siedzi. Stracil czas przez klamstwo, ze go nie ma.:shake: Quote
M&S Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 togaa napisał(a):Czy ktoś ma mozliwośc sprawdzenia czy ma tatuaż w uchu? Szpice wilcze to mało popularna rasa....Niewiele ich jest w Polsce... .....już wcześniej była poruszana sprawa tatuażu.... Quote
togaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Czy ktoś ma mozliwośc sprawdzenia czy ma tatuaż w uchu? Szpice wilcze to mało popularna rasa....Niewiele ich jest w Polsce... Quote
wilczek007 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 MAM MOŻLIWOSC SPRAWDZENIA ALE NAJPIERW SIE MUSZE ZA NIM NAUGANIAC PO KOJCU I CHYBA ZDAJE SIE WEJDE DO BUDY PO TEN PANICZ MA HUMORKI:evil_lol:...Po za tym jest traktowany niżej wsród psów z boksui niechce chce by go potem żarły.Juz mi to raz nie wyszło...potem szpica nie było...to poprubuje znów;) Quote
togaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 monika55 napisał(a):Wlasciwie to jakie ma znaczenie czy on ma tatuaz? Albo go ktos pokocha albo nie. Ma duże znaczenie....Znam kilku hodowców szpiców wilczych i jestem pewna że nie zostawiliby " swojego" psa w potrzebie... Quote
monika55 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Rozumiem. Tylko to naprawde trudne. On sie boi i nie mozna na sile go z budy wyciagac. Reszta sie na niego rzuci.Tam duzo psow w jednym boksie.No i jak mu grzebac w uchu? Albo gdzies tam? Gdzie powinien byc tatuaz? Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 monika55 napisał(a):Rozumiem. Tylko to naprawde trudne. On sie boi i nie mozna na sile go z budy wyciagac. Reszta sie na niego rzuci.Tam duzo psow w jednym boksie.No i jak mu grzebac w uchu? Albo gdzies tam? Gdzie powinien byc tatuaz? ..domyślam się, że sprawa nie jest łatwa, jeżeli ma tatuaż w uchu to jak postawi ucho będzie widać, natomiast jeżeli ma w pachwinie....(jak mój Maks) to może być niewykonalne, trzeba położyć psa na plecach..... a jak miał robiony kilka ładnych lat temu, to mógł się zatrzeć. ogólnie nie wesoło:shake::-( Quote
wilczek007 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 no własnie, niewesoło...ja sie niestety do budy za nim nie zmiesciłam...:roll:...no i mam nadzieje ze on sie nie wscieknie i nie ugryzie mnie bo im dłużej tam siedzi tym dzikszy sie może robić... Quote
monika55 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Po Swiętach pojedziemy i obszukamy. Moze nas nie zje. :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :shake:nieee no...jego sie poprostu nie da chwycić, zwiewa gdzie tylko mozna, woli zaglądac z daleka...A psy sa agresywne bo czują teraz ruje samic schroniskowych i jest daremnie, jeden drugiemu najchetniej dobrałby sie do skóry, chyba sama tam nic nie podołam... Quote
M&S Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 togaa napisał(a):Ciagle o nim myślę....:-( a nie dałoby się myśli przekuć w czyn? A. Quote
wilczek007 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 trza go po świetach jakos chwycic zanim odfrunie gdzie indziej:-?...czy myslicie ze to ten który sie zgubił?....szukałam podobienstw ale ta nasza fotka kiepska jest i niewiem...nic tylko tatuaz...a chipy to wet sprawdza?...czy jak?... bo zapomniałam:oops: Quote
monika55 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 To nie ten zaginiony. Dalam tam jego zdjecie. Quote
togaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):a nie dałoby się myśli przekuć w czyn? A. Pewnie by sie dało? Przynajmniej poogłaszac na licznych forach....Tylko kto by sie tego podjął? Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 togaa napisał(a):Pewnie by sie dało? Przynajmniej poogłaszac na licznych forach....Tylko kto by sie tego podjął? ...na szpicowym jest od dawna....i nikt go nie chce:-(:-(:-( to bardzo przykre:shake: Quote
wilczek007 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 gonitwy za szpicem dla sprawdzenia tatuażu na nic sie zdały:shake:...czeka nadal...Moze dlatego go nie chca bo on nie lata z wywieszonym jęzorkiem za ludzmi..To taki indywidualista. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczek007 napisał(a):gonitwy za szpicem dla sprawdzenia tatuażu na nic sie zdały:shake:...czeka nadal...Moze dlatego go nie chca bo on nie lata z wywieszonym jęzorkiem za ludzmi..To taki indywidualista. ....nie lata i pewnie nie będzie bo to szpic jest i trzeba się na nim poznać!!!!!!! Quote
Recommended Posts