M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!! Buziaki dla Samsona, mam nadzieję, że u Was wszystko jest w porządku:) Quote
togaa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Myślę że Iwonka wybaczy, ale drugi miesiąc walczy o życie ukochanego Skiperka. Leczy go we Wrocławiu u najlepszych. To dla Niej ciężki czas. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Bardzo przykra wiadomośc... Nie wiem, co powiedzieć. Pozdrów Iwonkę od nas. Oby Skiper wrócił do zdrowia. Quote
togaa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Pomyliłam imiona. To Scoobi jest chorutki.:-( Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='togaa']Pomyliłam imiona. To Scoobi jest chorutki.:-( Pozdrów Iwonkę. Biedny psiak... Quote
M&S Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 M&S napisał(a):Zaglądam nieśmiało... Wysyłam dobre myśli. Quote
Recommended Posts