togaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Iwonko...to jest link do wątku Samka na forum szpiców wilczych..!!! http://www.szpicewilcze**********/adopcje,25/szpic-wilczy-szuka-dobrego-domu,609.html Nie pozostaje Ci nic innego jak sie tam zalogować i samej dopisać historię Samsona...;) Czekamy na Ciebie na forum szpicowatych.....:loveu: Tak sie ciesze że wszystko u Was w porządku! Swietny filmik. Samson rozbrykany,wesolutki,szczęśliwy,wyczesany.......! Ale sie chłopakowi poszczęściło... Quote
wilczek007 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No super kawaler z Samsona sie zrobił:razz: Wesoły i do zabawy skory. Filmik super!Ino musiałam ekran postawic bokiem:eviltong::evil_lol: :evil_lol: Quote
monika55 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Witam serdecznie. Musze poczytac, co sie tu dzialo i nadrobic braki.:loveu: Quote
monika55 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Zaskoczona nie jestem:eviltong: Aczkolwiek przeszczesliwa. Juz zmieniam. Quote
monika55 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wysylam jeszcze 25zl od Ola.:oops: Wysle razem z pieniedzmi na Daisy - Sissy. Co tam u przystojniaka? Zdrowy? Quote
ihabe Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 monika55 napisał(a):Wysylam jeszcze 25zl od Ola.:oops: Wysle razem z pieniedzmi na Daisy - Sissy. Co tam u przystojniaka? Zdrowy? bardzo dziekuję ! :loveu:, Przystojniak zdrowy, szczęśliwy i niesamowicie radosny. Dzięki Asi i Joli z Hoteliku Psia Kraina, Samson nie został wyadoptowany do budy. To jest naprawde typowo domowy psiak, uwielbia swoje legowisko, jest spokojniutki, super czysty. Jak jesteśmy w domu to zawsze kładzie się najbliżej jak może najlepiej w poprzek w drzwiach, blokując przejście :diabloti: Quote
tulasy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witajcie! Wróciłam z urlopu i szybciutko zaglądam do Samsona.Same dobre wieści tu widzę. Ale filmik jest cudny- Sam zachowuje sie jak rozbrykany szczenior. Wygląda na to,że w przeszłości (byc może dalekiej) był psem domowym,radosnym i lubiącym się bawić. Iwonko, na ile lat oceniają go weterynarze? Głaski dla futrzaka Basia Quote
monika55 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Napisz co u Samsona. Tak ladnie opisujesz. Quote
togaa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No właśnie Iwonko...! Co u Was słychać? Jak sie miewa Samsonik? Z brzydkimi kupami spokój? Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Baśki i Moniczki:loveu::loveu::loveu: Przepraszam, że nie piszę , nie wiedziałam czy to jeszcze kogos interesuje:evil_lol: Chciałam wejść na forum szpicowe ale boję się, bo ja to taki całkowity outsider, bez wiedzy tylko z sercem przepełnionym miłością do tego zwierzaka :loveu::loveu::loveu: Samsonek? Cud dziadek, miód szpicek. Gdy idę z nim na spacerze to ludzie schodzą mi z drogi, winda zawsze do naszej dyspozycji:evil_lol::evil_lol: W domu ideał ale uparty ideał:evil_lol: jest moim cieniem, ja w kuchni to i Sam kładzie się i barykaduje przejście do kuchni :evil_lol: Kojec ma tuż obok kanapy aby dobrze widział co robię jak siedzę na kompie:evil_lol: Chodzi na szkolenie do Psiej Krainy , bardzo ładnie pracuje ale w domu uparciuch taki, udaje. że jest głuchy i siad , waruj, na miejsce nie słyszy a jak siłą to powarkuje.... ale my się szpica nie boimy i zaraz dostaje lekko w kufe i fe i spuszcza łepek potulnie. Piotrus ma silna rękę do niego i egzekwuje to na co dzień ale ja :razz: Jest typowo domowy psiakiem, uwielbia swój ponton i poduszkę:loveu: zostaje w domciu z psiakami od 8.30 do 15:00 bez problemu ale jaka radość jak Monia wraca a potem my:loveu::loveu::loveu: Istny szał radości, chce się rozsypać a inne go naśladują i jest niezły sajgon:evil_lol: Zdrówko? Serduszko super ale cały czas borykamy się z zapaleniem oskrzeli. zażywa Theospirex retard 150 mg, Karsivan 50mg i Flegamina w tabletkach. Już 4 tygodnie. Co dwa tygodnie mamy kontrolę.Waży 21, 5 kg i już Pan dr mówi, że jest za gruby. Apetyt wielki, dostaje jednak dwa razy dziennie suchą karmę Intestinal Royala zmieszaną z odrobina gotowanego kurczaka. Na stawy daję mu Arthroflex, zaczyna mu doskwierać albo reumatyzm albo ta dysplazja, czasami to aż piszczy tak sobie leżąc. Jak wstaje to trochę to trwa. Nie pozwala wycierać sobie tylnych łap po spacerze, bardzo tego nie lubi, to chyba ta dysplazja:-( Zamierzam pojechać z nim do pani Halinki, może kilka zabiegów mu poomoże?:-( Kochane moje, dziekuję Wam raz jesczze za to, że nas wspierałyście:loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy razem z Samkiem: Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Taa, 200% szpic, cudny jest :loveu: uściski od nas :lol: A. Quote
tulasy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 "Charakterek" to on ma ,ale tak jak pisze Ania 200% szpica.Piekne te Twoje zdjecia Iwonko ,a on taki szczęśliwy, że trafił na swoich ludzi. Widzę,że nawet posłankiem się dzieli z kolegą- pełna symbioza Wygłąszcz wszystkie czterołapy Basia Quote
ihabe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wygłaszczę wszystkie i wymiziam:loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Aż łza sie w oku kręci....Cudne zdjęcia...,:loveu: Z wycieraniem tylnich łapek u mnie jest to samo...Widać tak jest przy dysplazji.... Brak słów Iwonko! Z takiej biedy Samka wyciągnełaś...Gdyby nie TY,to co by z nim było....???:shake: Quote
wilczek007 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A JA CZUŁAM ZE TAK BEDZIE:eviltong::multi: JAKOS CZASEM TRAFIAM:evil_lol: Quote
M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 wilczek007 napisał(a):A JA CZUŁAM ZE TAK BEDZIE:eviltong::multi: JAKOS CZASEM TRAFIAM:evil_lol: To się nazywa "szósty zmysł"......;):evil_lol: A. Quote
monika55 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Takie cudne wiadomosci nakrecaja pozytywnie do dalszego dzialania. Jak mam juz tym wszystkim ochote rzucic, to wtedy takie wiadomosci pomagaja. Trzeba sprobowac, a moze nastepnemu tak sie uda? Dziekuje. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Musi się udać innym bidom, musi:loveu::loveu: Zapewniam Was , każda z Was zrobiłaby dokładnie to samo, gdyby poznała Samsonka tak jak ja. To była niewinna próba pomocy , która przerodziła się w wielką miłość:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam jak Samson, ze mną gada:loveu: Och jak on śpiewa gdy nie zwracam na niego uwagi np rozmawiając przez telefon, daje mi do zrozumienia żebym kończyła:diabloti::diabloti: Dziś byłam w Cichym Kącie, tam gdzie nasza prfzyjaźń i miłość się zaczęła. Patrzyłam na jego kojec, zajęty przez inną bidę czekającą na cud, zwłaszcza, że Cichemu Kątowi grozi likwidacja:-(:-(:-( To straszne, dlaczego ludzie, którzy tyle wysiłku włożyli i wkładają w pomoc zwierzętom mogą zostac nagle pozbawieni tego wszystkiego, gdyż tereny wokół do tej pory rolne, zostały przekształcone, wykupione i pani biznes women stawiać bedzie tam osiedle domków jednorodzinnych?:-(:-(:-( Nadchodząca jesień bedzie dla mnie bardzo pracowita, poszukać tyle domków dla tych bidulek wydaje się niemożliwe ale ja wierzę w swoje marzenia:loveu::loveu: Quote
M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ihabe napisał(a):Musi się udać innym bidom, musi:loveu::loveu: Zapewniam Was , każda z Was zrobiłaby dokładnie to samo, gdyby poznała Samsonka tak jak ja. To była niewinna próba pomocy , która przerodziła się w wielką miłość:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam jak Samson, ze mną gada:loveu: Och jak on śpiewa gdy nie zwracam na niego uwagi np rozmawiając przez telefon, daje mi do zrozumienia żebym kończyła:diabloti::diabloti: Dziś byłam w Cichym Kącie, tam gdzie nasza prfzyjaźń i miłość się zaczęła. Patrzyłam na jego kojec, zajęty przez inną bidę czekającą na cud, zwłaszcza, że Cichemu Kątowi grozi likwidacja:-(:-(:-( To straszne, dlaczego ludzie, którzy tyle wysiłku włożyli i wkładają w pomoc zwierzętom mogą zostac nagle pozbawieni tego wszystkiego, gdyż tereny wokół do tej pory rolne, zostały przekształcone, wykupione i pani biznes women stawiać bedzie tam osiedle domków jednorodzinnych?:-(:-(:-( Nadchodząca jesień bedzie dla mnie bardzo pracowita, poszukać tyle domków dla tych bidulek wydaje się niemożliwe ale ja wierzę w swoje marzenia:loveu::loveu: Jesteś wspaniałą Kobitką i masz gigantyczne serce :loveu: Głaski dla Sama :lol::loveu: A. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jesteś wspaniałą Kobitką i masz gigantyczne serce :loveu: Głaski dla Sama :lol::loveu: A. Kiedyś Aneczko zjadę na zawał:diabloti: Wielkie serce ale słabe:-( 100 strona w naszym wątku!!!! Quote
M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='ihabe']Kiedyś Aneczko zjadę na zawał:diabloti: Wielkie serce ale słabe:-( 100 strona w naszym wątku!!!! Oby nie..... GRATULUJĘ SETKI:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Atrisko Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No to może ciąg dalszy...następna setka o Samsoniku ...ktoś musi zacząć, a ponieważ dawno się nie odzywałam to wypadło na mnie...:cool3: Jak tam nasza zakochana para?:loveu: Quote
Recommended Posts