Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś info od weta.... mocznik nadal za wysoki, kreatynina w normie. Czekamy jeszcze na inne wyniki ale wet juz dziś rekomenduje dokładne EKG i USG. Polecił dobrego psiego kardiologa i w przyszłym tygodniu tam pojadę.

Posted

wilczek007 napisał(a):

Kurcze co ten Samik ma te wyniki takie nie fajne?:-(

....pół roku w schronie i niewiadoma przeszłość.....:cool1:

A.

Posted

nie jest tak źle kochani. Ten mocznik to znowu nie jest aż tak wysoki się okazało. Dziś byliśmy w Klinice na RTG klatki i sprawdzic serduszko u Kardiologa. Okazało się, że jest ok:multi::multi::multi::multi:

Serduszko i nerki są ok:loveu::loveu:

Oskrzela jednak są zapalone i płucka niedotlenione, dlatego Samus tak ciężko oddycha i charczy ale mamy już leki i Samiś będzie się czuł lepiej.

Samis był tak grzeczny na RTG, grzecznie leżał a my tylko trzymalismy łapki :loveu:

Kamień z serca, taka jestem szczęśliwa :multi::multi::multi::multi:

Posted

ihabe napisał(a):
och uściskam Aneczko, uściskam:loveu:
Nic innego ostatnio nie robi tylko go ściskam bo to pieszczoch taki....:multi:

:cool3: ja to chyba znam ;)

A.

Posted

a najlepsze jest to, że Piotruś też już go uwielbia:loveu: a nasz synek to juz nawet do przedszkola nie wyjdzie jak się nie pożegna z Samsonem i to jakie pożegnanie:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
a najlepsze jest to, że Piotruś też już go uwielbia:loveu: a nasz synek to juz nawet do przedszkola nie wyjdzie jak się nie pożegna z Samsonem i to jakie pożegnanie:loveu::loveu:

To miło :lol:

A.

Posted

ihabe napisał(a):
Jak wróci Monia to trzeba zmienić tytuł wątku na :
Happy End Szpikulec ma DS u ihabe:loveu::loveu::loveu:

Trzeba, trzeba....

wilczek007 napisał(a):
a ja jakos tak czułam że pasujecie do siebie:eviltong:
Monia sie rozwczasowała i znikła:evil_lol:

Dlaczego mnie to nie zdziwiło....:razz:;)

A.

Posted

Wiem, że każda z Was wierzyła zarówno w Sama jak i w tego wilczego żółtodzioba ihabe:loveu: Pomiędzy nami zaiskrzyło niczym w najlepszym romansie od pierwsze chwili, od pierwszego spojrzenia w oczy :loveu:
Wysoko tam wysoko było zapisane, że Sam zostanie wypatrzony przez Wilczka i Monikę, zalożą mu wątek, jakimś cudem wejdzie na niego ihabe, zaangażuję się w wątek, przewiezie Sama ze schronu do Cichego Kąta , tam pozna go lepiej, zaadoptuje i umieści w hoteliku szkoleniowym gdzie Sam nabierze ogłady i po wakacjach rozpoczną wspólne życie razem z resztą rodziny i sfory:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Wiem, że każda z Was wierzyła zarówno w Sama jak i w tego wilczego żółtodzioba ihabe:loveu: Pomiędzy nami zaiskrzyło niczym w najlepszym romansie od pierwsze chwili, od pierwszego spojrzenia w oczy :loveu:
Wysoko tam wysoko było zapisane, że Sam zostanie wypatrzony przez Wilczka i Monikę, zalożą mu wątek, jakimś cudem wejdzie na niego ihabe, zaangażuję się w wątek, przewiezie Sama ze schronu do Cichego Kąta , tam pozna go lepiej, zaadoptuje i umieści w hoteliku szkoleniowym gdzie Sam nabierze ogłady i po wakacjach rozpoczną wspólne życie razem z resztą rodziny i sfory:loveu::loveu::loveu:

Bardzo mi się podoba :)

A.

Posted

Basieńka on jest teraz mega grzeczny :loveu: Piotruś na początku jak zaczynał warczeć ( a warczał tylko tak leciutko) to go zaraz bach w pychol ( tak leciutko) gdyz tak uczą nas na szkoleniu:lol:

Teraz jak juz cos jest ogromnie nie po jego myśli to da nam znać , ze nie jest zadowolony. Nie podgryza, tylko ewentualnie jak jest do tego sprowokowany w zabawie, Monia uwielbia sie z nim tłamsić, a on z nia normalnie gada i taki jest szczęśliwy ,że później zapomina sie i skacze, łapie ja za rękę i chce zaciągnąć na ponton:loveu: Ale ona już się nie boi i wie jak z nim gadać:loveu:
Basiu.... ON jest cudowny!!! Nasz cielaczek i wielki misio rysio.

Ale na spacerze musze zwracać uwagę aby niczego nie jadł, Bo jak cos znajdzie to nie ma siły, żeby mu to wyjąć z paszczęki:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Basieńka on jest teraz mega grzeczny :loveu: Piotruś na początku jak zaczynał warczeć ( a warczał tylko tak leciutko) to go zaraz bach w pychol ( tak leciutko) gdyz tak uczą nas na szkoleniu:lol:

Teraz jak juz cos jest ogromnie nie po jego myśli to da nam znać , ze nie jest zadowolony. Nie podgryza, tylko ewentualnie jak jest do tego sprowokowany w zabawie, Monia uwielbia sie z nim tłamsić, a on z nia normalnie gada i taki jest szczęśliwy ,że później zapomina sie i skacze, łapie ja za rękę i chce zaciągnąć na ponton:loveu: Ale ona już się nie boi i wie jak z nim gadać:loveu:
Basiu.... ON jest cudowny!!! Nasz cielaczek i wielki misio rysio.

Ale na spacerze musze zwracać uwagę aby niczego nie jadł, Bo jak cos znajdzie to nie ma siły, żeby mu to wyjąć z paszczęki:loveu:

Cudnie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Ucałuj futro w nochal :lol:

A.