wilczek007 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 .....:shake:....:oops:....:evil_lol:....:hand: Quote
M&S Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ihabe napisał(a):skromna jak zawsze nasz Wilczek:loveu: a za skromna :p A. Quote
ihabe Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Dziś info od weta.... mocznik nadal za wysoki, kreatynina w normie. Czekamy jeszcze na inne wyniki ale wet juz dziś rekomenduje dokładne EKG i USG. Polecił dobrego psiego kardiologa i w przyszłym tygodniu tam pojadę. Quote
wilczek007 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Maks i Spark ma racje chyba...na dobre mi to nie wyszło jeszcze nigdy:shake: :lol: Kurcze co ten Samik ma te wyniki takie nie fajne?:-( Quote
M&S Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 wilczek007 napisał(a): Kurcze co ten Samik ma te wyniki takie nie fajne?:-( ....pół roku w schronie i niewiadoma przeszłość.....:cool1: A. Quote
M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 wilczek007 napisał(a):a no prawda:-? smutna rzeczywistość..... Quote
ihabe Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nie jest tak źle kochani. Ten mocznik to znowu nie jest aż tak wysoki się okazało. Dziś byliśmy w Klinice na RTG klatki i sprawdzic serduszko u Kardiologa. Okazało się, że jest ok:multi::multi::multi::multi: Serduszko i nerki są ok:loveu::loveu: Oskrzela jednak są zapalone i płucka niedotlenione, dlatego Samus tak ciężko oddycha i charczy ale mamy już leki i Samiś będzie się czuł lepiej. Samis był tak grzeczny na RTG, grzecznie leżał a my tylko trzymalismy łapki :loveu: Kamień z serca, taka jestem szczęśliwa :multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 uff, ulga, uścisnij tego stffora :loveu::loveu::loveu: i niech zdrowieje :p A. Quote
ihabe Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 och uściskam Aneczko, uściskam:loveu: Nic innego ostatnio nie robi tylko go ściskam bo to pieszczoch taki....:multi: Quote
M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ihabe napisał(a):och uściskam Aneczko, uściskam:loveu: Nic innego ostatnio nie robi tylko go ściskam bo to pieszczoch taki....:multi: :cool3: ja to chyba znam ;) A. Quote
ihabe Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a najlepsze jest to, że Piotruś też już go uwielbia:loveu: a nasz synek to juz nawet do przedszkola nie wyjdzie jak się nie pożegna z Samsonem i to jakie pożegnanie:loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ihabe napisał(a):a najlepsze jest to, że Piotruś też już go uwielbia:loveu: a nasz synek to juz nawet do przedszkola nie wyjdzie jak się nie pożegna z Samsonem i to jakie pożegnanie:loveu::loveu: To miło :lol: A. Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jak wróci Monia to trzeba zmienić tytuł wątku na : Happy End Szpikulec ma DS u ihabe:loveu::loveu::loveu: Quote
wilczek007 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja jakos tak czułam że pasujecie do siebie:eviltong: Monia sie rozwczasowała i znikła:evil_lol: Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ihabe napisał(a):Jak wróci Monia to trzeba zmienić tytuł wątku na : Happy End Szpikulec ma DS u ihabe:loveu::loveu::loveu: Trzeba, trzeba.... wilczek007 napisał(a):a ja jakos tak czułam że pasujecie do siebie:eviltong: Monia sie rozwczasowała i znikła:evil_lol: Dlaczego mnie to nie zdziwiło....:razz:;) A. Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wiem, że każda z Was wierzyła zarówno w Sama jak i w tego wilczego żółtodzioba ihabe:loveu: Pomiędzy nami zaiskrzyło niczym w najlepszym romansie od pierwsze chwili, od pierwszego spojrzenia w oczy :loveu: Wysoko tam wysoko było zapisane, że Sam zostanie wypatrzony przez Wilczka i Monikę, zalożą mu wątek, jakimś cudem wejdzie na niego ihabe, zaangażuję się w wątek, przewiezie Sama ze schronu do Cichego Kąta , tam pozna go lepiej, zaadoptuje i umieści w hoteliku szkoleniowym gdzie Sam nabierze ogłady i po wakacjach rozpoczną wspólne życie razem z resztą rodziny i sfory:loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ihabe napisał(a):Wiem, że każda z Was wierzyła zarówno w Sama jak i w tego wilczego żółtodzioba ihabe:loveu: Pomiędzy nami zaiskrzyło niczym w najlepszym romansie od pierwsze chwili, od pierwszego spojrzenia w oczy :loveu: Wysoko tam wysoko było zapisane, że Sam zostanie wypatrzony przez Wilczka i Monikę, zalożą mu wątek, jakimś cudem wejdzie na niego ihabe, zaangażuję się w wątek, przewiezie Sama ze schronu do Cichego Kąta , tam pozna go lepiej, zaadoptuje i umieści w hoteliku szkoleniowym gdzie Sam nabierze ogłady i po wakacjach rozpoczną wspólne życie razem z resztą rodziny i sfory:loveu::loveu::loveu: Bardzo mi się podoba :) A. Quote
tulasy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Iwonka a jak tam z podgryzaniem rąk i nóg przez Sama, Czy coś wymysliłaś żeby go oduczyć takich zachowań. Basia Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Basieńka on jest teraz mega grzeczny :loveu: Piotruś na początku jak zaczynał warczeć ( a warczał tylko tak leciutko) to go zaraz bach w pychol ( tak leciutko) gdyz tak uczą nas na szkoleniu:lol: Teraz jak juz cos jest ogromnie nie po jego myśli to da nam znać , ze nie jest zadowolony. Nie podgryza, tylko ewentualnie jak jest do tego sprowokowany w zabawie, Monia uwielbia sie z nim tłamsić, a on z nia normalnie gada i taki jest szczęśliwy ,że później zapomina sie i skacze, łapie ja za rękę i chce zaciągnąć na ponton:loveu: Ale ona już się nie boi i wie jak z nim gadać:loveu: Basiu.... ON jest cudowny!!! Nasz cielaczek i wielki misio rysio. Ale na spacerze musze zwracać uwagę aby niczego nie jadł, Bo jak cos znajdzie to nie ma siły, żeby mu to wyjąć z paszczęki:loveu: Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ihabe napisał(a):Basieńka on jest teraz mega grzeczny :loveu: Piotruś na początku jak zaczynał warczeć ( a warczał tylko tak leciutko) to go zaraz bach w pychol ( tak leciutko) gdyz tak uczą nas na szkoleniu:lol: Teraz jak juz cos jest ogromnie nie po jego myśli to da nam znać , ze nie jest zadowolony. Nie podgryza, tylko ewentualnie jak jest do tego sprowokowany w zabawie, Monia uwielbia sie z nim tłamsić, a on z nia normalnie gada i taki jest szczęśliwy ,że później zapomina sie i skacze, łapie ja za rękę i chce zaciągnąć na ponton:loveu: Ale ona już się nie boi i wie jak z nim gadać:loveu: Basiu.... ON jest cudowny!!! Nasz cielaczek i wielki misio rysio. Ale na spacerze musze zwracać uwagę aby niczego nie jadł, Bo jak cos znajdzie to nie ma siły, żeby mu to wyjąć z paszczęki:loveu: Cudnie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ucałuj futro w nochal :lol: A. Quote
ihabe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 YouTube - Zabawa-Sam Filmik nakręcony przez Monie w trakcie zabawy Sama . ;) :eviltong: Quote
Recommended Posts