M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 monika55 napisał(a):Wilczek wybadaj wszystko.;) oj tak, wszystko dokładnie:p Quote
Atrisko Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No właśnie ...czekamy, czekamy...Wilczku co tam słychać u naszego szpicusia...? jak się trzyma... Quote
wilczek007 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 o 13 jakżescie pisały to akurat w schronie byłam;) Szpicus zachowuje sie coraz gorzej wg mnie:-(...najpierw stwerdziłam ze go nie ma bo wogóle nie wyłaził a ja specjalnie wlazłam do samego boksu(one dosyc duże są)...Po jakims czasie patrze, jak byłam już na zewnątrz,a on stoi na wybiegu,jak ruszyłam do boksu,to on uciekł do budy i tak robi jak ludzie podchodzą...kurde no i cóz teraz?:shake: Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 wilczek007 napisał(a):o 13 jakżescie pisały to akurat w schronie byłam;) Szpicus zachowuje sie coraz gorzej wg mnie:-(...najpierw stwerdziłam ze go nie ma bo wogóle nie wyłaził a ja specjalnie wlazłam do samego boksu(one dosyc duże są)...Po jakims czasie patrze, jak byłam już na zewnątrz,a on stoi na wybiegu,jak ruszyłam do boksu,to on uciekł do budy i tak robi jak ludzie podchodzą...kurde no i cóz teraz?:shake: To okropne, wprawdzie szpice z natury są nieufne w stosunku do obcych, ale jego pobyt w schronisku powoduje, że mogą być bardzo duże problemy w nawiązaniu kontaku z nim. Moim zdaniem jedynie dobry i madry dom tymczasowy, o adopcji nie wspomnę, może ponownie do zresocjalizować inaczej ....nawet nie chcę myśleć. Biedny szpicuś:-( Jest dom i hotel w okolicy Mińska Mazowieckiego, ale ja niestety jeszcze nie jestem w pelnej formie, żeby udać się w dość długą drogę:shake: Quote
togaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Wyrażnie sie wycofuje.... A z każdym dniem może być tylko gorzej....:-( M&S jaka drogę masz na mysli? Chcesz sprawdzić ten hotelik w Mińsku? Quote
M&S Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 togaa napisał(a):Wyrażnie sie wycofuje.... A z każdym dniem może być tylko gorzej....:-( M&S jaka drogę masz na mysli? Chcesz sprawdzić ten hotelik w Mińsku? droę od siebie z Warszawy do schroniska i powrót do Mińska Maz. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 wilczek007 napisał(a):a to DT w domu czy hotelik? jedno i drugie, wątek jest na dogo i specjalizują się w V gr. Quote
wilczek007 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aha...czyli jakbym miała dojazd to by było go gdzie dać?...tylko ja sie obawiam ze na hotel nie uzbieramy kasy, boeszcze jednego biede chcemy umiescic na DT z innego watku, bo to przypadek akurat na zagryzienie, a juz z tym trudno:-( Quote
monika55 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Znalazlam hotelik niedaleko Krakowa i tam moglabym umiescic szpica. Jeszcze sprawdze warunki. Na razie rozmawialam z pania prowadzaca DT. Jest miejsce i szansa na prace z psem. Ale, no wlasnie - czy moge liczyc na jakies deklaracje finansowe? DT jest platne ok 300zl miesiecznie.Czy pomozecie szpicowi? Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 monika55 napisał(a):Znalazlam hotelik niedaleko Krakowa i tam moglabym umiescic szpica. Jeszcze sprawdze warunki. Na razie rozmawialam z pania prowadzaca DT. Jest miejsce i szansa na prace z psem. Ale, no wlasnie - czy moge liczyc na jakies deklaracje finansowe? DT jest platne ok 300zl miesiecznie.Czy pomozecie szpicowi? świetna wiadomość, ja deklaruję pomoc i zaraz wrzucę na szpicowe forum, tam też były deklaracje....zobaczymy, co z tego wyjdzie Quote
ihabe Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 na mnie też możecei liczyć, mam słabość do staruszków i puchatych:evil_lol: Quote
ihabe Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 i jeszcze gdyby coś z tego wyszło ( a na 100% wyjdzie) to na 99,9% będę się starała dowieźć psiaki na miejsce. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ihabe napisał(a):na mnie też możecei liczyć, mam słabość do staruszków i puchatych:evil_lol: Bardzo dziękuję:p A. Quote
togaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ihabe napisał(a):na mnie też możecei liczyć, mam słabość do staruszków i puchatych:evil_lol: ihabe...jesteś niesamowita!!!! Ten szpic to mój wyrzut sumienia! To zupełnie nieprawopodobne że On siedzi w schronie....! Zaraz zajrzę na szpicowe forum co tam uradzili...? Quote
monika55 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dzialajcie cioteczki. Ten szpic mi sie po nocach sni. Quote
ihabe Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 togaa napisał(a):ihabe...jesteś niesamowita!!!! Ten szpic to mój wyrzut sumienia! To zupełnie nieprawopodobne że On siedzi w schronie....! Zaraz zajrzę na szpicowe forum co tam uradzili...? mam wspaniały wzorzec do naśladowania :loveu::loveu: Togaa jesteś moim mentorem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ihabe Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 monika55 napisał(a):A cos sie ruszy? Musze miec miec jakies deklaracje. Nie dam rady utrzymac szpica w DT. Traktujemy wątki obu psiaków razem, prawda? Jak stoimy z deklaracjami na jednego i drugiego? Jeśli nikt się nie znajdzie na szpica w tym miesiącu całość opłaty za DT wezmę na siebie ale potem musicie mi pomóc, bo mam wiele deklaracji i nie mogę moich pozostałych psiaczków zawieść:-( Quote
monika55 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 A cos sie ruszy? Musze miec miec jakies deklaracje. Nie dam rady utrzymac szpica w DT. Quote
wilczek007 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 no własnie...ja jestem w stanie dać 50 zł na miesiąc...a kto reszte oprucz nas??? Quote
ihabe Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 wilczek007 napisał(a):no własnie...ja jestem w stanie dać 50 zł na miesiąc...a kto reszte oprucz nas??? bardzo prosimy o deklaracje i decyzję czy oba psiaki mogą pojechać? A jeszcze to pytanko wcześniejsze, dlaczego szpic musi jechac w klatce? Quote
Recommended Posts