Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się miewa Samsonek? :p

Ja tak po cichutku proszę o foteczki bo się na tą szczęśliwą wilczą mordkę napatrzeć nie mogę :loveu:

ps. zajrzyj na wątek Dharmy ;)

Posted

Szpicuś w piatek miał zabieg, pod narkozą czyszczenia zębów. Och jakiż on teraz przystojny jak się uśmiecha i nic mu z ryjka nie śmierdzi;-)
Po narkozie chłopak był bardzo przybity ale w sobotę już był jak nowy. Dostał tez chipa, za bardzo się o niego boję;-)
Wczoraj Samcio pieknie wygrzewał swoje stare kosteczki na słoneczku na tarasie z resztą jego towarzystwa. Z zaleceń lekarza to najważniejsze, dieta, musi schudnać około 6 kilo. Zmniejszyłam mu porcje i bardzo mu się to nie podoba;-)

Posted

To teraz dopiero będzie czarował uśmiechem otoczenie :loveu:

Z tym odchudzaniem może nie będzie tak źle bo w końcu jak temperatura wyższa na dworku to i szpicom apetyt maleje ;)

Posted

Zdaje sie że to pobożne życzenia właścicieli naszych obrzartuchów.;) Toge odchudzałam prawie rok,ale jej stawy bardzo na tym skorzystały....

Posted

Schudnac 6 kg ?!!!

Zdaje sie że to pobożne życzenia właścicieli naszych obzartuchów.;) Toge odchudzałam prawie rok,ale jej stawy bardzo na tym skorzystały....[/QUOTE]

• 1 month later...
Posted

dziekujemy za pozdrowionka, dzis wycałuje futro od głowy po ....:-) no może się wstrzymam, gdyż po zmianie karmy Samson i reszta sfory , że tak powiem robi dużo więcej kupek niz do tej pory :-) Mam nadzieję, ze karma się sprawdzi i Samcio bedzie takim szczupłym psiakiem;-) Samsonem zaczyna nam ślepnąć i jest już głuchy jak pień, no moze przesadzam ale trzeba naprawdę głośno mówić, zeby coś usłyszał. Nasz poczciwy staruszek Samcio :-)

Posted

Jak fajnie, że u Was wszystko jest ok.:)
a co do problemów ze słuchem, to one oszukują......;) i nie wiadomo, czy o jest głuchota, czy głuchota"inaczej";)

Głaski dla Sama i reszty futrzastych

Posted

wilczek007 napisał(a):
szpice oszukują ze słuchem?...to by mnie pocieszyło, bo szkoda Samsonka...:)

Tak oszukują, ale w pewnym wieku wiadomo, że słyszy się gorzej. Maks też jest głuchawy, ale na ile jest faktycznie, a na ile mnie "olewa", to już jest inna sprawa...;)

• 3 weeks later...
Posted

To fakt, olewanie olewaniem ale głuchy tez biedak jest, czasami to aż sie tak przestraszy, że podskakuje ale za to węch ma wysmienity, wyczuje wszystko;-)

a tutaj biedak , ponieważ cała sfora to małe pieski i on chce byc malutki aby Pani mogła wziąć na rączki;-)

mój przyjaciel Szpicek:-)

Spiewajacy szpic;-)

Posted

Ależ on ślicznie śpiewa, zresztą on cały jest cudowny, uwielbiam oglądać go na fotkach:loveu:

A co do głuchoty to mój ma 7 lat a też bywa głuchy jak pień hi hi :evil_lol: ja to nazywam głuchotą wybiórczą to bardzo powszechna przypadłość u wilczych ;)

A tak serio to życzę Samsonkowi jak najwięcej szczęśliwych dzionków i co by to osłabienie poniektórych zmysłów nie pogarszało się zbyt gwałtowanie :lol:

Posted

A to ci wyjec z Samsonka.;)
Moja szpicula tez głucha jak pień, zwłaszcza w niedogodnych dla niej sytuacjach....
A na ile jest oceniany wiek Samka ?

• 5 months later...