M&S Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cześć Kochani, uściski dla Samsona i spółki ;):lol::loveu: A. Quote
NATKA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ihabe napisał(a):Och moje psiaki to całe moje życie;-) Jak tylko wracam z pracy to 3 cienie nie odstępują mnie na krok. Rozpoczął to Samiś, a teraz trwa rywalizacji między nimi, kogo Pani bedzie głaskała;-) Samcio to sie tak wycwanił, ze zawsze musi być najbliżej mnie. Mój mąż to już czasami ie może, gdyż dostęp do mnie na kanapę np jest bardzo utrudniony;-) To musi bosko wyglądać - trzy futra kontra Twój mąż ;) Biorąc pod uwagę ile pieszczotek domaga się mój jeden futrzak, to marne szanse ma Twój małżonek :evil_lol: Pozdrawiam cieplutko i przesyłam głaski dla futrzaczków trzech :loveu: Quote
tulasy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Głaski dla Samsonka i pozostałych futer i pozdrowienia dla cierpliwego męża. Iwonko, moje wpłaty na bidy podrzucam teraz Drahmie. Pozdrawiam Basia Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dobry wieczór:) co u was słychać, jak Samson.... Quote
ihabe Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Samsonik zaczął nam chorować. Ma chorą wątrabę, jest na lekach i specjalnej karmie. Jego dysplazja też bardzo mocno się mu przypomina. Próbujemy różnych leków, obecnie jest na Metacanie. Przylepa z niego jeszcze większa niż była;-) Cudo chłopak, wie, że za nim szaleję;-) Quote
M&S Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ihabe napisał(a):Samsonik zaczął nam chorować. Ma chorą wątrabę, jest na lekach i specjalnej karmie. Jego dysplazja też bardzo mocno się mu przypomina. Próbujemy różnych leków, obecnie jest na Metacanie. Przylepa z niego jeszcze większa niż była;-) Cudo chłopak, wie, że za nim szaleję;-) Oj, to nie są dobre wiadomości....... Ucałuj go moooocno i wygłaszcz od nas:) (wpadnij do nas dużo sie działo). Quote
tulasy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witaj Iwonko! Co słychać u Samsonika ?? Jak przebiega kuracja ?? Wygłaskaj go od nas i Asti też Basia Quote
ihabe Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Samsonik to nasz taki kochany dziadzio. Całymi dniami śpi w swoim pontoniku na kołderce po Sebusiu;-) Ciężko u niego ze wstawaniem, był na Metacanie, teraz znów wrócilismy na Rimadyl. Lada chwila przeprowadzamy się a tam przed Samciem wielkie wyzwanie w postaci wielu schodów;-) Mój osobisty cień chodzi za mną krok w krok więc zobaczymy jak sobie poradzi jak będę po pietrach się przemieszczać a mamy ich aż 3 i do tego schody w dół do ogrodu;-) Może wreszcie zdecyduje się pozostać w jednym miejscu i mój mąż będzie szczęśliwy, gdyż uważa, że to jest chore aby pies tak chodził za swoją panią;-) On zazdrosny jest, ot co;-) Samcio bardzo wypiekniał, ma cudowne jedwabiste futro, w które zatapiamy się razem z dziećmi. Ma lśniącą sierść i w niektórych partiach bardzo czarną a nie jak kiedyś bardzo wypłowiają;-) Razem z Samsonkiem mamy kłopoty zdrowotne ale jakoś się tzymamy i zawsze jesteśmy z Wami myślami;-) Quote
togaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak dobrze Iwonko znowu Cię tu zobaczyć... Mam nadzieje że oprócz schodów ,Samek bedzie miał kawałek własnego ogródka? Znajac szpice, to wybierze sobie optymalne miejsce - takie gniazdo kapitańskie z którego bedzie mógł kontrolować piętra ,ogród i Ciebie.../ Tak przynajmniej jest u mnie/// Cieszę się że spełniają się Twoje marzenia...I tylko mi tu prosze nie chorowć....!!! Wiosna za pasem,ogródek czeka na przekopanie.... Quote
togaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak dobrze Iwonko znowu Cię tu zobaczyć... Mam nadzieje że oprócz schodów ,Samek bedzie miał kawałek własnego ogródka? Znajac szpice, to wybierze sobie optymalne miejsce - takie gniazdo kapitańskie z którego bedzie mógł kontrolować piętra ,ogród i Ciebie.../ Tak przynajmniej jest u mnie/// Cieszę się że spełniają się Twoje marzenia...I tylko mi tu prosze nie chorowć....!!! Wiosna za pasem,ogródek czeka na przekopanie.... Quote
ihabe Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Będzie miałó Samek kawałek ogródka, będzie;-) Samek mimo, ze ma swój ponton, w którym bardzo lubi spać to i tak w ciagu dnia i wieczorem leży przy moich nogach , gdziekolwiek jestem ;-) Mój cudny puchaty misiek to wspaniały, bezkonfliktowy psiak. !!! Quote
M&S Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ihabe']Będzie miałó Samek kawałek ogródka, będzie;-) Samek mimo, ze ma swój ponton, w którym bardzo lubi spać to i tak w ciagu dnia i wieczorem leży przy moich nogach , gdziekolwiek jestem ;-) Mój cudny puchaty misiek to wspaniały, bezkonfliktowy psiak. !!![/QUOTE] Miłe wiadomości:) Uściski moooocne dla Samsona od nas:) i reszty psiej ferajny Quote
tulasy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Trzymaj sie Iwonko, nie chorujcie oboje. Jak masz jakieś zdjęcia Samsonka to wstaw. Chcemy zobaczyc jaki przystojniak się z niego zrobił. A ze stawami w starszym wieku to już jest zawsze problem. Dobrze Basia pisze, że Sam znajdzie sobie strategiczny punkt z którego bedzie kontrolował całą posesję. Powodzenia Iwonko Głaski dla Samka Basia Quote
NATKA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja też chętnie obejrzę fotki szczęśliwego Smsonka ;) Życze Wam obojgu DUŻO ZDRÓWKA :lol::lol::lol: Quote
ihabe Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Samcio Pamcio czuje się świetnie. Zmieniliśmy mu tabletki i teraz facet przeżywa swoją drugą młodość. Ostatnio nawet gwałcił małą Asti ;-) Tarza się na plecach po dywanie albo u siebie w łóżku. Uwielbia spacery ale do ogródka idzie tylko gdy ja idę i muszę być w ogrodzie aby i on tam był. Samcio i reszta bandy prowadzą wojnę z dokarmianymi przez nas na tarasie kotkami;-) Oj jak się denerwują..... a oto i Samcio Sierść mu bardzo wychodzi ale uwielbia sie czesac ale tylko wtedy gdy ma no ochotę i do tego daje mi znać gdzie i jak mam czesać;-) oto sfora w całej okazałości dziś lub jutro dojdzie jeszcze jedna mała sunia Lusia , na DT, bidulka jest po sterylce aborcyjnej;-( Mamy nadzieję, że sfora ją przyjmie;-) zamyślony pan szpic:-) Quote
tulasy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Iwonko kochana jak sie cieszę,że się pojawiłaś ! Już myślałam ,że cos złego sie dzieje u Ciebie ! A tu proszę Sam w dobrej kondycji, ładnie wygląda i kocha Cie nad życie. Wygłaskaj całą swoją bandę Basia Quote
NATKA Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Bardzo miło się czyta takie opisy, super że psiaki się dogadują i cudnie się ta Twoja sfora prezentuje :lol: http://guli.it.pl/%7Eihabe/Samson/100519/IMG_5451.jpg A Samsonik cudny i dostojny :loveu::loveu::loveu: http://guli.it.pl/%7Eihabe/Samson/100519/IMG_5459.jpg Quote
ihabe Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W sobotę Samcio razem białaskiem zaliczyli fryzjera. Jak szpicek wrócił to go nie poznałam, był tak napuszony i lściący ,a kitę to tak dumnie nosił zarzuconą na sobie, że aż serce się radowało. Pięknota nie z tej planety;-) To cudowny pies i całe szczeście, że nie poszedł do budy. To pies pokojowy, salonowy, uwielbia swój pontonik i swoja kołderkę a w ogrodzie przebywa tylko wtedy gdy ja jestem. Właściwie Samcio jest moim ochroniarzem, moim cieniem, moim życiem;-) Quote
NATKA Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jaki pieścioch :loveu: http://guli.it.pl/%7Eihabe/20100525/IMG_5485.jpg Quote
togaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 W sobotę Samcio razem białaskiem zaliczyli fryzjera Wystraszyłam się że zrobiłas z Samcia golasa...?;) A to tylko zabiegi pielęgnacyjne....... Piekny jest ! Sama psia wytwornośc ! Często mysle o Samku ... Ma chłopak w życiu szczeście że spotkał Ciebie, Iwonko. Quote
togaa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Popatrz co znalazłam.... Te pierwsze zdjęcia... http://www.dogomania.pl/threads/186350-Pewna-pseudohodowla-psów-ras-agresywnych-i-nie-tylko-w-Kłokocinie-ale-co-zrobic/page2 Quote
Recommended Posts