ihabe Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='NATKA']Jaki on piękny :loveu: śliczności i te oczka pełne radości :lol: a jaki upartty?:diabloti::diabloti: Jak sie położy na podłodze w poprzek to możesz prosic, nalegac aby posszedł na miejsce :evil_lol::evil_lol: a jak go popchniesz to wkurzony wstaje i idzie:diabloti::diabloti: Jego dysplazja jednak daje się coraz bardziej mu wznak:-( Od 3 tygodni podaje mu tabletki Rimadyl. Podobno jest jakis inny preparat, moja Basieńka Togaa mi obiecała, ze napiszę nazwę i zapomniało się. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cześć :) Cudny Samson :loveu: a na stawy Artrofleks w płynie, paskudny, ale skuteczny ;) głaski dla futer :lol: A. Quote
tulasy Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witaj Samsoniku ! Iwonko ,my dajemy Aurze i Undze Arthofos w tabletkach ,no ale muszę rozgniatać i wrzucać do jedzenia, ew na siłę do gardła Basia od Togi też walczy z dysplazją i ma sporą wiedzę na ten temat. Myślę że się odezwie. Głaski dla cudnego Samka Basia Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ihabe napisał(a):a jaki upartty?:diabloti::diabloti: Jak sie położy na podłodze w poprzek to możesz prosic, nalegac aby posszedł na miejsce :evil_lol::evil_lol: a jak go popchniesz to wkurzony wstaje i idzie:diabloti::diabloti: Jego dysplazja jednak daje się coraz bardziej mu wznak:-( Od 3 tygodni podaje mu tabletki Rimadyl. Podobno jest jakis inny preparat, moja Basieńka Togaa mi obiecała, ze napiszę nazwę i zapomniało się. Jak to szpic :evil_lol: mój uparciuch jak legnie (a też najwygodniej mu w przejściu) to też kloka nie da się ruszuć, podnoszenie sobie odpuściłam bo mój kręgosłup jego ciężaru nie wytrzymał :roll: więc teraz jak zalegnie to poprostu daje kroka przez niego ;) Quote
togaa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ojejku...przepraszam Samsonka że zapomniałam... Moja toga też od 3 -4 tygodni na lekach... Ten wspomagacz z glukozamina ,chondroit. i kwasem hyaluronowym to CORTA-VET HA. Dwa lata temu podziałał rewelacyjnie. Teraz stosuję od tygodnia,ale na razie brak poprawy....Dostepny na stronie Cortafleksu. Ale tym razem dziecko przywiozło mi go z Irlandii za połowę ceny... Biłam się z myślami,czy zafundować go todze czy sobie /bo jest tego ludzka wersja/...no i wygrała moja psica...;)! Zeby tylko pomogło...! Quote
ihabe Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dziękuję w imieniu Samsonka i własnym:loveu::loveu::loveu: Ja to bym ten jego słodki dziubek wycałowała na śmierć . Jego czuprynka jest taka miękka i aksamitna:loveu::loveu: Cudo chłopak:loveu: Quote
NATKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witam się słonecznie :lol: A dziubek całuj, całuj i jeszcze raz całuj ;) zaręczam, że mu się nie znudzi :evil_lol: Quote
M&S Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie masz innego wyjścia, musisz całować, całować, całować.......;):evil_lol::lol: A. Quote
monika55 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Toz to cudo tylko do pieszczot.:loveu: Quote
ihabe Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 NATKA napisał(a):Witam się słonecznie :lol: A dziubek całuj, całuj i jeszcze raz całuj ;) zaręczam, że mu się nie znudzi :evil_lol: nie wyglada na to ,żeby się znudziło:loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ihabe napisał(a):nie wyglada na to ,żeby się znudziło:loveu::loveu::loveu: Dzień Doberek ;) Bo takim futrzatym osobnikom to się nigdy nie znudzi, a jeszcze jak przy okazji po brzuszku, w pachwince posmyrasz to się rozpłynie i zasprzeda Ci dusze :loveu::loveu:;) Quote
Atrisko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 NATKA napisał(a): (...)w pachwince posmyrasz to się rozpłynie i zasprzeda Ci dusze :loveu::loveu:;) Hihihi...z Samsonem to nie do końca pewne...bo u niego wszystko co się tyczy tylnych łapek bywa "ryzykowne" ...ale wszystkie inne miejsca jak najbardziej wskazane...:eviltong: Śliczne ma oczęta ten Twój szpikulec Ihabe:loveu: Takie maślane...:cool3:znaczy w pełni zakochane.:evil_lol: Quote
ihabe Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Samcio jest największym miśkiem na świecie. Nasz maluch Sebcioi, obecnie jest chory, nudzi mu się, mimo,że gorączka to i tak lekkie adhd i Samcio jest doskonały do wtulania się, mereszenia itp a Samcio calkowicioe nic tylko patrzy na tego małego diabła i pyta, czy Ty się nigdy nie zmęczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pod pachwinkami bardzo lubi sam podnosi łapki do góry, żeby go smerać Cudo chłopak:loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ihabe napisał(a):Samcio jest największym miśkiem na świecie. Nasz maluch Sebcioi, obecnie jest chory, nudzi mu się, mimo,że gorączka to i tak lekkie adhd i Samcio jest doskonały do wtulania się, mereszenia itp a Samcio calkowicioe nic tylko patrzy na tego małego diabła i pyta, czy Ty się nigdy nie zmęczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pod pachwinkami bardzo lubi sam podnosi łapki do góry, żeby go smerać Cudo chłopak:loveu::loveu::loveu: Mój też łapki odchyla na mizianko w pachwinkach :loveu: Pozdrowionka cieplutkie i głaskanko dla szpicka ;) Quote
Atrisko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ihabe napisał(a):(...) Pod pachwinkami bardzo lubi sam podnosi łapki do góry, żeby go smerać Cudo chłopak:loveu::loveu::loveu: Aaaa to jednak...:loveu: wie co dobre chłopak...:cool3: A tak w ogóle, to jak jego kłopoty łapkowe? Wilgotne powietrze i deszcz nie są najlepsze dla naszych kudłaczy, szybko "nasiąkają" szczególnie te "domowe o miękkiej sierści" a potem długo schną... Czy Sami lubi deszczowe spacery? Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witanko :) Głaski dla Samsona, zdrówka dla Synka :p A. Quote
M&S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cześć :) Życzę Wam Dobrego Nowego Roku i żeby wszystkie zapomniane zwierzaki miały tyle szczęścia, co Samson A. Quote
NATKA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SAMSONKA I JEGO PAŃCI W 2010 ROKU[/FONT] :loveu: Quote
ihabe Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sylwestrowa Zabawa Samsona była niezwykła :evil_lol: Bardzo dziekujemy za życzenia i również życzymy wszystkim naszym przyjaciołom spełnienia wszystkich marzeń w 2010 roku Happy New Year!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ależ on jest śliczny, a raczej przystojny, bo w końcu to prawdziwy facet :loveu: Quote
tulasy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 serdeczne pozdrowienia w Nowym Roku dla Iwonki i Samsonka przesyłają Tulasy Quote
ihabe Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak Samsonek usłyszłam, ze ciocia Tulasowa przesyła mu pozdrowionka to aż zawył z zachwytu :loveu::loveu::loveu: a oto zdjęcie Samsonka z Astisią, to jego maskotka, lekko ja podgryza jak się nudzi :evil_lol: Quote
NATKA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ależ on ma superaśną psiapsiółkę :loveu: Ihabe one są w Ciebie zapatrzone jak w święty obrazek ;) bo wnioskuje, że to Ty pstrykałaś zdjęcie :lol: Quote
ihabe Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Och moje psiaki to całe moje życie;-) Jak tylko wracam z pracy to 3 cienie nie odstępują mnie na krok. Rozpoczął to Samiś, a teraz trwa rywalizacji między nimi, kogo Pani bedzie głaskała;-) Samcio to sie tak wycwanił, ze zawsze musi być najbliżej mnie. Mój mąż to już czasami ie może, gdyż dostęp do mnie na kanapę np jest bardzo utrudniony;-) Quote
Recommended Posts