Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NATKA']Jaki on piękny :loveu: śliczności i te oczka pełne radości :lol:

a jaki upartty?:diabloti::diabloti:

Jak sie położy na podłodze w poprzek to możesz prosic, nalegac aby posszedł na miejsce :evil_lol::evil_lol: a jak go popchniesz to wkurzony wstaje i idzie:diabloti::diabloti:

Jego dysplazja jednak daje się coraz bardziej mu wznak:-(
Od 3 tygodni podaje mu tabletki Rimadyl. Podobno jest jakis inny preparat, moja Basieńka Togaa mi obiecała, ze napiszę nazwę i zapomniało się.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Samsoniku !
Iwonko ,my dajemy Aurze i Undze Arthofos w tabletkach ,no ale muszę rozgniatać i wrzucać do jedzenia, ew na siłę do gardła
Basia od Togi też walczy z dysplazją i ma sporą wiedzę na ten temat.
Myślę że się odezwie.
Głaski dla cudnego Samka
Basia

Posted

ihabe napisał(a):
a jaki upartty?:diabloti::diabloti:

Jak sie położy na podłodze w poprzek to możesz prosic, nalegac aby posszedł na miejsce :evil_lol::evil_lol: a jak go popchniesz to wkurzony wstaje i idzie:diabloti::diabloti:

Jego dysplazja jednak daje się coraz bardziej mu wznak:-(
Od 3 tygodni podaje mu tabletki Rimadyl. Podobno jest jakis inny preparat, moja Basieńka Togaa mi obiecała, ze napiszę nazwę i zapomniało się.

Jak to szpic :evil_lol: mój uparciuch jak legnie (a też najwygodniej mu w przejściu) to też kloka nie da się ruszuć, podnoszenie sobie odpuściłam bo mój kręgosłup jego ciężaru nie wytrzymał :roll: więc teraz jak zalegnie to poprostu daje kroka przez niego ;)

Posted

Ojejku...przepraszam Samsonka że zapomniałam...

Moja toga też od 3 -4 tygodni na lekach...
Ten wspomagacz z glukozamina ,chondroit. i kwasem hyaluronowym to CORTA-VET HA.
Dwa lata temu podziałał rewelacyjnie.
Teraz stosuję od tygodnia,ale na razie brak poprawy....Dostepny na stronie Cortafleksu. Ale tym razem dziecko przywiozło mi go z Irlandii za połowę ceny...
Biłam się z myślami,czy zafundować go todze czy sobie /bo jest tego ludzka wersja/...no i wygrała moja psica...;)! Zeby tylko pomogło...!

Posted

Dziękuję w imieniu Samsonka i własnym:loveu::loveu::loveu:

Ja to bym ten jego słodki dziubek wycałowała na śmierć . Jego czuprynka jest taka miękka i aksamitna:loveu::loveu: Cudo chłopak:loveu:

Posted

NATKA napisał(a):
Witam się słonecznie :lol:

A dziubek całuj, całuj i jeszcze raz całuj ;) zaręczam, że mu się nie znudzi :evil_lol:

nie wyglada na to ,żeby się znudziło:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
nie wyglada na to ,żeby się znudziło:loveu::loveu::loveu:

Dzień Doberek ;)

Bo takim futrzatym osobnikom to się nigdy nie znudzi, a jeszcze jak przy okazji po brzuszku, w pachwince posmyrasz to się rozpłynie i zasprzeda Ci dusze :loveu::loveu:;)

Posted

NATKA napisał(a):

(...)w pachwince posmyrasz to się rozpłynie i zasprzeda Ci dusze :loveu::loveu:;)

Hihihi...z Samsonem to nie do końca pewne...bo u niego wszystko co się tyczy tylnych łapek bywa "ryzykowne" ...ale wszystkie inne miejsca jak najbardziej wskazane...:eviltong:
Śliczne ma oczęta ten Twój szpikulec Ihabe:loveu: Takie maślane...:cool3:znaczy w pełni zakochane.:evil_lol:

Posted

Samcio jest największym miśkiem na świecie. Nasz maluch Sebcioi, obecnie jest chory, nudzi mu się, mimo,że gorączka to i tak lekkie adhd i Samcio jest doskonały do wtulania się, mereszenia itp a Samcio calkowicioe nic tylko patrzy na tego małego diabła i pyta, czy Ty się nigdy nie zmęczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pod pachwinkami bardzo lubi sam podnosi łapki do góry, żeby go smerać

Cudo chłopak:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Samcio jest największym miśkiem na świecie. Nasz maluch Sebcioi, obecnie jest chory, nudzi mu się, mimo,że gorączka to i tak lekkie adhd i Samcio jest doskonały do wtulania się, mereszenia itp a Samcio calkowicioe nic tylko patrzy na tego małego diabła i pyta, czy Ty się nigdy nie zmęczysz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mój też łapki odchyla na mizianko w pachwinkach :loveu:

Pozdrowionka cieplutkie i głaskanko dla szpicka ;)

Posted

ihabe napisał(a):
(...)

Aaaa to jednak...:loveu: wie co dobre chłopak...:cool3:
A tak w ogóle, to jak jego kłopoty łapkowe?
Wilgotne powietrze i deszcz nie są najlepsze dla naszych kudłaczy, szybko "nasiąkają" szczególnie te "domowe o miękkiej sierści" a potem długo schną...
Czy Sami lubi deszczowe spacery?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sylwestrowa Zabawa Samsona była niezwykła :evil_lol:

Bardzo dziekujemy za życzenia i również życzymy wszystkim naszym przyjaciołom spełnienia wszystkich marzeń w 2010 roku

Happy New Year!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak Samsonek usłyszłam, ze ciocia Tulasowa przesyła mu pozdrowionka to aż zawył z zachwytu :loveu::loveu::loveu:

a oto zdjęcie Samsonka z Astisią, to jego maskotka, lekko ja podgryza jak się nudzi :evil_lol:

Posted

Ależ on ma superaśną psiapsiółkę :loveu:

Ihabe one są w Ciebie zapatrzone jak w święty obrazek ;) bo wnioskuje, że to Ty pstrykałaś zdjęcie :lol:

Posted

Och moje psiaki to całe moje życie;-) Jak tylko wracam z pracy to 3 cienie nie odstępują mnie na krok. Rozpoczął to Samiś, a teraz trwa rywalizacji między nimi, kogo Pani bedzie głaskała;-) Samcio to sie tak wycwanił, ze zawsze musi być najbliżej mnie. Mój mąż to już czasami ie może, gdyż dostęp do mnie na kanapę np jest bardzo utrudniony;-)