M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jegomość z Wwy też do odstrzału....:diabloti:, co za zbieg okoliczności, ja też dowiedziałam się, że z miotu, z którego mają sucz, jeden szczeniak został wzięty przez abp Głodzia, skąd taka miłość do wilczych wśród kleru gwałtowna :evil_lol: :crazyeye:. A. Quote
Atrisko Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Aaaaa....bo to pewnie ten sam "hodowca".... miał gest i rozdawał....a swoją drogą mam dejawu... dawno temu jakiś ksiądz miał szpica wilczego ...kojarzysz coś Aniu??? Quote
ihabe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no i mamy Watykan na głowie:evil_lol: Nieźle dziewczyny.... jeszcze trochę i bedzie materiału na nowy Kod da Vinci:evil_lol: Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Atrisko napisał(a):Aaaaa....bo to pewnie ten sam "hodowca".... miał gest i rozdawał....a swoją drogą mam dejawu... dawno temu jakiś ksiądz miał szpica wilczego ...kojarzysz coś Aniu??? ....nie chyba nie ten sam, "mój" mi powiedział, ża jego sucz jest po psach papierowych z Holandii :-o a szczenię, które pojechało na plebanię było z pierwszego miotu Zbyszkowiska i ma teraz ok. 2 lat... A. Quote
Atrisko Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Maks i Spark napisał(a): szczenię, które pojechało na plebanię było z pierwszego miotu Zbyszkowiska i ma teraz ok. 2 lat... A. ...a to jednak...:cool3: dzwonili tylko nie pamiętałam w której dzwonnicy ....dzięki Aniu. A co do Samiego ...nooo fakt....ale w końcu musi być lepiej Quote
ihabe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 togaa napisał(a):Czemu sami popaprańcy interesuja sie Samkiem? bo wszyscy miłośnicy szpicy mają juz swoje własne :evil_lol: A ta jedna jednyna miłośniczka od maja 2009 nie ma szpica ale za to stado innych ras :evil_lol: Quote
Atrisko Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='ihabe']bo wszyscy miłośnicy szpicy mają juz swoje własne :evil_lol: A ta jedna jednyna miłośniczka od maja 2009 nie ma szpica ale za to stado innych ras :evil_lol: ...dlatego popaprańcy są na podpuchę:diabloti: Quote
ihabe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Atrisko']...dlatego popaprańcy są na podpuchę:diabloti: ja się Ciebie czasami boję:oops: Quote
Atrisko Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ihabe napisał(a):ja się Ciebie czasami boję:oops: Iwonko....??? czy to do mnie :-o czy jako podpis pod zdjęciem??? Bo jeśli to pierwsze to jestem zaskoczona....:placz: A do drugiego też nie pasuje bo mordunia Samsona się śmieje i i mówi "heee... leżę sobie, nochal mam brudny, trochę ziemi zjadłem ale i tak mnie kochasz...prawda???" Quote
ihabe Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja jestem zupełnie nie kumata jeśli chodzi o te emotikonki. Właśnie mnie córa z młodego pokolenia ochrzaniła, że dałam :oops: a powinnam :evil_lol: Przepraszam Joluchna :loveu: ( chyba dobrze użyłam teraz?) Myślałam też ,że zrobiłaś z samiego wampira ( krew pomyliłam z linką). Myślę o Samim cały czas. Dziś dostałam Sms'a, ze zaczęto mu podawać antybiotyk, ma podwyższoną temperaturę, samopoczucie jako takie. Moje zaś jest całkowicie do niczego, fakt, że nie widzę go doprowadza mnie do szaleństwa. Dla siebie przygotowałam nawet prezentację i puszczam sobie w kółko ( pokażę Wam też:loveu:) tylko się nie śmiejcie bo to pierwsze moje dzieło i do tego na wersji testowej programu dlatego jest napisane na dole "evaluation copy". Od mojego TZ dostalam naganę za jakość wykonania:-( ale mnie się podoba:diabloti: YouTube - sam Quote
M&S Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ihabe napisał(a):Myślę o Samim cały czas. Dziś dostałam Sms'a, ze zaczęto mu podawać antybiotyk, ma podwyższoną temperaturę, samopoczucie jako takie. Moje zaś jest całkowicie do niczego, fakt, że nie widzę go doprowadza mnie do szaleństwa. Dla siebie przygotowałam nawet prezentację i puszczam sobie w kółko ( pokażę Wam też:loveu:) tylko się nie śmiejcie bo to pierwsze moje dzieło i do tego na wersji testowej programu dlatego jest napisane na dole "evaluation copy". Od mojego TZ dostalam naganę za jakość wykonania:-( ale mnie się podoba:diabloti: Myślę, że może mieć zapalenie krtani.... Prezentacja genialna :multi:, ale zdolna jesteś :lol::lol::lol: .....a ja chyba wiem jak zakończy się ta historia, ale wam nie powiem....to moja tajemnica ;):p Samsona nie można nie kochać.... A. Quote
margherita Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Maks i Spark napisał(a): .....a ja chyba wiem jak zakończy się ta historia, ale wam nie powiem....to moja tajemnica ;):p Samsona nie można nie kochać.... A. no nareszcie udalo mi sie zalogowac na forum :p czyżby Samsonik tak wpadł w serce Iwonki, ze zdecydowala sie go adoptowac? :razz: Quote
ihabe Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 margherita napisał(a):no nareszcie udalo mi sie zalogowac na forum :p czyżby Samsonik tak wpadł w serce Iwonki, ze zdecydowala sie go adoptowac? :razz: oficjalnie na papierze to Samson jest juz na mnie:evil_lol: Jeśli nie znajdzie się wspaniały domek to jeśli moja rodzina wyrazi na to zgodę to Samson zamieszka z nami. Nadal jednak szukam tego idealnego domku dla Samiego. Może Sami wolałby jednak być jedynym psem w domu? U nas niestety nie bedzie jedynym:evil_lol: Quote
togaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zaszkliły mi sie oczy...filmik wzruszający..... Swietny podkład muz. Masz talent!! Ten psiak skradł Ci serce i widać że to miłość wzajemna. I ja też mam dziwne przeczucie że nie będzie jak w piosence RR..'w życiu piękne są tylko chwile.." Quote
Atrisko Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Rozmawiałam z Dziewczynami z hoteliku...samopoczucie Samsona zdecydowanie się poprawiło-jest w miarę wesoły, ma już apetyt, dużo pije i czyści nerki, to najważniejsze!!!.... znaczy się chłopak zdrowieje po antybiotyku i służy mu ta inhalacja azotanowa. Jest jeszcze na obserwacji ale może w sobotę wieczorem wróci do hotelu, wszystko zależy od Pani Wetki. Chyba nie czuje się bardzo samotny, bo są tam inne psiaki min kolega z hoteliku i jakieś sunie. Pani doktor stwierdziła,że jak na "staruszka" 8-letniego jego kondycja jest bardzo dobra czyli serce jak dzwon ... Quote
Atrisko Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wyjaśnienie:dotyczy telefonu z ogłoszenia. Ta rozmowa była dla mnie trudna...mam wrażenie że facet czyta w moich myślach i mówi to co "ja chcę usłyszeć"...zbyt to obiecujące zbyt optymistyczne....wrr:mad: Aniu teraz Twoja kolej dobrze??? Zadzwonisz do gościa??? Quote
monika55 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dzwonili i do mnie. Dziwni ludzie. Przy jednej rozmowie mialam wrazenie ze ktos szuka psa na zamowienie. Ale to tylko wrazenie. Z zapartym tchem ogladam i czytam. Szczescie Sami.:loveu: Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 monika55 napisał(a):Dzwonili i do mnie. Dziwni ludzie. Przy jednej rozmowie mialam wrazenie ze ktos szuka psa na zamowienie. Ale to tylko wrazenie. Z zapartym tchem ogladam i czytam. Szczescie Sami.:loveu: ..na zamówienie ? To niech sobie kupi... A. Quote
ihabe Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Atrisko napisał(a):Wyjaśnienie:dotyczy telefonu z ogłoszenia. Ta rozmowa była dla mnie trudna...mam wrażenie że facet czyta w moich myślach i mówi to co "ja chcę usłyszeć"...zbyt to obiecujące zbyt optymistyczne....wrr:mad: Aniu teraz Twoja kolej dobrze??? Zadzwonisz do gościa??? no i jak dziewczyny? Co tam z tym Panem z okolic Łodzi? Niestety nie byłam dziś u Samiego gdyz dopiero jutro wróci ze szpitalika:-( Stęskniłam się juz za nim bardzo:loveu: Quote
monika55 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Wplata Aleksandra2323 30zl. Jak Sami? Poprosze M&S ,przekaz prosze zeby juz wszystkie wplaty byly do Ihabe.Ja nie mam konta internetowego :oops: i potem poslizgi sa. A mnie glupio. Ihabe obiecalas wspomoc Rokitka , to moze zamiane zrobimy? Ja do Ciebie , Ty do mnie. To moze tylko doslesz?:razz: Quote
Atrisko Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No ja też ciekawa jestem czy Ani udało się porozmawiać z tym facetem... Samsoniku czy dzisiaj wracasz do hoteliku...? Jak się czuje nasz szpikulec??? Quote
ihabe Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 monika55 napisał(a):Wplata Aleksandra2323 30zl. Jak Sami? Poprosze M&S ,przekaz prosze zeby juz wszystkie wplaty byly do Ihabe.Ja nie mam konta internetowego :oops: i potem poslizgi sa. A mnie glupio. Ihabe obiecalas wspomoc Rokitka , to moze zamiane zrobimy? Ja do Ciebie , Ty do mnie. To moze tylko doslesz?:razz: jasne, ale muszę mieć nr konta :loveu: Quote
Recommended Posts