iwona213 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 to spojrzenie pełne ufności jest niesamowite... Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='ihabe'] Jeszcze nie wiedzą ale to będą przyjaciele na dobre i na złe:loveu::loveu: ....czy to coś oznacza? pańcia przytul:p http://guli.it.pl/~ihabe/Samson/090612/IMG_3851.jpg A. Quote
ihabe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']....czy to coś oznacza? pańcia przytul:p http://guli.it.pl/~ihabe/Samson/090612/IMG_3851.jpg A. marzenia nie zawsze się spełniają ale podobno jak się czegos bardzo pragnie i do tego dąży to sie to spełnia:loveu: Dziś Sami był ideałem:loveu: On juz rozpoznaje samochód i czekał ze sznupkiem przyklejonym do siatki, myślałam, że się rozpadnie. Na spacerze z Westem też było nieźle:loveu: Pogoda był przesliczna a spacer długi i w pięknym malowiniczym m iejscu:loveu: Tylko te smutne oczy na pożegnanie:-( Quote
Atrisko Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A ja taka zapracowana :mad:,że nawet chwili dla chłopaka nie mam....:oops: Ech.... A spacer musiał być fantastyczny...przy takiej pogodzie i w takim towarzystwie?!!! Quote
ihabe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Oj był wspaniały spacer, mozna oczyścić myśli i nacieszyc wzrok pięknym psiaczkiem:loveu: Tych chwil nikt nigdy mi nie zabierze z moich wspomnień:loveu::loveu: Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ihabe napisał(a):marzenia nie zawsze się spełniają ale podobno jak się czegos bardzo pragnie i do tego dąży to sie to spełnia:loveu: Dziś Sami był ideałem:loveu: On juz rozpoznaje samochód i czekał ze sznupkiem przyklejonym do siatki, myślałam, że się rozpadnie. Na spacerze z Westem też było nieźle:loveu: Pogoda był przesliczna a spacer długi i w pięknym malowiniczym m iejscu:loveu: Tylko te smutne oczy na pożegnanie:-( ...wien, że jak się czegoś pragnie moooocno to się spełnia:p super Samson, super szpic:multi: a Westik jest Twój osobisty? A. Quote
Atrisko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ciekawe co tam u Samsonika słychać??? wczorajsza słoneczna pogoda, pewnie dała mu się we znaki...a dzisiaj po południu u mnie lało...i to dość ostro... Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Atrisko napisał(a):Ciekawe co tam u Samsonika słychać??? wczorajsza słoneczna pogoda, pewnie dała mu się we znaki...a dzisiaj po południu u mnie lało...i to dość ostro... No ciekawe :) u nas o dziwo dziś nie padało.... A. Quote
togaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwonko ! i jak tam szkolenie białaska przebiegało? Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dzień dobry Samson, dzień dobry Iwona, dzień dobry wszystkim :lol: A. Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Atrisko']Dzień dobry, dzień dobry iiiii.....cisza.... ...to poczekamy do popołudnia A. Quote
ihabe Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 witam witam Nie było mnie wczoraj gdyż mój dzidziuś Pixelek jest umierający:-(:-( Wybaczcie więc moje milczenie. Samson jest pod dobrą opieką i wiem, że jak mnie nie ma to nie jest mu źle. Dzis chyba też nie zdążę pojecha do niego gdyz jest juz 16:00 a Pixelek ma dopiero 1/3 kroplówki i muszę zmienić moja małą u niego bo juz mi dzwoni do pracy. Jutro musi mi się udać podjechać. Togusiu, Weścik jest bardzo pojetnym uczniem ale tylko tam w Gliwicach. W domu nadal jape wydziera na biednego Pixelka jak ten niechcący pomyli drogę i wejdzie mu do legowiska:evil_lol: pa Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ihabe napisał(a):witam witam Nie było mnie wczoraj gdyż mój dzidziuś Pixelek jest umierający:-(:-( Wybaczcie więc moje milczenie. Samson jest pod dobrą opieką i wiem, że jak mnie nie ma to nie jest mu źle. Dzis chyba też nie zdążę pojecha do niego gdyz jest juz 16:00 a Pixelek ma dopiero 1/3 kroplówki i muszę zmienić moja małą u niego bo juz mi dzwoni do pracy. Jutro musi mi się udać podjechać. Togusiu, Weścik jest bardzo pojetnym uczniem ale tylko tam w Gliwicach. W domu nadal jape wydziera na biednego Pixelka jak ten niechcący pomyli drogę i wejdzie mu do legowiska:evil_lol: pa To bardzo smutna wiadomość, trzymaj się... A. Quote
togaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Biedniusi, biedniusi Pixelek.....! Ale cóz poradzić...:-( ..smutno... Może Frela wróci na troche do Bielska? Za dużo masz teraz na głowie... Quote
Atrisko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ech Pixelku, Pixelku...wybierz najlepszą dla siebie drogę... Quote
monika55 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Jestem juz. Najpierw poczytam o wszystkim. Pozdrowionka dla wszystkich. Quote
M&S Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 monika55 napisał(a):Jestem juz. Najpierw poczytam o wszystkim. Pozdrowionka dla wszystkich. Witaj Moniko, masz trochę do czytania ;) pozdrawiam A. Quote
Atrisko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dzisiaj u Samsonika...cudna pogoda ,spacerek, przepiękne okolice... i nasz chłopak w roli głównej...było bajecznie... Quote
Atrisko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A teraz...niespodzianka.... Samsonik miał odwiedziny...hihihi.... Quote
togaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Tylko sie z zakochać..! Piekna para!:loveu: Szpice podwojone, potrojone..itp. to najbardziej efektowne psy na świecie! Wszedzie wzbudzaja sensacje !! Widze że Weścik też sie załapał na spacerek...;) Quote
monika55 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Faktycznie, przepiekne sa. Nowe wplaty Monika i Ordo - 30zl, Tulasy - 30zl. Ihabe prosze o numer konta. Quote
ihabe Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 togaa napisał(a):Tylko sie z zakochać..! Piekna para!:loveu: Szpice podwojone, potrojone..itp. to najbardziej efektowne psy na świecie! Wszedzie wzbudzaja sensacje !! Widze że Weścik też sie załapał na spacerek...;) Oj tak bardzo dobrana z nich para:loveu: ale niestety Sami zakochał się w naszej małej suni rasy mix wiewiórki z epoki lodowcowej z szenszylem czyli Astisi:evil_lol: Nie dawał jej spokoju i dał nam do zrozumienia, że kastracja to następny krok:evil_lol: Asti miała go już całkowicie dość:mad: Piotruś też robił jakieś zdjęcia ale jesteśmy do tyłu z czasu:oops: a zdjęcia Joli i córci są jak zwykle wspaniałe:thumbs::laola: Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ihabe napisał(a):Oj tak bardzo dobrana z nich para:loveu: ale niestety Sami zakochał się w naszej małej suni rasy mix wiewiórki z epoki lodowcowej z szenszylem czyli Astisi:evil_lol: Nie dawał jej spokoju i dał nam do zrozumienia, że kastracja to następny krok:evil_lol: Asti miała go już całkowicie dość:mad: Piotruś też robił jakieś zdjęcia ale jesteśmy do tyłu z czasu:oops: a zdjęcia Joli i córci są jak zwykle wspaniałe:thumbs::laola: ...jak wpadła mu w oko, a w zasadzie w nos, to nie ma czemu sie dziwić, toż to facet jest...;):lol: A. Quote
Atrisko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Apropo's naszego faceta... nawet moja córa stwierdziła że Samson ma "zaczepiste" uszy... to taki odpowiednik słowa "zaje..sty" No i specjalnie Aniu pooglądałam zdjęcia Maksa...ale Max przy nim wymięka...:diabloti: naprawdę:eviltong: A na zdjęcia Piotrusia poczekamy:cool3:....rozumię,że filmik jest za bardzo niecenzuralny czy raczej tak bardzo nieudany :razz: ??? Quote
Recommended Posts