Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']....czy to coś oznacza?

pańcia przytul:p
http://guli.it.pl/~ihabe/Samson/090612/IMG_3851.jpg

A.

marzenia nie zawsze się spełniają ale podobno jak się czegos bardzo pragnie i do tego dąży to sie to spełnia:loveu:

Dziś Sami był ideałem:loveu: On juz rozpoznaje samochód i czekał ze sznupkiem przyklejonym do siatki, myślałam, że się rozpadnie. Na spacerze z Westem też było nieźle:loveu: Pogoda był przesliczna a spacer długi i w pięknym malowiniczym m iejscu:loveu: Tylko te smutne oczy na pożegnanie:-(

Posted

A ja taka zapracowana :mad:,że nawet chwili dla chłopaka nie mam....:oops:
Ech....
A spacer musiał być fantastyczny...przy takiej pogodzie i w takim towarzystwie?!!!

Posted

Oj był wspaniały spacer, mozna oczyścić myśli i nacieszyc wzrok pięknym psiaczkiem:loveu: Tych chwil nikt nigdy mi nie zabierze z moich wspomnień:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
marzenia nie zawsze się spełniają ale podobno jak się czegos bardzo pragnie i do tego dąży to sie to spełnia:loveu:

Dziś Sami był ideałem:loveu: On juz rozpoznaje samochód i czekał ze sznupkiem przyklejonym do siatki, myślałam, że się rozpadnie. Na spacerze z Westem też było nieźle:loveu: Pogoda był przesliczna a spacer długi i w pięknym malowiniczym m iejscu:loveu: Tylko te smutne oczy na pożegnanie:-(

...wien, że jak się czegoś pragnie moooocno to się spełnia:p

super Samson, super szpic:multi:
a Westik jest Twój osobisty?

A.

Posted

Atrisko napisał(a):
Ciekawe co tam u Samsonika słychać??? wczorajsza słoneczna pogoda, pewnie dała mu się we znaki...a dzisiaj po południu u mnie lało...i to dość ostro...

No ciekawe :) u nas o dziwo dziś nie padało....

A.

Posted

witam witam
Nie było mnie wczoraj gdyż mój dzidziuś Pixelek jest umierający:-(:-(
Wybaczcie więc moje milczenie. Samson jest pod dobrą opieką i wiem, że jak mnie nie ma to nie jest mu źle. Dzis chyba też nie zdążę pojecha do niego gdyz jest juz 16:00 a Pixelek ma dopiero 1/3 kroplówki i muszę zmienić moja małą u niego bo juz mi dzwoni do pracy.
Jutro musi mi się udać podjechać.

Togusiu, Weścik jest bardzo pojetnym uczniem ale tylko tam w Gliwicach. W domu nadal jape wydziera na biednego Pixelka jak ten niechcący pomyli drogę i wejdzie mu do legowiska:evil_lol:

pa

Posted

ihabe napisał(a):
witam witam
Nie było mnie wczoraj gdyż mój dzidziuś Pixelek jest umierający:-(:-(
Wybaczcie więc moje milczenie. Samson jest pod dobrą opieką i wiem, że jak mnie nie ma to nie jest mu źle. Dzis chyba też nie zdążę pojecha do niego gdyz jest juz 16:00 a Pixelek ma dopiero 1/3 kroplówki i muszę zmienić moja małą u niego bo juz mi dzwoni do pracy.
Jutro musi mi się udać podjechać.

Togusiu, Weścik jest bardzo pojetnym uczniem ale tylko tam w Gliwicach. W domu nadal jape wydziera na biednego Pixelka jak ten niechcący pomyli drogę i wejdzie mu do legowiska:evil_lol:

pa

To bardzo smutna wiadomość, trzymaj się...

A.

Posted

Biedniusi, biedniusi Pixelek.....!

Ale cóz poradzić...:-( ..smutno...
Może Frela wróci na troche do Bielska?
Za dużo masz teraz na głowie...

Posted

monika55 napisał(a):
Jestem juz. Najpierw poczytam o wszystkim. Pozdrowionka dla wszystkich.

Witaj Moniko, masz trochę do czytania ;)

pozdrawiam
A.

Posted

Tylko sie z zakochać..! Piekna para!:loveu:

Szpice podwojone, potrojone..itp. to najbardziej efektowne psy na świecie!
Wszedzie wzbudzaja sensacje !!

Widze że Weścik też sie załapał na spacerek...;)

Posted

togaa napisał(a):
Tylko sie z zakochać..! Piekna para!:loveu:

Szpice podwojone, potrojone..itp. to najbardziej efektowne psy na świecie!
Wszedzie wzbudzaja sensacje !!

Widze że Weścik też sie załapał na spacerek...;)

Oj tak bardzo dobrana z nich para:loveu: ale niestety Sami zakochał się w naszej małej suni rasy mix wiewiórki z epoki lodowcowej z szenszylem czyli Astisi:evil_lol:
Nie dawał jej spokoju i dał nam do zrozumienia, że kastracja to następny krok:evil_lol: Asti miała go już całkowicie dość:mad:
Piotruś też robił jakieś zdjęcia ale jesteśmy do tyłu z czasu:oops:

a zdjęcia Joli i córci są jak zwykle wspaniałe:thumbs::laola:

Posted

ihabe napisał(a):
Oj tak bardzo dobrana z nich para:loveu: ale niestety Sami zakochał się w naszej małej suni rasy mix wiewiórki z epoki lodowcowej z szenszylem czyli Astisi:evil_lol:
Nie dawał jej spokoju i dał nam do zrozumienia, że kastracja to następny krok:evil_lol: Asti miała go już całkowicie dość:mad:
Piotruś też robił jakieś zdjęcia ale jesteśmy do tyłu z czasu:oops:

a zdjęcia Joli i córci są jak zwykle wspaniałe:thumbs::laola:

...jak wpadła mu w oko, a w zasadzie w nos, to nie ma czemu sie dziwić, toż to facet jest...;):lol:

A.

Posted

Apropo's naszego faceta... nawet moja córa stwierdziła że Samson ma "zaczepiste" uszy... to taki odpowiednik słowa "zaje..sty" No i specjalnie Aniu pooglądałam zdjęcia Maksa...ale Max przy nim wymięka...:diabloti: naprawdę:eviltong:
A na zdjęcia Piotrusia poczekamy:cool3:....rozumię,że filmik jest za bardzo niecenzuralny czy raczej tak bardzo nieudany :razz: ???