Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informuję, że jestem :) Cioteczka Togaa ściagnęła mnie na wątek :loveu:

Zrobię bannerek, tylko proszę o podesłanie do mnie na pw paru linków ze zdjęciami, bo teraz nie jestem w stanie przekopywać tylu stron :)

Posted

monika55 napisał(a):
Wplata Pusia - 50zl . Dziekujemy.
Znalazlam nowa strone, zglosilam Samsona.

Monika jesteś ....... zdolna z Ciebie "bestyjka":diabloti:... tyle ogłoszeń dla naszego szpikulca...Super!!!
A co do wpłat...to rozumię,że Twoje konto nadal pozostaje dla nas aktywne?!

Posted

Skąd wiadomo, że Samson ma około 8 lat? Nasuneło mi się to pytanie jak oglądałam jego zdjęcia - ma takie białe zęby... Moja Rubi na pyszczku zaczęła siwieć w wieku niespełna 2 lat, więc siwy pychol o niczym nie świadczy. Może Sam jest młodszy, a to zwiększyłoby szansę na adopcję. Udało się sprawdzić tatuaż?

Posted

aleksandra2323 napisał(a):
Skąd wiadomo, że Samson ma około 8 lat? Nasuneło mi się to pytanie jak oglądałam jego zdjęcia - ma takie białe zęby... Moja Rubi na pyszczku zaczęła siwieć w wieku niespełna 2 lat, więc siwy pychol o niczym nie świadczy. Może Sam jest młodszy, a to zwiększyłoby szansę na adopcję. Udało się sprawdzić tatuaż?

....8 lat to nie jest zaawansowany wiek zobacz na uszy i łapy....

A.

Posted

Znasz się na tym dużo lepiej odemnie:lol:. Tylko pomyślałam, że lepiej trochę odmłodzić, niż trochę postarzyć. Dla szpica 8 lat to nie dużo, ale myślę, że wiele osób kojarzy karmy dla seniorów od 7 roku życia.

Posted

[quote name='togaa']ihabe...nasza pinczerka robi piekne banerki!
Nie odmówi.....jak Ja znam.

Caraz do Niej napiszę....
Tylko może zdecyduj które zdjecie i jaki napis....

To zdjęcie bym chciała a nad hasłem trzeba pomyśleć , w tej chwili mam kompletną zaćmę:-(

Posted

Ogloszenia sa - telefon milczy. Juz prawie z nim spie.:evil_lol: A jednoczesnie jak zawsze sie boje, ze jak zadzwoni ,to sie okaze, ze to nie ten czlowiek. Zawsze sie boje.

Posted

Słowem jest szpicem idealnym...i świadczą o tym nawet jego wymiary:
52/70/50...

(52 wysokość,70 obw. klatki, 50 długość od łopatki do nasady ogona)
Ale weźcie poprawkę na to,że robiłam to pierwszy raz w życiu...
tzn. mierzyłam psa zielonym metrem krawieckim na zielonej łące,pośród traw i kwiatów...:diabloti: czyli trzeba wziąć pod uwagę granicę tolerancji...dla moich umiejętności.

Posted

On chyba wie jaki wzbudza zachwyt bo pozuje genialnie. !!!

I czyż szpic nie jest psem eleganckim w każdych warunkach....!

Który inny pies tak pieknie by sie prezentował tydzień po wyciągnięciu ze schronu..?

Posted

togaa napisał(a):
On chyba wie jaki wzbudza zachwyt bo pozuje genialnie. !!!

I czyż szpic nie jest psem eleganckim w każdych warunkach....!

Który inny pies tak pieknie by sie prezentował tydzień po wyciągnięciu ze schronu..?

....bo szpic, to jest szpic:lol:

A.

Posted

To niesamowite, jaki to piekny pies. :loveu: A w schronisku to byla taka kupka nieszczescia.
Nowa wplata - togaa 20zl za czerwiec i 30zl za lipiec. Wplata do ihabe. Dziekujemy.

Posted

monika55 napisał(a):
To niesamowite, jaki to piekny pies. :loveu: A w schronisku to byla taka kupka nieszczescia.
Nowa wplata - togaa 20zl za czerwiec i 30zl za lipiec. Wplata do ihabe. Dziekujemy.

Sprostowanie Togaa za czerwiec juz też wpłaciła wcześniej 20zł, więc w sumie Togaa 90 zł:loveu: Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Joluchna, cudowne zdjęcia:loveu: Dlaczego nie powiedziałś, że taki wspaniałt z Ciebie fotograf:multi:
Wczoraj padłam wieczorem i szybko udałam się na spoczynek, męczy mnie to choróbsko, a dziś wchodzę i serce mi zabiło na jego widok. Takie cudo.
Cudo cudo cudo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[url=http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=962992&from=1]Szpic wilczy szuka wyjatkowego domu - Og

Zjadlo mi pol postu.
W pierwszym poscie wpisuje wplaty, a takze kto do mnie a kto do ihabe.

Posted

Jola jest bardzo zdolnym fotografem , jeszcze jej nie znacie !!!hehehe
Tulasy wyślą pieniążki w poniedziałek. Wygłaszczcie Samsona ode mnie.
On przypomina i Maksa Ani i naszą Aurę z siwego pyszczka i uszu, ale faktycznie po zębach nie wygląda na staruszka.
Zresztą widać po Maksie (14 lat), po Aurze (10,5 ),że szpice żyją długo w dobrej kondycji. Basia od Togi też ma już bodajże 11 letnią suczkę.
Z jego zachowania wynika,że nie był psem podwórzowym (przy budzie), ale psem domowym, pieszczochem jeżdzącym samochodem.
To dobrze ,tym łatwiej będzie mu dostosować sie do życia w nowej rodzinie.
Jaka szkoda,że u mnie jest już tyle psów ( 3 szpice + 3 mudiki)
Basia

Posted

tulasy napisał(a):
Jaka szkoda,że u mnie jest już tyle psów ( 3 szpice + 3 mudiki)
Basia

Tak Basiu WIEEELKA szkoda:-(:-(:shake:

A.