Lidan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przed chwilą przelałam dla Tibi 282 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą". Są to pieniążki z bazarku. Quote
maciaszek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Lidan']Przed chwilą przelałam dla Tibi 282 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą". Są to pieniążki z bazarku.[/quote]Super :multi: :multi: Wielkie dzięki :loveu: :loveu:. Quote
Bożka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Czy małej poszczęściło się w telewizji ?:crazyeye: Quote
__Lara Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Właśnie, właśnie czekamy na info :) zaraz sobie zobaczę ten odcinek :D Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 tak tak tak Mała będzie miała domek 10 km od Biafry.. dom z ogrodem i z kotem.. dwójka dzieci 10 i 17 lat :) Biafra jeszcze musi na żywo skontrolować, ale odniosła dobre wrażenie :) :multi::multi::multi: Mam mnóstwo fotek z programu później wkleje :) Quote
Brysio Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 juuuuuuuuuupi:multi::multi::multi: czekamy na fotki:jumpie::jumpie::jumpie: Quote
Biafra Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Lidan']Przed chwilą przelałam dla Tibi 282 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą". Są to pieniążki z bazarku.[/quote] Dzięki ogromne :calus: Wczoraj pieniążki wpłynęły na konto. Tibia prawdopodobnie będzie mieć własny dom :loveu: oraz spory ogród do biegania. Umówiłam się z Państwem na jutro, że tam podjadę z Tibią i zobaczymy czy przypadną sobie do gustu Zobaczę też czy sytuacja na miejscu wygląda tak jak Pani mówiła przez telefon... Bo często słyszę z "dala od drogi" albo "mam ogrodzoną działkę " :shake: A potem jak zobaczę to wymarzone miejsce to mam zawał... Na razie jestem nastawiona optymistycznie. Dom, działka, ogrodzenie :roll:...Tibia jest bardzo mała i szczupła Państwo mają córkę 10 lat, syna 18 lat Wilczura, którego wypuszczają z kojca na noc i jak są w pracy Kotka wysterylizowana w domu niewychodząca Wszystko szczepione regularnie Zrobią Tibii sterylkę jak utyje...bo nie chcą żeby psy z całej wsi obsikiwały im ogrodzenie jak będzie miała cieczkę :roll: No cóż, każdy powód jest dobry. Z tego samego powodu wysterylizowali kotkę. No i są blisko mnie w razie czego. Jak usłyszałam miejscowość przez telefon to umarłam :mdleje:bo znam mentalność okolicznych tubylców. Ale Państwo przenieśli się w te okolice z miasta :p Quote
__Lara Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Huuura!!! :multi::multi::multi: jak super, mam nadzieję, że z domkiem będzie wszystko dobrze :multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol: Biafro, dziękujemy Ci za pomoc! Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :D Teraz Cię przynajmniej odciążymy trochę :) Strasznie się cieszę :) Jeszcze raz, dziękuję bardzo Biafro!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='__Lara']Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :D[/QUOTE] hihi, ostatnio pewien szczylek krakowiak zamieszkał w Katowicach na Mariackiej więc równowaga w przyrodzie zachowana :multi: Quote
maciaszek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Świetne wieści !!! :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za wizytę. Oby wszystko przebiegło pomyślnie :)! [quote name='__Lara']Biafro, dziękujemy Ci za pomoc! Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :DA to powiem Ci, że jedna z katowiczanek pojechała do Wolina :evil_lol:. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 tez sie bardzo ciesze ze niunia malutka bedzie miala domek, dzis konczy sie bazarek dla Tibii i napewno znajdziecie pieska ktory bedzie potrzebowal wiekszej pomocy, jak Tibia jutro bedzie adoptowana, pozdrawiam i Malutka 3mam kciuki i duuzo szczescia i radosci w nowym domku:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 RAZEM Z BAZARKOW UZBIERALISMY 84ZŁ i wylicytowala emilia2280 magnesik z bazarku pozniej napisze na jaki adres mozna przeslac dla emilki ten magnesik;) ja tez jak dostane juz rozliczenie to do rownego wysle 100zł:lol: Quote
majqa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*'](...) Malutka 3mam kciuki i duuzo szczescia i radosci w nowym domku:loveu:[/quote] Przyłączam się do życzeń! Quote
Biafra Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No to można zmienić tytuł wątku :p Tibia w nowym domku :loveu: Własny, stały, ciepły i baaaardzo miły. Tibia początkowo biegała po pokoju jak szalona głównie z nerwów, ale później się uspokoiła i zaczęła do wszystkich podchodzić. Kilkakrotne porcje chrupek do miski rozładowały atmosferę :evil_lol: Przekupne stworzenie. Pani do mnie rano zadzwoniła co ma jej kupić do jedzenia bo wilczur je ryż z mięsem i nie wie czy Tibia nauczona. Pojechała do weta po tą samą karmę co Tibia miała zaleconą u mnie więc mała poczuła się jak u siebie :loveu: Domownicy są nią zachwyceni. Śpi sobie na fotelu, bo nie wiedzieli jakie ma mieć posłanko, ale w nocy będzie spać z dziewczynką w łóżku. Ogrodzenie z siatki a pręty w bramie tak wąsko rozstawione, że się nie zmieści. Poza tym wszyscy w domu tak pracują i uczą sie, że zawsze ktoś zostaje. Jestem więc spokojna, że nie zdemoluje im domu i nie wyślą mi jej w paczce z reklamacją :evil_lol: Chyba lepiej trafić nie mogła :lol: Przydałoby się więcej takich domków :cool1: Ja w poniedziałek sprawdzę konto i zrobię rozliczenie Tibii. Quote
Lidan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cudowne wieści :multi: Ale się małej poszczęściło :bigcool: A kupki już w porządku? Całkiem wyzdrowiała chudzinka czy jeszcze jest leczona? Quote
maciaszek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :multi: :multi: :multi: BARDZO się cieszę !!!!!! Biafro, przeogromnie Ci dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
__Lara Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Cudownie :loveu::loveu::loveu: zaraz zmienię tytuł wątku :loveu: Biafro, jeszcze raz, dziękujemy Ci za ten wspaniały dt - bez niego nie znalazłaby tak szybko domu! jesteś wspaniała :loveu: No i Maciaszkowi za zdjęcia suni :loveu:, gdyby jej nie dostrzegła w schronie to by dalej tam siedziała... Quote
bico Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Bardzo się cieszę:multi: :multi: :multi: Kamień spadł mi z serca:lol: Tylko takie wieści trzymają, mnie ostatnio przy życiu:roll: Byłam pewna, że jak Tibia zagości w tv, to domek się dla niej znajdzie na 100%:cool3: Oby tak dobrze szło wszystkim innym nieszczęśnikom, do których los nie uśmiecha się od lat i na zmianę tego stanu rzeczy się nie zanosi:-(:-(:-( Dziękujemy Ci Biafro!:loveu: Tibia, sprawuj się dobrze!;) Quote
Recommended Posts