Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lidan']Przed chwilą przelałam dla Tibi 282 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą". Są to pieniążki z bazarku.[/quote]Super :multi: :multi: Wielkie dzięki :loveu: :loveu:.

Posted

tak tak tak

Mała będzie miała domek 10 km od Biafry.. dom z ogrodem i z kotem.. dwójka dzieci 10 i 17 lat :)
Biafra jeszcze musi na żywo skontrolować, ale odniosła dobre wrażenie :)
:multi::multi::multi:
Mam mnóstwo fotek z programu później wkleje :)

Posted

[quote name='Lidan']Przed chwilą przelałam dla Tibi 282 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą". Są to pieniążki z bazarku.[/quote]

Dzięki ogromne :calus:
Wczoraj pieniążki wpłynęły na konto.

Tibia prawdopodobnie będzie mieć własny dom :loveu:
oraz spory ogród do biegania.
Umówiłam się z Państwem na jutro, że tam podjadę z Tibią i zobaczymy czy przypadną sobie do gustu
Zobaczę też czy sytuacja na miejscu wygląda tak jak Pani mówiła przez telefon...
Bo często słyszę z "dala od drogi" albo "mam ogrodzoną działkę " :shake:
A potem jak zobaczę to wymarzone miejsce to mam zawał...

Na razie jestem nastawiona optymistycznie.
Dom, działka, ogrodzenie :roll:...Tibia jest bardzo mała i szczupła
Państwo mają córkę 10 lat, syna 18 lat
Wilczura, którego wypuszczają z kojca na noc i jak są w pracy
Kotka wysterylizowana w domu niewychodząca
Wszystko szczepione regularnie
Zrobią Tibii sterylkę jak utyje...bo nie chcą żeby psy z całej wsi obsikiwały im ogrodzenie jak będzie miała cieczkę :roll:
No cóż, każdy powód jest dobry.
Z tego samego powodu wysterylizowali kotkę.

No i są blisko mnie w razie czego.
Jak usłyszałam miejscowość przez telefon to umarłam :mdleje:bo znam mentalność okolicznych tubylców.
Ale Państwo przenieśli się w te okolice z miasta :p

Posted

Huuura!!! :multi::multi::multi: jak super, mam nadzieję, że z domkiem będzie wszystko dobrze :multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Biafro, dziękujemy Ci za pomoc! Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :D

Teraz Cię przynajmniej odciążymy trochę :)

Strasznie się cieszę :) Jeszcze raz, dziękuję bardzo Biafro!!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :D[/QUOTE]
hihi, ostatnio pewien szczylek krakowiak zamieszkał w Katowicach na Mariackiej więc równowaga w przyrodzie zachowana :multi:

Posted

Świetne wieści !!! :multi: :multi: :multi:
Trzymam kciuki za wizytę. Oby wszystko przebiegło pomyślnie :)!

[quote name='__Lara']Biafro, dziękujemy Ci za pomoc! Kto by pomyślał, że sunia z Katowic, a znajdzie dom w Małopolsce :DA to powiem Ci, że jedna z katowiczanek pojechała do Wolina :evil_lol:.

Posted

tez sie bardzo ciesze ze niunia malutka bedzie miala domek, dzis konczy sie bazarek dla Tibii i napewno znajdziecie pieska ktory bedzie potrzebowal wiekszej pomocy, jak Tibia jutro bedzie adoptowana, pozdrawiam i
Malutka 3mam kciuki i duuzo szczescia i radosci w nowym domku:loveu:

Posted

RAZEM Z BAZARKOW UZBIERALISMY 84ZŁ

i wylicytowala emilia2280 magnesik z bazarku pozniej napisze na jaki adres mozna przeslac dla emilki ten magnesik;) ja tez jak dostane juz rozliczenie to do rownego wysle 100zł:lol:

Posted

No to można zmienić tytuł wątku :p

Tibia w nowym domku :loveu:
Własny, stały, ciepły i baaaardzo miły.
Tibia początkowo biegała po pokoju jak szalona głównie z nerwów, ale później się uspokoiła i zaczęła do wszystkich podchodzić.
Kilkakrotne porcje chrupek do miski rozładowały atmosferę :evil_lol:
Przekupne stworzenie.

Pani do mnie rano zadzwoniła co ma jej kupić do jedzenia bo wilczur je ryż z mięsem i nie wie czy Tibia nauczona.
Pojechała do weta po tą samą karmę co Tibia miała zaleconą u mnie więc mała poczuła się jak u siebie :loveu:
Domownicy są nią zachwyceni.
Śpi sobie na fotelu, bo nie wiedzieli jakie ma mieć posłanko, ale w nocy będzie spać z dziewczynką w łóżku.

Ogrodzenie z siatki a pręty w bramie tak wąsko rozstawione, że się nie zmieści.
Poza tym wszyscy w domu tak pracują i uczą sie, że zawsze ktoś zostaje. Jestem więc spokojna, że nie zdemoluje im domu i nie wyślą mi jej w paczce z reklamacją :evil_lol:
Chyba lepiej trafić nie mogła :lol:

Przydałoby się więcej takich domków :cool1:

Ja w poniedziałek sprawdzę konto i zrobię rozliczenie Tibii.

Posted

Cudownie :loveu::loveu::loveu: zaraz zmienię tytuł wątku :loveu:

Biafro, jeszcze raz, dziękujemy Ci za ten wspaniały dt - bez niego nie znalazłaby tak szybko domu! jesteś wspaniała :loveu:

No i Maciaszkowi za zdjęcia suni :loveu:, gdyby jej nie dostrzegła w schronie to by dalej tam siedziała...

Posted

Bardzo się cieszę:multi: :multi: :multi:
Kamień spadł mi z serca:lol:
Tylko takie wieści trzymają, mnie ostatnio przy życiu:roll:

Byłam pewna, że jak Tibia zagości w tv, to domek się dla niej znajdzie na 100%:cool3:

Oby tak dobrze szło wszystkim innym nieszczęśnikom, do których los nie uśmiecha się od lat i na zmianę tego stanu rzeczy się nie zanosi:-(:-(:-(

Dziękujemy Ci Biafro!:loveu:
Tibia, sprawuj się dobrze!;)