Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam problem...
jedna z moich suczek zakończyła Młodziezowy Championat Polski na wytawie miedzynarodowej w Krakowie , w czerwcu 2008 roku; tam otrzymała ostatni potrzebny (czyli trzeci) tytuł Zwycięzcy Młodzieży; zanim wysłałam kopie kart ocen, dla pewności odczekałam troche ;
wysłałam kopie do Warszawy; po dłuuugim czekaniu, napisałam do Głównego oddziału zapytanie , co z dyplomem; otrzymałam odpowiedz,ze oodział krakowski jakimś cudem nie ujął wyniku mojej suczki w zestawieniu ( dostała tytuł Zw. Młodzieży i NJwR) :mad::mad::mad: i nie moga wystawic dyplomu :crazyeye:
podobno wysłali stosowne pismo do Krakowa z prosba o wyjasnienie, ale nie otrzymali do tej pory ( własnie otrzymałam odp na ponowne zapytanie w tej sprawie) żadnej odpowiedzi :mad: ja do oddziału krakowskiego równiez wystosowałam maila ( jeszcze przed swietami) i tez nie mam odpowiedzi :mad:
Poradźcie mi prosze co robic, jak załatwic te sprawę??

Jechac do Krakowa nie zamierzam, nie mam kilka tylko kilkaset km drogi, poza tym to ich zakichany obowiazek mieć porzadek w dokumentach :angryy:

Posted

Dzisiaj tak uczyniłam dołaczając kopie karty oceny oczywiscie...ciekawe jak szybko bedzie odzew...
z Zarzadu Głównego dostałam informacje,ze wysłali jakoby sami pismo do Krakowa, ale odpowiedzi nie dostali :mad:

• 1 month later...
Posted

W takim bądź razie zawiniła osoba, która po wystawie w krakowie sporządzała protokół ze wszystkimi wynikami, które się wysyła do Zarządu Głównego w czasie nie dłuższym niż 30 dni (+ ok.2 tyg na weryfikacje prezez ZG). W protokole (pewnie przez pomyłke) protokolant z rozpędu nie napisał Zw.Mł. no i ZG w Warszawie w tym miejscu miał pustą rubrykę, więc nie mogli wydać dyplomu - przymuszczam, że to właśnie jest powód problemów z wydaniem dyplomu :roll: ...

Posted

McDzik napisał(a):
W takim bądź razie zawiniła osoba, która po wystawie w krakowie sporządzała protokół ze wszystkimi wynikami, które się wysyła do Zarządu Głównego w czasie nie dłuższym niż 30 dni (+ ok.2 tyg na weryfikacje prezez ZG). W protokole (pewnie przez pomyłke) protokolant z rozpędu nie napisał Zw.Mł. no i ZG w Warszawie w tym miejscu miał pustą rubrykę, więc nie mogli wydać dyplomu - przymuszczam, że to właśnie jest powód problemów z wydaniem dyplomu :roll: ...

zapewne, tylko ,ze Kraków jakos nie kwapi sie wogóle z wyjaśnieneim sprawy, ani z jakąkolwiek odpowiedzią :mad: polecony do Krakowa poszedł dawno i dalej nic:mad::mad::mad: