Tascha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mam problem... jedna z moich suczek zakończyła Młodziezowy Championat Polski na wytawie miedzynarodowej w Krakowie , w czerwcu 2008 roku; tam otrzymała ostatni potrzebny (czyli trzeci) tytuł Zwycięzcy Młodzieży; zanim wysłałam kopie kart ocen, dla pewności odczekałam troche ; wysłałam kopie do Warszawy; po dłuuugim czekaniu, napisałam do Głównego oddziału zapytanie , co z dyplomem; otrzymałam odpowiedz,ze oodział krakowski jakimś cudem nie ujął wyniku mojej suczki w zestawieniu ( dostała tytuł Zw. Młodzieży i NJwR) :mad::mad::mad: i nie moga wystawic dyplomu :crazyeye: podobno wysłali stosowne pismo do Krakowa z prosba o wyjasnienie, ale nie otrzymali do tej pory ( własnie otrzymałam odp na ponowne zapytanie w tej sprawie) żadnej odpowiedzi :mad: ja do oddziału krakowskiego równiez wystosowałam maila ( jeszcze przed swietami) i tez nie mam odpowiedzi :mad: Poradźcie mi prosze co robic, jak załatwic te sprawę?? Jechac do Krakowa nie zamierzam, nie mam kilka tylko kilkaset km drogi, poza tym to ich zakichany obowiazek mieć porzadek w dokumentach :angryy: Quote
freda Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeśli nie chcesz do nich jechac to poślij list polecony, najlepiej za potwierdzeniem odbioru. Na maila moga nie odpowiedzieć. Quote
Tascha Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Dzisiaj tak uczyniłam dołaczając kopie karty oceny oczywiscie...ciekawe jak szybko bedzie odzew... z Zarzadu Głównego dostałam informacje,ze wysłali jakoby sami pismo do Krakowa, ale odpowiedzi nie dostali :mad: Quote
McDzik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 W takim bądź razie zawiniła osoba, która po wystawie w krakowie sporządzała protokół ze wszystkimi wynikami, które się wysyła do Zarządu Głównego w czasie nie dłuższym niż 30 dni (+ ok.2 tyg na weryfikacje prezez ZG). W protokole (pewnie przez pomyłke) protokolant z rozpędu nie napisał Zw.Mł. no i ZG w Warszawie w tym miejscu miał pustą rubrykę, więc nie mogli wydać dyplomu - przymuszczam, że to właśnie jest powód problemów z wydaniem dyplomu :roll: ... Quote
Tascha Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 McDzik napisał(a):W takim bądź razie zawiniła osoba, która po wystawie w krakowie sporządzała protokół ze wszystkimi wynikami, które się wysyła do Zarządu Głównego w czasie nie dłuższym niż 30 dni (+ ok.2 tyg na weryfikacje prezez ZG). W protokole (pewnie przez pomyłke) protokolant z rozpędu nie napisał Zw.Mł. no i ZG w Warszawie w tym miejscu miał pustą rubrykę, więc nie mogli wydać dyplomu - przymuszczam, że to właśnie jest powód problemów z wydaniem dyplomu :roll: ... zapewne, tylko ,ze Kraków jakos nie kwapi sie wogóle z wyjaśnieneim sprawy, ani z jakąkolwiek odpowiedzią :mad: polecony do Krakowa poszedł dawno i dalej nic:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts