Jump to content
Dogomania

CIESZYN - BIABRO w nowym super domku!!!!!! :)))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Czy jest mozliwośc abyscie jutro będąc w schronisku (Dea i Herspri) przyjrzały sie Biabro? Ciekawa jestem jaki on jest. Może uda sie spacer?

Z Babiro byłam dzisiaj na spacerze :roll: Fajny pies, ale teraz to tylko skóra i kości ... dobrze się z nim chodzi po dłuższej chwili zaczyna reagować na człowieka ale bez fajerwerków. Jest bardzo spokojny, kotem się nie interesował w ogóle, ale z jego kupą to kiepsko :shake:
Utyka na prawą tylną łapę, tak jakby coś miał nie tak z biodrem

Posted

Biabro siedzi sam w kojcu, pytałam pracownika, podobno je dużo, więc może to psychika, albo niestety odpukać coś wewnętrznego, skoro kupa nie bardzo:shake:

Posted

Hmm, bardzo bym chciala, aby byl u mnie. Ale kojec jest rozłożony, budę trzeba ocieplic bo podloga to prześwitujace deski, do tego jeszcze wyjeżdżam na tydzień. A najważniejszy to tymczasowicz Marian,ktory juz do końca chyba się na mnie obrazi. Jak była teraz u mnie Plamka to mi obsikal drzwi tarasowe !!

Posted

W żadnym wypadku nie jest beaglowaty , on ma budowę ogara polskiego tylko kolory się nie zgadzają

Taką postawę by miał podtuczony Biabro, wypisz wymaluj / tylo zmień kolory ^^

Posted

Na dogo to go ktoś najwyżej podniesie, nic więcej :roll: Ile znacie przypadków żeby ktoś z dogo zaadoptował psa :shake: ? Ja teraz już nie dam rady w najbliższym czasie porobić jemu.. obiecałam Zosi że Snupkowi i jej nowej kotce znajdzie porobię

Posted

Wisełka napisał(a):
Ja moge zrobić kilka ogłoszeń ale potrzebuje jakiś niedługi, dobry tekst!! :p

Z moimi tekstami to krzesło cięzko by było opchnąc :evil_lol: dlatego Morgan myslę, ze wspaniale się do tego nadaje skoro Herspri nie da rady.:razz: