Elżbietka_Cieszyn Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czy jest mozliwośc abyscie jutro będąc w schronisku (Dea i Herspri) przyjrzały sie Biabro? Ciekawa jestem jaki on jest. Może uda sie spacer? Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Czy jest mozliwośc abyscie jutro będąc w schronisku (Dea i Herspri) przyjrzały sie Biabro? Ciekawa jestem jaki on jest. Może uda sie spacer? Z Babiro byłam dzisiaj na spacerze :roll: Fajny pies, ale teraz to tylko skóra i kości ... dobrze się z nim chodzi po dłuższej chwili zaczyna reagować na człowieka ale bez fajerwerków. Jest bardzo spokojny, kotem się nie interesował w ogóle, ale z jego kupą to kiepsko :shake: Utyka na prawą tylną łapę, tak jakby coś miał nie tak z biodrem Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzięki Herspri za informacje. Spacer i wprawione oko znawcy psów dają wiele. Quote
Morgan:-) Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Elżbietka czyżby?? :razz: Chuchnęłam w dłonie i tak bardzo niesmiało zaczynam zaciskać :diabloti: Quote
tanitka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 żeby szybko ktoś się nim zainteresował... Quote
Dea Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Biabro siedzi sam w kojcu, pytałam pracownika, podobno je dużo, więc może to psychika, albo niestety odpukać coś wewnętrznego, skoro kupa nie bardzo:shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hmm, bardzo bym chciala, aby byl u mnie. Ale kojec jest rozłożony, budę trzeba ocieplic bo podloga to prześwitujace deski, do tego jeszcze wyjeżdżam na tydzień. A najważniejszy to tymczasowicz Marian,ktory juz do końca chyba się na mnie obrazi. Jak była teraz u mnie Plamka to mi obsikal drzwi tarasowe !! Quote
jestem_wredna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 O, jak dla mnie to on nawet trochę beaglowaty pyszczek ma :) Cioteczki: piszecie, że marznie - zgłoście się po kubrak http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ dziewczyny uszyją :) Quote
Herspri Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 W żadnym wypadku nie jest beaglowaty , on ma budowę ogara polskiego tylko kolory się nie zgadzają Taką postawę by miał podtuczony Biabro, wypisz wymaluj / tylo zmień kolory ^^ Quote
jestem_wredna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nie chodziło mi o budowę, raczej o sam pysk. No ale żaden ze mnie znawca ;) Mam w domu beagla to i wszędzie beagle widzę ;) Tak czy siak, jest ładny. Quote
Dea Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A dzisiaj pogoda kiepska niestety, pada, zimno i smutno, żeby chociaż trochę słońca tym psiakom zaświeciło Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 sloneczka i domku mu potrzeba Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a moze wzorem dziewczyn z jastrzębia powysyłamy zapytania wszystkim z dogo? tak aby wszyscy poznali biabro? im sie udało to dlaczego nie nam? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zaglądnijcie na wątek Hestii http://www.dogomania.pl/forum/f28/wilczasta-pieknosc-na-zawsze-juz-za-kratami-107561/ Quote
Dea Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Taki piękny i nadal nikt się nie zakochał?:shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dea napisał(a):Taki piękny i nadal nikt się nie zakochał?:shake: no nikt, bo niewiele osób tu zagląda. Quote
bigos Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no miejmy nadzieję, że w końcu ktoś tą piękność wypatrzy:razz: <kciuk> Quote
Herspri Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Na dogo to go ktoś najwyżej podniesie, nic więcej :roll: Ile znacie przypadków żeby ktoś z dogo zaadoptował psa :shake: ? Ja teraz już nie dam rady w najbliższym czasie porobić jemu.. obiecałam Zosi że Snupkowi i jej nowej kotce znajdzie porobię Quote
Wisełka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja moge zrobić kilka ogłoszeń ale potrzebuje jakiś niedługi, dobry tekst!! :p Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wisełka napisał(a):Ja moge zrobić kilka ogłoszeń ale potrzebuje jakiś niedługi, dobry tekst!! :p Z moimi tekstami to krzesło cięzko by było opchnąc :evil_lol: dlatego Morgan myslę, ze wspaniale się do tego nadaje skoro Herspri nie da rady.:razz: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Morgan potrzebna jestes do ogłoszeń !! Quote
Recommended Posts