tanitka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dea, wiemy co u Biabro, dzwoniłas moze do Pani? Quote
Dea Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Pani dzwoniła do mnie tylko tego samego dnia późnym wieczorem. Na razie czekam, obiecała za kilka dni zadzwonić do mnie, jak już się wzajemnie poznają. Jeśli nie odezwie się do piątku to zadzwonię. Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 tanitka napisał(a):to może ja zadzwonię?:razz: ...dzięki,że pilnujesz Biabro...troszkę zazdroszczę,że go poznałaś i mogłaś wygłaskać!Jak będziesz miała okazję...zrób to za mnie też!:loveu::loveu::loveu: Quote
Dea Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 tanitka napisał(a):to może ja zadzwonię?:razz: Dobra, a ja później:razz: Quote
tanitka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No i rozmawiałam:lol: Najpierw Pani myślała, że piesek jest głuchy bo nie zwracał uwagi na zawołania, gwizdania i cmokania. Reagował przyjściem gdy Pani klepała rękami w uda. Z każdym jednak dniem Biabro coraz więcej reaguje na zawołania. Pani powiedziała, że go kocha, że jest chodząca łagodnością, że się przytula, podaje łapę i potrafi siedziec przed Panią i 5 min wpatrywać się w nią, że ma bardzo mądre oczy. Lubi bardziej mężczyz niż kobiety. Wogóle nie szczekał. Wczoraj był w odwiedzinach 8 mies podhalanek i pieski bawiły sie w ogrodzie, tarzały w trawie i Biabro po raz pierwszy szczeknął. Lubi dzieci, które przychodzą na zajęcia plastyczne. Wita każdego przy furtce. Na poczatku wybrzydzał przy jedzeniu, nie chciał jesć mięsa, woli do suchego mieć dorzucony ziemniaczek, albo trochę zupki. Nie stwarza zadnych problemów, został wykąpany. Jest taki jakim go sobie Pani wyobrażała.:loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :-(:-(:-(...to,ze szczęścia malutki...z wielkiego szczęścia! Moje serducho kochane...:loveu:...słodki chłopak! Quote
Dea Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A spojrzenie to Biabro ma naprawdę chwytające za serce:p Bardzo się cieszę, że tak się oboje pokochali:loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Rewelacja, aż się lza ze szczęscia w oku kręci.... Quote
Wisełka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Fajosko! Więcej takich wspaniałych domków na dogo by nam się przydało :roll: Quote
Morgan:-) Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Chyba musimy się bardzo do tanitki alno Dei pouśmiechać o te nowe wieści... A może któraś się o jakies zdjęcie wystara :cool3: Quote
tanitka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 zadzwonię i spytam czy mogę wprosić się na sesję foto:razz: Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 tanitka napisał(a):zadzwonię i spytam czy mogę wprosić się na sesję foto:razz: dzwoń...dzwoń...:multi::multi::multi: Quote
Wisełka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No a gdzie wieści jakieś....... Biabro nas tak chwycił za serducha a tu cisza :roll: Quote
Dea Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No ja o zdjęcia się raczej nie wystaram, bo ma do Biabro 400 km, ale zadzwonić mogę:p Quote
tanitka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ja mam prawie urlop w tym tygodniu więc moge skoczyć w odwiedziny z aparatem foto.:razz: Quote
tanitka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 wiem, wiem miały być zdjecia:oops:, ale obiecuję, ze będą. Mogę Wam tylko napisać, ze wczoraj przechodziłam koło domu Biabro i widzialam go śpiącego smacznie na trawce. Jak kucnęłam przy bramie to podniósł głowę i leniwie na mnie patrzył. Fajnie wyglądał, taki łaciatek:loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tanitka napisał(a):wiem, wiem miały być zdjecia:oops:, ale obiecuję, ze będą. Mogę Wam tylko napisać, ze wczoraj przechodziłam koło domu Biabro i widzialam go śpiącego smacznie na trawce. Jak kucnęłam przy bramie to podniósł głowę i leniwie na mnie patrzył. Fajnie wyglądał, taki łaciatek:loveu: Na zdjęcia bardzo czekam...ale informacja,że Biabro jest już u siebie...i to informacja z przypadkowego spotkania z chłopakiem...to też to na co czekam! Bardzo się cieszę!:loveu: Quote
Recommended Posts