Jump to content
Dogomania

CIESZYN - BIABRO w nowym super domku!!!!!! :)))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani dzwoniła do mnie tylko tego samego dnia późnym wieczorem. Na razie czekam, obiecała za kilka dni zadzwonić do mnie, jak już się wzajemnie poznają. Jeśli nie odezwie się do piątku to zadzwonię.

Posted

tanitka napisał(a):
to może ja zadzwonię?:razz:

...dzięki,że pilnujesz Biabro...troszkę zazdroszczę,że go poznałaś i mogłaś wygłaskać!Jak będziesz miała okazję...zrób to za mnie też!:loveu::loveu::loveu:

Posted

No i rozmawiałam:lol:

Najpierw Pani myślała, że piesek jest głuchy bo nie zwracał uwagi na zawołania, gwizdania i cmokania. Reagował przyjściem gdy Pani klepała rękami w uda. Z każdym jednak dniem Biabro coraz więcej reaguje na zawołania. Pani powiedziała, że go kocha, że jest chodząca łagodnością, że się przytula, podaje łapę i potrafi siedziec przed Panią i 5 min wpatrywać się w nią, że ma bardzo mądre oczy. Lubi bardziej mężczyz niż kobiety. Wogóle nie szczekał. Wczoraj był w odwiedzinach 8 mies podhalanek i pieski bawiły sie w ogrodzie, tarzały w trawie i Biabro po raz pierwszy szczeknął. Lubi dzieci, które przychodzą na zajęcia plastyczne. Wita każdego przy furtce.
Na poczatku wybrzydzał przy jedzeniu, nie chciał jesć mięsa, woli do suchego mieć dorzucony ziemniaczek, albo trochę zupki. Nie stwarza zadnych problemów, został wykąpany. Jest taki jakim go sobie Pani wyobrażała.:loveu::loveu:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

wiem, wiem miały być zdjecia:oops:, ale obiecuję, ze będą.

Mogę Wam tylko napisać, ze wczoraj przechodziłam koło domu Biabro i widzialam go śpiącego smacznie na trawce. Jak kucnęłam przy bramie to podniósł głowę i leniwie na mnie patrzył. Fajnie wyglądał, taki łaciatek:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
wiem, wiem miały być zdjecia:oops:, ale obiecuję, ze będą.

Mogę Wam tylko napisać, ze wczoraj przechodziłam koło domu Biabro i widzialam go śpiącego smacznie na trawce. Jak kucnęłam przy bramie to podniósł głowę i leniwie na mnie patrzył. Fajnie wyglądał, taki łaciatek:loveu:

Na zdjęcia bardzo czekam...ale informacja,że Biabro jest już u siebie...i to informacja z przypadkowego spotkania z chłopakiem...to też to na co czekam!
Bardzo się cieszę!:loveu: