Dea Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ode mnie nie ma połączeń z Warszawą, musiałabym jechać autem do Cieszyna po psa, z Cieszyna do Bielska - Białej, a z Bielska dopiero pociągiem. Z tego co pamiętam ostatni pociąg powrotny jest około 20-tej z W-wy, więc nie ma szans na obrócenie, zwłaszcza, że ja dopiero po pracy w sobotę mogę jechać. Quote
donacja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dowiem się o tą Częstochowę, kolega tam jeździ co weekend, może zgodzi się pomóc. Z W-wy do radości mogę pieska zawieźć w każdej chwili. Quote
donacja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Skąd dokąd ten transport? Może mogłabym jakoś pomóc? Quote
Dea Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 donacja napisał(a):Skąd dokąd ten transport? Może mogłabym jakoś pomóc? Donacja pies jest w schronie w Cieszynie, ale ja mogę go na Śląsk zawieźć, albo do Częstochowy, albo skąd tam byłoby go najwygodniej odebrać dalej. Transport docelowo jest do Radości pod Warszawą, ale nowa pani w razie czego może go odebrać w Warszawie lub okolicy. Quote
donacja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Znowu posty przeskakują... ten o Częstochowie miał być ostatni... Quote
tanitka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 w Częstochowie w ten weekend jest jakaś wystawa psow, sporo ludzie na pewno bedzie jechac z W-wy, może ktoś zechce go zabrać? Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ...no,to ja niezmiennie...kciukasy...mocno...bardzo mocno!!!! Hej,hej...wybaczcie to buczenie nieeleganckie,ale może ktoś zawiezie Biabro do Warszawy...Cieszyn -Warszawa....lub...Częstochowa-Warszawa Quote
donacja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Niestety, mój kolega w ten weekend nie jedzie do Częstochowy bo w W-wie jest moto-bazar na którym musi być :(. Kombinuję dalej. Quote
Dea Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pytał ktoś już na transportowym czy mam tam pisać? Dochodzi jeszcze taki problem, że nowa pani od Biabro zatarła silnik samochodu w... Gdańsku, i rano w sobotę jedzie tam z nowymi częściami, więc wróci wieczorem z autem lub bez, tak czy inaczej odbiór Biabro możliwy jest dopiero wieczorem w sobotę. Quote
Dea Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Obiecałam tydzień temu Biabro, że za tydzień jedzie do nowego domu, to nie ma to tamto muszę się wywiązać:roll: Zwłaszcza, że dzisiaj już patrzył na mnie z nadzieją, że po niego przyszłam. Pojadę jutro sama, około 13.30 Biabro opuszcza schron i rusza w trasę do nowego, dobrego, jedynego domu:p Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ...trzymam...i nieustająco jestem z Wami!:loveu::loveu::loveu::loveu: Szczęśliwej drogi do domku Biabrowego!Będę niecierpliwie czekać na wieści,a jak się da i fotki!:lol: Quote
tanitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dea dzielna dziewczyna dowiozła Biabro do Warszawy i teraz jedzie do domu!! a tu nasz bohater wchodzi do nowego domu: i w nowym domu ze swoją Panią: Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Prześliczny i przesłodki jest Biabro...choć taki chudzieńki i jeszcze nieco pełen obaw! Ale już ma to co najważniejsze- swoją Panią i domek! Szybko dojdzie do siebie i znów przyjmie postawę...piękną postawę myśliwskiego psiaka! Szczęśliwego życia Biabro!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::-(...tym łezkom się nie dziw...można tak i ze szczęścia! Quote
Wisełka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Biabro w domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ...i w nowym domu ze swoją Panią: ...to piękne spojrzenie...takie uważne ...ach pięknoto,niech będzie też szczęśliwe:loveu: Quote
Dea Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A z jaką radością ja ściągałam zdjęcia Biabro ze strony schroniska to nawet nie wiecie. Uwielbiam to:loveu: Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kasiu,wielkie dzieki ze go przywiozlas -mam nadzieje ze droga nie byla kreta:diabloti: Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dea napisał(a):A z jaką radością ja ściągałam zdjęcia Biabro ze strony schroniska to nawet nie wiecie. Uwielbiam to:loveu: I oby więcej takich momentów!!! Biabruniu...:loveu::loveu::loveu: Quote
Dea Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Panca napisał(a):Kasiu,wielkie dzieki ze go przywiozlas -mam nadzieje ze droga nie byla kreta:diabloti: A no nie, tym razem obyło się bez przygód, patroli, suszarek i innych tym podobnych przyjemności:evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 A czy nowa pancia obiecała uroczyście, że zarejestruje sie na dogo?? Quote
Recommended Posts