Jump to content
Dogomania

CIESZYN - BIABRO w nowym super domku!!!!!! :)))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Ode mnie nie ma połączeń z Warszawą, musiałabym jechać autem do Cieszyna po psa, z Cieszyna do Bielska - Białej, a z Bielska dopiero pociągiem. Z tego co pamiętam ostatni pociąg powrotny jest około 20-tej z W-wy, więc nie ma szans na obrócenie, zwłaszcza, że ja dopiero po pracy w sobotę mogę jechać.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja napisał(a):
Skąd dokąd ten transport? Może mogłabym jakoś pomóc?

Donacja pies jest w schronie w Cieszynie, ale ja mogę go na Śląsk zawieźć, albo do Częstochowy, albo skąd tam byłoby go najwygodniej odebrać dalej. Transport docelowo jest do Radości pod Warszawą, ale nowa pani w razie czego może go odebrać w Warszawie lub okolicy.

Posted

...no,to ja niezmiennie...kciukasy...mocno...bardzo mocno!!!!

Hej,hej...wybaczcie to buczenie nieeleganckie,ale może ktoś zawiezie Biabro do Warszawy...Cieszyn -Warszawa....lub...Częstochowa-Warszawa

Posted

Pytał ktoś już na transportowym czy mam tam pisać?
Dochodzi jeszcze taki problem, że nowa pani od Biabro zatarła silnik samochodu w... Gdańsku, i rano w sobotę jedzie tam z nowymi częściami, więc wróci wieczorem z autem lub bez, tak czy inaczej odbiór Biabro możliwy jest dopiero wieczorem w sobotę.

Posted

Obiecałam tydzień temu Biabro, że za tydzień jedzie do nowego domu, to nie ma to tamto muszę się wywiązać:roll: Zwłaszcza, że dzisiaj już patrzył na mnie z nadzieją, że po niego przyszłam. Pojadę jutro sama, około 13.30 Biabro opuszcza schron i rusza w trasę do nowego, dobrego, jedynego domu:p

Posted

Prześliczny i przesłodki jest Biabro...choć taki chudzieńki i jeszcze nieco pełen obaw!
Ale już ma to co najważniejsze- swoją Panią i domek! Szybko dojdzie do siebie i znów przyjmie postawę...piękną postawę myśliwskiego psiaka!

Szczęśliwego życia Biabro!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::-(...tym łezkom się nie dziw...można tak i ze szczęścia!

Posted

Dea napisał(a):
A z jaką radością ja ściągałam zdjęcia Biabro ze strony schroniska to nawet nie wiecie. Uwielbiam to:loveu:

I oby więcej takich momentów!!!
Biabruniu...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Panca napisał(a):
Kasiu,wielkie dzieki ze go przywiozlas -mam nadzieje ze droga nie byla kreta:diabloti:

A no nie, tym razem obyło się bez przygód, patroli, suszarek i innych tym podobnych przyjemności:evil_lol: