Dea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ciotki potrzebuję pomocy w kontroli przedadopcyjnej dla Biabro - miejscowość Radość pod Warszawą!:cool3: Od kilku dni jest ze mną w kontakcie pani spod Warszawy, a kkonkretnie z Radości, mnie się podoba:p Pani pracuje przeważnie w domu (maluje), ma domek z ogródkiem, wynajmuje też czasami pokoje. Udziela lekcji malarstwa dzieciom. Miała już psy, ostatnią to o ile zapamiętałam onkę. Teraz "dojrzała" do kolejnego psa, zobaczyła Biabro w ogłoszeniach i jak sama mówi "To on!", czuje, że to ten właśnie pies. Na kontrolę się zgodziła, czeka na kontakt. Dodam, że od tej poprzedniej pani, która się rozmyśliła dostałam 100 złotych na Biabro. Zrobiłam mu za to badania krwi, a reszta byłaby na transport. Badania jak dla mnie 40 złotych, czyli 60 mamy na transport:p Badania wyszły dobrze, pani weterynarz obejrzała go jeszcze, mówi, że to raczej kwestia psychiki, no i możliwe, że zarobaczenie. A chłopak ma się znacznie lepiej, nabrał energii z wiosną. Jeszcze go raz obejrzy w przyszłym tygodniu, bo mam wrażenie, że przy odbycie jest za dużo skóry, tak jakby coś tam zaczynał rosnąć, zobaczymy. Po kontroli przedadopcyjnej zaczynamy myśleć o jak najszybszym transporcie. Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kochana, wpisz w tytule,że potrzebna wizyta przed adop...w Warszawie... ...malarka...to wie co piękne!...Biabruniu...trzymaj się...masz klasę,charyzmę i charakter!:loveu: Quote
Dea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Musimy poczekać na Morgan, ona zakładała wątek, wiec ona może zmienić tytuł. A ja też szukam kogoś wśród emirowych wolontariuszy:p Zuzlikowa a my mamy nową benkę w schronie, zdjęć jeszcze nie mam, ale widziałam w piątek w kojcu:-( Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Napisz proszę ew. do BUDRYSEK...ona miała też do sprawdzenia domek w Warszawie Radości...może już znalazła kogoś na wizytę!...może da się połączyć... Trzymam mocno kciuki!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 I wiadomo już coś? Udało się z tą wizytą przedadopcyjną?:oops: Quote
tanitka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja moge iść na wizytę przedadopcyjną, bo mieszkam niedaleczko:razz: Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 tanitka napisał(a):ja moge iść na wizytę przedadopcyjną, bo mieszkam niedaleczko:razz: Tanitko...mam nadzieję,że to aktualne?:loveu: ...nie ma jakoś dei...oby nic złego z Biabro! I niech domek wyczeka:oops: Quote
tanitka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jest aktualne, z Dea rozmaiwalyśmy, a wizyta jest jutro o 11.00:lol: Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 tanitka napisał(a):jest aktualne, z Dea rozmaiwalyśmy, a wizyta jest jutro o 11.00:lol: To ja kciuków nawet na moment nie puszczam!!!! Niech to jest najlepszy domek dla Biabro!...takie są pragnienia! Jak będzie...czekam jutro na info! Bardzo niecierpliwie! Tak chciałabym,żeby ten wyjątkowy psiak znalazł już swój szczęśliwy dom! Dobrej nocki...wyśpij się dobrze...bo jutro...czeka Cię prześwietlanie!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Czekam...czekam...czekam....i mocno kciuki zaciskam!:loveu: Quote
Wisełka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 zuzlikowa napisał(a):Czekam...czekam...czekam....i mocno kciuki zaciskam!:loveu: Ja też :p Quote
tanitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 jest bardzo dobrze:lol:, wspaniały dom czeka na na Biabro. Mam nadzieję że za tydzień będzie już w nowym domu. Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 tanitka napisał(a):jest bardzo dobrze:lol:, wspaniały dom czeka na na Biabro. Mam nadzieję że za tydzień będzie już w nowym domu. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.......słów mi zbrakło...wspaniały....jak dobrze....możesz napisać coś więcej,plissss...to jak miód na moje serducho,które straciło dzisiaj swoją pierwszą miłość na dogo...moją Sawcię!:-( Biabro,już niedługo...niedługo i Twój domek, i Twoja pańcia...:loveu: Quote
tanitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pani jest malarką, ma nieduży domek z działką w podmiejskiej dzielnicy Warszawy. Prawie cały czas jest w domu, bo pracuje w domu i uczy też dzieci rysunku. Jest wrażliwą i ciepłą osobą. Dużo opowiadała mi o zwierzętach w swoim życiu. Ostatnim zwierzakiem był królik który biegał sobie swobodnie po całej działce i pukał do drzwi kiedy przychodził po marchewkę.:razz: Pani nie przeszkadza kopanie dołów, sikanie na kwiaty i deptanie rabatek. Wszystko stoi otworem dla psa. Pani nie może sie już go doczekać, żeby chodzić na spacery do lasu, jeżdzić razem na rowerze. Bardzo na niego czeka. Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu:...dzięki...bardzo! Ciepła Pani...cały czas w domu...jak dobrze,a jeszcze czeka i lubi ruch! Wspaniale!:multi::multi::multi::multi: Biabruniu...będzie wspaniale! Deo...jak Ci pójdzie z transportem? Quote
Panca Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 weszlam tu po raz pierwszy i co widze:kolejny dom sie szykuje- super!!!!trzymam kciuki:lol: Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kroi...kroi...oby z transportem się wszystko poukładało! Dobrej nocki Biabruniu!!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przyłączam się do życzeń ... ...i załączam...mojego zajączka! To szczęśliwy zając!:cool3: ...jak moja Skałka!!!... WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 to jedna z lepszych wiadomości !!!! wspaniale !!! Quote
Wisełka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 I co? I co? Kiedy Biabro będzie na swoim?? :lol: Quote
Dea Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tanitka szuka transportu bardzo intensywnie, jeżeli nic nie znajdziemy to najwyżej ja go zawiozę prawdopodobnie 18 kwietnia.:p Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dea napisał(a):Tanitka szuka transportu bardzo intensywnie, jeżeli nic nie znajdziemy to najwyżej ja go zawiozę prawdopodobnie 18 kwietnia.:p No to trzymam kciuki...mooooooocno...i mam nadzieję na dobre wieści i foteczki...co?...uda się? Biabruniu!!!! Zdążyłyśmy!? Quote
tanitka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 w tym tygodniu chyba już sie nie uda. Jeszcze jest jedna osoba potencjalna, ale nie wiadomo jeszcze. :shake: A może Dea przyjechałabyś pociągiem, to szybciej i taniej. Ja pieska moge odebrać z dworca. Quote
Panca Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ja tez trzymam kciuki za powodzenie akcji w Wawie moge jakos pomoc jesli jest taka potrzeba Quote
Recommended Posts