Jump to content
Dogomania

CIESZYN - BIABRO w nowym super domku!!!!!! :)))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Ciotki potrzebuję pomocy w kontroli przedadopcyjnej dla Biabro - miejscowość Radość pod Warszawą!:cool3:

Od kilku dni jest ze mną w kontakcie pani spod Warszawy, a kkonkretnie z Radości, mnie się podoba:p Pani pracuje przeważnie w domu (maluje), ma domek z ogródkiem, wynajmuje też czasami pokoje. Udziela lekcji malarstwa dzieciom. Miała już psy, ostatnią to o ile zapamiętałam onkę. Teraz "dojrzała" do kolejnego psa, zobaczyła Biabro w ogłoszeniach i jak sama mówi "To on!", czuje, że to ten właśnie pies. Na kontrolę się zgodziła, czeka na kontakt.
Dodam, że od tej poprzedniej pani, która się rozmyśliła dostałam 100 złotych na Biabro. Zrobiłam mu za to badania krwi, a reszta byłaby na transport. Badania jak dla mnie 40 złotych, czyli 60 mamy na transport:p Badania wyszły dobrze, pani weterynarz obejrzała go jeszcze, mówi, że to raczej kwestia psychiki, no i możliwe, że zarobaczenie. A chłopak ma się znacznie lepiej, nabrał energii z wiosną. Jeszcze go raz obejrzy w przyszłym tygodniu, bo mam wrażenie, że przy odbycie jest za dużo skóry, tak jakby coś tam zaczynał rosnąć, zobaczymy. Po kontroli przedadopcyjnej zaczynamy myśleć o jak najszybszym transporcie.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musimy poczekać na Morgan, ona zakładała wątek, wiec ona może zmienić tytuł. A ja też szukam kogoś wśród emirowych wolontariuszy:p
Zuzlikowa a my mamy nową benkę w schronie, zdjęć jeszcze nie mam, ale widziałam w piątek w kojcu:-(

Posted

Napisz proszę ew. do BUDRYSEK...ona miała też do sprawdzenia domek w Warszawie Radości...może już znalazła kogoś na wizytę!...może da się połączyć...

Trzymam mocno kciuki!:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
ja moge iść na wizytę przedadopcyjną, bo mieszkam niedaleczko:razz:

Tanitko...mam nadzieję,że to aktualne?:loveu: ...nie ma jakoś dei...oby nic złego z Biabro! I niech domek wyczeka:oops:

Posted

tanitka napisał(a):
jest aktualne, z Dea rozmaiwalyśmy, a wizyta jest jutro o 11.00:lol:

To ja kciuków nawet na moment nie puszczam!!!! Niech to jest najlepszy domek dla Biabro!...takie są pragnienia! Jak będzie...czekam jutro na info!
Bardzo niecierpliwie!
Tak chciałabym,żeby ten wyjątkowy psiak znalazł już swój szczęśliwy dom!

Dobrej nocki...wyśpij się dobrze...bo jutro...czeka Cię prześwietlanie!:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
jest bardzo dobrze:lol:, wspaniały dom czeka na na Biabro. Mam nadzieję że za tydzień będzie już w nowym domu.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.......słów mi zbrakło...wspaniały....jak dobrze....możesz napisać coś więcej,plissss...to jak miód na moje serducho,które straciło dzisiaj swoją pierwszą miłość na dogo...moją Sawcię!:-(

Biabro,już niedługo...niedługo i Twój domek, i Twoja pańcia...:loveu:

Posted

Pani jest malarką, ma nieduży domek z działką w podmiejskiej dzielnicy Warszawy. Prawie cały czas jest w domu, bo pracuje w domu i uczy też dzieci rysunku. Jest wrażliwą i ciepłą osobą. Dużo opowiadała mi o zwierzętach w swoim życiu. Ostatnim zwierzakiem był królik który biegał sobie swobodnie po całej działce i pukał do drzwi kiedy przychodził po marchewkę.:razz:
Pani nie przeszkadza kopanie dołów, sikanie na kwiaty i deptanie rabatek. Wszystko stoi otworem dla psa. Pani nie może sie już go doczekać, żeby chodzić na spacery do lasu, jeżdzić razem na rowerze. Bardzo na niego czeka.

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:...dzięki...bardzo!

Ciepła Pani...cały czas w domu...jak dobrze,a jeszcze czeka i lubi ruch! Wspaniale!:multi::multi::multi::multi: Biabruniu...będzie wspaniale!

Deo...jak Ci pójdzie z transportem?

Posted

Dea napisał(a):
Tanitka szuka transportu bardzo intensywnie, jeżeli nic nie znajdziemy to najwyżej ja go zawiozę prawdopodobnie 18 kwietnia.:p

No to trzymam kciuki...mooooooocno...i mam nadzieję na dobre wieści i foteczki...co?...uda się?
Biabruniu!!!! Zdążyłyśmy!?

Posted

w tym tygodniu chyba już sie nie uda. Jeszcze jest jedna osoba potencjalna, ale nie wiadomo jeszcze. :shake:

A może Dea przyjechałabyś pociągiem, to szybciej i taniej. Ja pieska moge odebrać z dworca.