Herspri Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Biedny Biabro :shake: Podnoszę Marcowo, bo jeszcze nikt tu nie zajrzał w tym miesiącu. Nie dobrze jak nie wychodzi z budy Quote
Dea Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Biabro teraz wychodzi i natychmiast wraca do budy, tak było ostatnie dwa razy, nie jest dobrze mimo, że już tak nie chudnie. On chyba stracił wiarę:shake: Quote
Wiedźma Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Biedaczysko... Myśliweczki są bardzo proludzkie... Quote
Dea Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja myślę, że tutaj naprawdę trzeba działać i jakiś tymczas wymyślić, lub może zbiórkę na hotelik, tyle, że na razie w hoteliku miejsc nie ma:shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Rany, troche mnie tu nie było na dogo i straszne wieści. Ja niestety nie zaoferuję mu tymczasu, buda pojechała do potrzebujacej suni mieszkającej w za małej "budzie". Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Biabro, trzymaj się chłopie! Daj sobie i nam czas! Trzymaj się!:loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No pieknie. Nikt tu nie zagląda :mad: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oj,rzeczywiście ...zapomniany psiak!:shake: Co tu zrobić? Szansy na tymczas nadal nie ma? Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell&p=1 Biabro ma wyróżnione allegro! Zrobię mu też gumtree-dziś na Kraków,jutro na Katowice i będę odnawiać! Nr referencyjny ogłoszenia YANO_ma dom_ A BIABRO?...jego oczy tylko cicho mówią: POMOCY na : 113995387 Dea- kontakt podałam na Ciebie. Jeśli konieczne są jakieś zmiany, dajcie znać! BIABRO...:loveu::loveu::loveu: Quote
Dea Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zuzlikowa wielkie dzięki!:loveu: W razie potrzeby Biabro można wykastrować w schronie, przed adopcją, na razie nie jest kastrowany. Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Czemu tak mało tu osób?:oops:...to taki "charakterny" pies!Z klasą! Chłopiku nie poddawaj się!:shake: Quote
Dea Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Miałam dzisiaj baaaardzo obiecujący telefon od pani z Warszawy, w sprawie adopcji Biabro, hmmm, zobaczymy:cool3: Pani z któregoś ogłoszenia:p Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dea napisał(a):Miałam dzisiaj baaaardzo obiecujący telefon od pani z Warszawy, w sprawie adopcji Biabro, hmmm, zobaczymy:cool3: Pani z któregoś ogłoszenia:p Booosze...nie śmiem nawet mieć nadziei,ale...tak bym chciała! Trzymam kciuki!Biabro wart tego...ale to wszystkie wiemy...ojej,już bredzę!:shake: Lepiej będę trzymać!:loveu: Quote
Dea Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Niestety, pani zrezygnowała:shake: Powiedziała, że to jednak zbyt duża odległość, a ona chciałaby kilka razy podejść, poznać psa najpierw, zapoznać ze swoimi psami. Chyba rodzina jej to wybiła z głowy, bo miała wczoraj wieczorem rozmawiać z mężem i już dorosłymi dziećmi. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wielka szkoda.... a na zewnatrz wstretna pogoda... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ponoc biabro juz nie jest taki apatyczny, ale niestety nie przytyl, dalej taki chuderlak. Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dostałam odpowiedź na gumtree "mam pytanie-czy zdjecia sa aktualne? gdzie mozna obejrzec psa? jakie sa warunki adopcji?" Poprosiłam o skontaktowanie się z Deą! Trzymam kciuki za domek dla chłopaka! Odnawiam codziennie gumtree...allegro jeszcze jest! ...może jeszcze jakieś ogłoszenia porobić?:oops: Ja niestety nie umiem innych! Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jak widać i z tego ostatniego pytania nic nie wynikneło!:-( Odnowiłam allegro...wyróżnione na 14dni... myśliwski?_BIABRO_jego oczy tylko mówią:POMOCY! (595857605) - Aukcje internetowe Allegro ...gumtree też jest odnawiane na bieżąco. Zapraszam też tu... Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4 Bazarek na allegro wyróżnione min. dla Biabro bernardynki Beki, benia Smajlika...! Zapraszam! Allegra tak szybko się kończą i czasami trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo!A wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom! Pomóżcie mi im pomagać. Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jak cicho u Biabra!:-( ...nikt nie pyta o niego? Na allegro ma aż trzy osoby obserwujące i choć nie musi to przełożyć się na domki ,pokazuje,że Biabro jednak wywołuje zainteresowanie. Gumtre staram się na bieżąco odnawiać! Co u chłopaka? Wiosna poprawia humory,to może i jego nastrój się poprawił? Quote
Recommended Posts