Jump to content
Dogomania

CIESZYN - BIABRO w nowym super domku!!!!!! :)))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biabro teraz wychodzi i natychmiast wraca do budy, tak było ostatnie dwa razy, nie jest dobrze mimo, że już tak nie chudnie. On chyba stracił wiarę:shake:

Posted

Ja myślę, że tutaj naprawdę trzeba działać i jakiś tymczas wymyślić, lub może zbiórkę na hotelik, tyle, że na razie w hoteliku miejsc nie ma:shake:

Posted

Zuzlikowa wielkie dzięki!:loveu: W razie potrzeby Biabro można wykastrować w schronie, przed adopcją, na razie nie jest kastrowany.

Posted

Miałam dzisiaj baaaardzo obiecujący telefon od pani z Warszawy, w sprawie adopcji Biabro, hmmm, zobaczymy:cool3: Pani z któregoś ogłoszenia:p

Posted

Dea napisał(a):
Miałam dzisiaj baaaardzo obiecujący telefon od pani z Warszawy, w sprawie adopcji Biabro, hmmm, zobaczymy:cool3: Pani z któregoś ogłoszenia:p

Booosze...nie śmiem nawet mieć nadziei,ale...tak bym chciała!
Trzymam kciuki!Biabro wart tego...ale to wszystkie wiemy...ojej,już bredzę!:shake:
Lepiej będę trzymać!:loveu:

Posted

Niestety, pani zrezygnowała:shake: Powiedziała, że to jednak zbyt duża odległość, a ona chciałaby kilka razy podejść, poznać psa najpierw, zapoznać ze swoimi psami. Chyba rodzina jej to wybiła z głowy, bo miała wczoraj wieczorem rozmawiać z mężem i już dorosłymi dziećmi.

Posted

Dostałam odpowiedź na gumtree

"mam pytanie-czy zdjecia sa aktualne?
gdzie mozna obejrzec psa?
jakie sa warunki adopcji?"

Poprosiłam o skontaktowanie się z Deą! Trzymam kciuki za domek dla chłopaka!
Odnawiam codziennie gumtree...allegro jeszcze jest!

...może jeszcze jakieś ogłoszenia porobić?:oops:
Ja niestety nie umiem innych!

Posted

Jak widać i z tego ostatniego pytania nic nie wynikneło!:-(

Odnowiłam allegro...wyróżnione na 14dni...
myśliwski?_BIABRO_jego oczy tylko mówią:POMOCY! (595857605) - Aukcje internetowe Allegro
...gumtree też jest odnawiane na bieżąco.

Zapraszam też tu...
Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4
Bazarek na allegro wyróżnione min. dla Biabro bernardynki Beki, benia Smajlika...! Zapraszam!
Allegra tak szybko się kończą i czasami trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo!A wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom!
Pomóżcie mi im pomagać.

Posted

Jak cicho u Biabra!:-(
...nikt nie pyta o niego? Na allegro ma aż trzy osoby obserwujące i choć nie musi to przełożyć się na domki ,pokazuje,że Biabro jednak wywołuje zainteresowanie.
Gumtre staram się na bieżąco odnawiać!

Co u chłopaka? Wiosna poprawia humory,to może i jego nastrój się poprawił?