Morgan:-) Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 "Dziołuszki" jak dzisiaj zdążę, to skrobnę, ale na chwilę obecną nie mam szans. Wychodzę właśnie z pracy i biorę tonę dokumentów ze sobą, bo na jutro muszę skończyć czasochłonny i %^&%^&^% raport, który juz od kilku dni doprowadza mnie do szewskiej pasji :angryy::angryy: + 2 ofert pobytu gości w moim hotelu z full opcją. Nie obiecuję. Quote
Dea Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Biabro ma towarzystwo, zamieszkał z nim mix jamnika:p Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Dea']Biabro ma towarzystwo, zamieszkał z nim mix jamnika:p[/quote] no, może poprawi mu się humor. ale nie wiesz jak tam jego biegunka? czy juz z nim lepiej? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I nikt tu nie zagląda? :placz: Quote
Morgan:-) Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ciotka Morgan zagląda :mad: I wystawi mu ogłoszenia dzisiaj ;) Quote
Wisełka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']I nikt tu nie zagląda? :placz:[/quote] Jak nie jak TAK :p Quote
Wisełka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']I nikt tu nie zagląda? :placz:[/quote] Jak nie jak TAK :p Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jasne, jasne. Tylko, że nie opracowałysmy planu wydostania go ze schronu, albo chociaż sprawdzenia jak tam jego stan zdrowia. nic nie wiemy... Quote
Dea Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 W poniedziałek nie byłam w schronie, ale jutro będę to na niego popatrzę. A plan jakiś by się przydał, oj tak:roll: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Morgan!! Cos nam obiecałaś..!!! Quote
Morgan:-) Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Laseczki wiem - przepraszam. Już się łapię :lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Morgan!!! Ja wiem, że mało czasu ale prosze pomóz w ogłaszaniu... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nikt juz tu nie zagląda :shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 tanitka napisał(a):ja odświeżam cały czas allegro:razz: nie wiem juz jak tych dogomaniaków tu zagonic :mad: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Wisełka']Tekst do ogłoszeń POTRZEBNY!! Morgan ta wstręciucha miała przygotować. postaram sie to zrobic za nią dziś wieczorem. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Rany, nic mi do glowy nie przychodzi oprocz tego co już jest na poczatku watku napisane. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Morgan:-)']Ogłoszenia dla Biabro: pies 3l. uroczy Biabro! (538397265) - Aukcje internetowe Allegro www.petworld.pl www.zwierzaki.org www.e-zwierzaki.pl www.adopcje.org nie mogłam znaleźć tam Biabro, a na allegro nie wiem czy dobrze podawać adres dokładny jego pobytu. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jest to piesek w typie ras myśliwskich, ma około 3-4 lat. Jest spokojny, grzeczny i bardzo przyjacielski. Znalezienie dla niego domu jest teraz bardzo pilne, bo nie najlepiej czuje się w schronisku. Jest bardzo smutny i trochę apatyczny, źle znosi brak domu. W schronisku jest od dłuższego czasu. Początkowo wyglądał świetnie. Dumny, dobrze zbudowany pies.Niestety przyszły pierwsze chłody, a następnie zima z mrozami. Przestał sobie radzić . Zmizerniał, schudł i poddał się. Z pięknego dumnego psa przeobraził się w zużytą psią szmatkę, która już zwątpiła w lepszy los. SPÓJRZCIE W OCZY TEMY PSU I DOSTRZEŻCIE ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC. ON PŁACZE WZROKIEM. MIŁOŚNIKU PSÓW - JEŻELI JUŻ TU DOTARŁEŚ NIE ZOSTAŃ OBOJĘTNY. POMÓŻ ZNALEŹĆ DOM Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Halo, biabro potrzebuje naszej pomocy ! Quote
Dea Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ela dawałaś gdzieś ogłoszenia z tym tekstem? Zdjęć wystarczy? Może allegro? Quote
Dea Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzisiaj Biabro w ogóle nie wyszedł z budy:shake: Mam nadzieję, że to tylko z lenistwa i zimna, bo było mokro i brzydko. Quote
Recommended Posts