Jump to content
Dogomania

CIESZYN - błękitnooki FIDEL. Ma SUPER domek!!! PROSIMY O PRZENIESIENIE :))))))

Recommended Posts

Posted

Linki do ogłoszeń Fidela

Kuźwa Dogo mi zepsuło linki :placz::angryy::mad:
Zaraz wstawię strony na których go ogłosiłam

PS. Wsparcie na jedzenie potrzebne bo to duży chudy pie i potrzebuje dużo kalorycznego jedzenia

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jestem wielka tylko głupia :eviltong:
Ale zrobiłyśmy z mamą test na zostawanie samemu i chyba zdał ( znaczy 5 minut jak stałyśmy na dole klatki schodowej to nie piszczał i nic nie zniszczył )
Więc ja się tylko modlę żeby było ok bo jutro mnie ze 2-3 godzinki nie będzie

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: HERSPRI :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Weszłam i nie wierzę. Cotka JESTEŚ WIELKA!!!
Czyli po przespaniu się z problemem jednak podjęłaś TĄ decyzję.
Mogę się dorzucić do jedzonka - najwcześniej 01.lutego. Zaraz się z Deą skonsultuję co do organizacji dalszego "kasowego". Dzisiaj i jutro mnie nie będzie już - wyjazd do Warszawy mam wrrr....
Ciotka naprawdę bardzo Ci dziękuję za tą decyzję :loveu:

Posted

Dogo znowu miesza posty :roll:

Nie myślcie sobie że z niego taki śpich ! :evil_lol: Dzisiaj od 12.00 był 3 razy na spacerku i jeszcze jeden raz pójdzie przed samym spaniem ;) Moja suka jest zawiedziona bo Fidel ją adoruje ale bawić się nie chce, ona robi obroty i piruety a on się na nią jak na jakąś walniętą patrzy :razz:

Fidelek bardzo za kimś tęskni :shake: Piszczy na spacerach, rozgląda się, marszczy czoło, eh... biedak .
A tak na marginesie to jakie ja śliczne zdjęcia zrobiłam w drodze do schronu :loveu: o np. takie :

Posted

kurcze...a wiadomo skad on sie znalazl w schronie?moze w tamtej okolicy dac ogloszenia?!?biedny pies..jesli go ktos wywalil to niech go szlag...marszczy czolo biedactwo...:-(oby szybko zapomnial o kims nie wartym funta klakow( o ile ten ktos tez teraz nie rozpacza..ale z drugiej strony gdybym zgubila psa natychmiast obdzwonilabym lecznice i schroniska)

Posted

Ciotki. Jestem w stanie załatwić treść ogłoszenia przetłumaczoną na język czeski. Niestety najwcześniej w środę wieczorem - najpóźniej w czwartek - w zależności, czy osoba która będzie tekst tłumaczyć znajdzie chwilę zaraz po tym, jak ją przyatakuję. Jutro jadę do Warszawy o 5 rano i wrócę w nocy. Mam prośbę - w wolnych chwilach spróbujcie się zorientować czy są jakieś ogólnoczeskie strony z ogłoszeniami dla psów. Być może jest tam coś takiego jak dogo i któraś wpadnie na taki portal w poszukiwaniach. Jak będę miała ten tekst, to od razu będę mogła go wstawiać. Proszę :loveu:

Myślę, żeby ewentualnie jeszcze spróbować wetów w czeskim cieszynie poinformować, że taki pies u nas jest - w promieniu 30 - 50 km od granicy wszyscy po tamtej stronie jeżeli nie mówią płynnie po Polsku, to rozumieją wszystko po naszemu na bank.

Dea - postaraj się dowiedzieć gdzie go złapali, bo jak gdzieś zupełnie w drugą stronę, to dupa blada :lol:

Posted

Przydało by się trochę plakacików nadrukować, ale nie mam pojęcia ile taki z kolorowym zdjęciem może kosztować :shake: Pójdę przez miasto dzisiaj to spóbuję się zorientowć

Fidelek cud poza tym że strasznie się w łóżku rozpycha, mam naprawdę duże łóżko a spałam wciśnięta w ścianę. Ok 4 zaczęło go naciągać ale w sumie chyba nic nie zwymiotował bo nic na podłodze i pokrewnych nie widzę ale jeszcze jest ciemno... :evil_lol: Jak już go skończyło naciągać to wrócił do łóżka położył głowę na poduszce i mnie polizał w twarz, mniam :razz:
Poza tym noc przespał spokojnie w moim łóżku, rano poszliśmy na spacerek to dwie kupki były ładne i dużo siku.
Później wychodziłam z Etną więc został sam z kotami w pustym cichym mieszkaniu i w ogóle nie robił z tego problemów :loveu:
To naprawdę przystojny kawaler i grzeczny. Ludzie się za nim na ulicy oglądają :cool3:
A... świruje koło sklepów, dzisiaj przez cały spacer szedł spokojnie do póki nie przechodziliśmy koło sklepu, wtedy piszczał chciał wchodzić itd. A to w sumie już wczoraj zauważyłam jak z nim ze schronu szłam

Posted

Herspri napisał(a):
ogłoszenia na :
alegratka.pl
eoferty.com.pl
4lapy.pl
adopcje.org
cafeanimal.pl
katowice.gumtree.pl
petworld.pl
e-zwierzak.pl
schronisko24.pl

+

kupsprzedaj.pl
bono-polska.pl
ojej.p
animalia.pl
adopcje.org.pl
ox.pl
gazetacodzienna.pl
gieldaogloszen.pl

Fidel w ogóle ma allegro ? jeśli nie to bardzo proszę kogoś dobrego żeby go wystawił

Posted

Mam prośbę - w wolnych chwilach spróbujcie się zorientować czy są jakieś ogólnoczeskie strony z ogłoszeniami dla psów.

Wysłałam całą strone z linkami czeskich psich for ale nasza kochana dogomania wszystkie mi usunęła. Podziękujcie jej :angryy:

Posted

Herspri, wstawiłam ich na prawdę dużo i nie bawiłam się w wycinanki, bo by się stały nieczytelne. Teraz nie mam już czasu, może po południu a siedziałam nad tym z godzinę. Wściekła jestem, że hej!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Conieco udało mi się odtworzyć. Może teraz dogo nie usunie :mad:

.celysvet.cz/popularnifora.php?kategorie=PSÍ%20SVĚT
.chovpsu.cz/
.cz-pes.cz/diskuse/index.html
//forum.bodjul.com/ - małe ale psie forum
//forum.idnes.cz/hobby/forumdisplay.php?f=7
.hafici.cz/diskuzni-forum/
.identifikace.cz/cms/vyhledavani-vysvetlivky - identyfikacja psów po nr chipów
.ifauna.cz/atlas/ - o rasach ale z odnośnikami do klubów i hodowców
.i-minerva.cz/svet_psu/index.php - strona gazety poświęconej psom
.kynologie.cz/ - strona związku kynologicznego
.psi-forum.cz/
.sweb.cz/faunanet/rozcesti/prime-rozcesti-forum-psi.htm

Przed adresem z "." trzeba wpisać "http://www" a przed "//" tylko samo "http"

Posted

A po czesku to tylko cos takiego umiem :oops:

Nekdo hlada? Mlady ( nahodou 1 rok) pes, znajdeny w Polsko (Tesin) w prosincu, czerno-bily, jedne ocko modre. Cislo tel. ... ... (i koniecznie zdjęcie).
Ja coś takiego do czech wysyłam. Nie mam pewności co do odmiany miesiąca ale powinni sie połapać :p

Posted

basia napisał(a):
A po czesku to tylko cos takiego umiem :oops:

Nekdo hlada? Mlady ( nahodou 1 rok) pes, znajdeny w Polsko (Tesin) w prosincu, czerno-bily, jedne ocko modre. Cislo tel. ... ... (i koniecznie zdjęcie).
Ja coś takiego do czech wysyłam. Nie mam pewności co do odmiany miesiąca ale powinni sie połapać :p

Super. Dzięki :loveu:

Posted

Fidel został znaleziony w Ustroniu, więc z Czech nie miałby daleko. A to jeszcze kilka fotek ze spaceru Herspri z Fidelem przed schroniskiem:p

Posted

Jesooooo on jest niesamowity :loveu::loveu::loveu:
Właśnie wróciłam z Wawy - udało mi się złapać wcześniejszy pociąg :multi:

To co?? Wstawiać powyższą treść na strony czeskie, czy jeszcze skonsultować jutro z osobą czeskojęzyczną??