Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Linki do ogłoszeń Fidela Kuźwa Dogo mi zepsuło linki :placz::angryy::mad: Zaraz wstawię strony na których go ogłosiłam PS. Wsparcie na jedzenie potrzebne bo to duży chudy pie i potrzebuje dużo kalorycznego jedzenia Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ogłoszenia na : Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń zwierzęta komputery internet telefony agd rtv narzędzia 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt www.katowice.gumtree.pl ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Schronisko 24h - Oddam psa, kota, zwierzaka! Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 bardzo się cieszę, ze ten oryginał ma choć dt:lol: dzięki Herspri:loveu: Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie jestem wielka tylko głupia :eviltong: Ale zrobiłyśmy z mamą test na zostawanie samemu i chyba zdał ( znaczy 5 minut jak stałyśmy na dole klatki schodowej to nie piszczał i nic nie zniszczył ) Więc ja się tylko modlę żeby było ok bo jutro mnie ze 2-3 godzinki nie będzie Quote
Morgan:-) Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: HERSPRI :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Weszłam i nie wierzę. Cotka JESTEŚ WIELKA!!! Czyli po przespaniu się z problemem jednak podjęłaś TĄ decyzję. Mogę się dorzucić do jedzonka - najwcześniej 01.lutego. Zaraz się z Deą skonsultuję co do organizacji dalszego "kasowego". Dzisiaj i jutro mnie nie będzie już - wyjazd do Warszawy mam wrrr.... Ciotka naprawdę bardzo Ci dziękuję za tą decyzję :loveu: Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dogo znowu miesza posty :roll: Nie myślcie sobie że z niego taki śpich ! :evil_lol: Dzisiaj od 12.00 był 3 razy na spacerku i jeszcze jeden raz pójdzie przed samym spaniem ;) Moja suka jest zawiedziona bo Fidel ją adoruje ale bawić się nie chce, ona robi obroty i piruety a on się na nią jak na jakąś walniętą patrzy :razz: Fidelek bardzo za kimś tęskni :shake: Piszczy na spacerach, rozgląda się, marszczy czoło, eh... biedak . A tak na marginesie to jakie ja śliczne zdjęcia zrobiłam w drodze do schronu :loveu: o np. takie : Quote
Panca Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 kurcze...a wiadomo skad on sie znalazl w schronie?moze w tamtej okolicy dac ogloszenia?!?biedny pies..jesli go ktos wywalil to niech go szlag...marszczy czolo biedactwo...:-(oby szybko zapomnial o kims nie wartym funta klakow( o ile ten ktos tez teraz nie rozpacza..ale z drugiej strony gdybym zgubila psa natychmiast obdzwonilabym lecznice i schroniska) Quote
Herspri Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nie wiem skąd on został zabrany, może Dea będzie wiedziała. kto mógł by takiego psiego wiernego anioła porzucić :shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ach ten fidelek, pieknie wygląda, ale faktycznie dzisiaj znowu piszczał na spacerze. Tęskni bardzo, rozglada się i marszczy czólko.:-( Az przykro patrzec i słuchać... Quote
Morgan:-) Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ciotki. Jestem w stanie załatwić treść ogłoszenia przetłumaczoną na język czeski. Niestety najwcześniej w środę wieczorem - najpóźniej w czwartek - w zależności, czy osoba która będzie tekst tłumaczyć znajdzie chwilę zaraz po tym, jak ją przyatakuję. Jutro jadę do Warszawy o 5 rano i wrócę w nocy. Mam prośbę - w wolnych chwilach spróbujcie się zorientować czy są jakieś ogólnoczeskie strony z ogłoszeniami dla psów. Być może jest tam coś takiego jak dogo i któraś wpadnie na taki portal w poszukiwaniach. Jak będę miała ten tekst, to od razu będę mogła go wstawiać. Proszę :loveu: Myślę, żeby ewentualnie jeszcze spróbować wetów w czeskim cieszynie poinformować, że taki pies u nas jest - w promieniu 30 - 50 km od granicy wszyscy po tamtej stronie jeżeli nie mówią płynnie po Polsku, to rozumieją wszystko po naszemu na bank. Dea - postaraj się dowiedzieć gdzie go złapali, bo jak gdzieś zupełnie w drugą stronę, to dupa blada :lol: Quote
Morgan:-) Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Herspri - Fidel jest normalnie boski. :loveu::loveu::loveu: Zazdroszczę Ci takiego tymczasowicza :p Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Przydało by się trochę plakacików nadrukować, ale nie mam pojęcia ile taki z kolorowym zdjęciem może kosztować :shake: Pójdę przez miasto dzisiaj to spóbuję się zorientowć Fidelek cud poza tym że strasznie się w łóżku rozpycha, mam naprawdę duże łóżko a spałam wciśnięta w ścianę. Ok 4 zaczęło go naciągać ale w sumie chyba nic nie zwymiotował bo nic na podłodze i pokrewnych nie widzę ale jeszcze jest ciemno... :evil_lol: Jak już go skończyło naciągać to wrócił do łóżka położył głowę na poduszce i mnie polizał w twarz, mniam :razz: Poza tym noc przespał spokojnie w moim łóżku, rano poszliśmy na spacerek to dwie kupki były ładne i dużo siku. Później wychodziłam z Etną więc został sam z kotami w pustym cichym mieszkaniu i w ogóle nie robił z tego problemów :loveu: To naprawdę przystojny kawaler i grzeczny. Ludzie się za nim na ulicy oglądają :cool3: A... świruje koło sklepów, dzisiaj przez cały spacer szedł spokojnie do póki nie przechodziliśmy koło sklepu, wtedy piszczał chciał wchodzić itd. A to w sumie już wczoraj zauważyłam jak z nim ze schronu szłam Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Co do ogłoszenia drukowanego myślałam o czymś takim : Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Herspri napisał(a):ogłoszenia na : alegratka.pl eoferty.com.pl 4lapy.pl adopcje.org cafeanimal.pl katowice.gumtree.pl petworld.pl e-zwierzak.pl schronisko24.pl + kupsprzedaj.pl bono-polska.pl ojej.p animalia.pl adopcje.org.pl ox.pl gazetacodzienna.pl gieldaogloszen.pl Fidel w ogóle ma allegro ? jeśli nie to bardzo proszę kogoś dobrego żeby go wystawił Quote
basia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mam prośbę - w wolnych chwilach spróbujcie się zorientować czy są jakieś ogólnoczeskie strony z ogłoszeniami dla psów. Wysłałam całą strone z linkami czeskich psich for ale nasza kochana dogomania wszystkie mi usunęła. Podziękujcie jej :angryy: Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 osz to zołza z tej dogomanii :mad: Najlepiej wstawiać linki bez www i http:// Quote
basia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Herspri, wstawiłam ich na prawdę dużo i nie bawiłam się w wycinanki, bo by się stały nieczytelne. Teraz nie mam już czasu, może po południu a siedziałam nad tym z godzinę. Wściekła jestem, że hej!!!!!!!!!!!!!!! Quote
basia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Conieco udało mi się odtworzyć. Może teraz dogo nie usunie :mad: .celysvet.cz/popularnifora.php?kategorie=PSÍ%20SVĚT .chovpsu.cz/ .cz-pes.cz/diskuse/index.html //forum.bodjul.com/ - małe ale psie forum //forum.idnes.cz/hobby/forumdisplay.php?f=7 .hafici.cz/diskuzni-forum/ .identifikace.cz/cms/vyhledavani-vysvetlivky - identyfikacja psów po nr chipów .ifauna.cz/atlas/ - o rasach ale z odnośnikami do klubów i hodowców .i-minerva.cz/svet_psu/index.php - strona gazety poświęconej psom .kynologie.cz/ - strona związku kynologicznego .psi-forum.cz/ .sweb.cz/faunanet/rozcesti/prime-rozcesti-forum-psi.htm Przed adresem z "." trzeba wpisać "http://www" a przed "//" tylko samo "http" Quote
basia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A po czesku to tylko cos takiego umiem :oops: Nekdo hlada? Mlady ( nahodou 1 rok) pes, znajdeny w Polsko (Tesin) w prosincu, czerno-bily, jedne ocko modre. Cislo tel. ... ... (i koniecznie zdjęcie). Ja coś takiego do czech wysyłam. Nie mam pewności co do odmiany miesiąca ale powinni sie połapać :p Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 basia napisał(a):A po czesku to tylko cos takiego umiem :oops: Nekdo hlada? Mlady ( nahodou 1 rok) pes, znajdeny w Polsko (Tesin) w prosincu, czerno-bily, jedne ocko modre. Cislo tel. ... ... (i koniecznie zdjęcie). Ja coś takiego do czech wysyłam. Nie mam pewności co do odmiany miesiąca ale powinni sie połapać :p Super. Dzięki :loveu: Quote
Dea Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Fidel został znaleziony w Ustroniu, więc z Czech nie miałby daleko. A to jeszcze kilka fotek ze spaceru Herspri z Fidelem przed schroniskiem:p Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja myślę że można wstawiać ;) ja próbowałam ale nie umiem tam nic wstawić, znaczy się nie wiem gdzie mam ponaciskać :lol: Quote
Herspri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dogo by nie było sobą gdyby postów nie poprzestawiało :mad: Quote
Morgan:-) Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jesooooo on jest niesamowity :loveu::loveu::loveu: Właśnie wróciłam z Wawy - udało mi się złapać wcześniejszy pociąg :multi: To co?? Wstawiać powyższą treść na strony czeskie, czy jeszcze skonsultować jutro z osobą czeskojęzyczną?? Quote
jestem_wredna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Może kubraczek byłby dobrym tymczasowym rozwiązaniem skoro pies marznie? Króciutka ta sierść :/ http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/ Zajrzyjcie, bo cioteczki świetną akcję wymyśliły. Już ponad 100 kubraków rozdały. Quote
Recommended Posts