Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Cheritka napisał(a):Witam, ale u nas zima zawitała znowu :( U nas niestety tez a ja Age wykapalem bo myslalem ze bedzie wiosna Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):U nas niestety tez a ja Age wykapalem bo myslalem ze bedzie wiosna Masz ostatnią szansę zrobić jej zdjęcia na śniegu :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Cheritka napisał(a):Masz ostatnią szansę zrobić jej zdjęcia na śniegu :) Pisalem ze niemam aparaty a komorka licho robi Quote
Cheritka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Pisalem ze niemam aparaty a komorka licho robi To sobie kup tanie są :D Quote
Włodek i Agunia Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Cheritka napisał(a):To sobie kup tanie są :D Wstaw jakies ladne bo jak nie to wsiade w auto i pojade do Ciebie i bedzie:mad::mad::mad: Jola tez czeka na zdjecia Quote
Cheritka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):U nas niestety tez a ja Age wykapalem bo myslalem ze bedzie wiosna A u nas dziś prawdziwa WIOSNA byliśmy nawet zdjęcia porobić, pół podwórka jest na słoneczku i już rośnie trawa, a drugie pół w cieniu i dalej na nim leży śnieg. Mozemy więc robić zdjęcia i zimowe i wiosenne :D Quote
Włodek i Agunia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Cheritka napisał(a):A u nas dziś prawdziwa WIOSNA byliśmy nawet zdjęcia porobić, pół podwórka jest na słoneczku i już rośnie trawa, a drugie pół w cieniu i dalej na nim leży śnieg. Mozemy więc robić zdjęcia i zimowe i wiosenne :D To wstaw zdjecia i moje tez:cool3: Quote
mojepieski Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję bardzo za banerek bardzo mi się podoba i jeszcze raz dziękuje Almunia i Abunia Quote
mojepieski Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hm no to będziemy albo u Ewy na forum pudli, albo Tobie odkurzać galerię :) Quote
Ismena Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='Włodek i Agunia'] http://i44.tinypic.com/6f6ttx.jpg Pięknie się prezentuje! A jaka podobna do tatusia! :) Śliczna dziewczynka. Quote
Cheritka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Włodek się już u mnie zadomowił i czeka na Was :) Mówi, że mu się nudzi i że tęskni za pogaduchami :) Quote
Bura Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Pozdrawiamy i my, wiosenno/zimowo, bo aura iście zimowa za oknem :) Quote
mojepieski Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Panie Włodku pozdrawiamy Was Alma i Abunia i czekamy Quote
Cheritka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nagrabiłeś sobie to teraz musisz pocierpieć :) ale i tak Cie koffamy :D Quote
mojepieski Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 WITAMY I POZDRAWIAJĄ PANA ABUNIA i ALMUNIA --------------- proszę się odezwać na forum drugim jeszcze raz pozdrawiamy WAS ..... Quote
Cheritka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Śnieżynka napisał(a):na ile Włodka zbanowali ?? chyba na 3 miechy :( Quote
Cheritka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 sachma napisał(a):a za co? o.O Sama go zapytaj, wiesz gdzie jest :) Quote
mojepieski Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MOJA ABUNIA TAKŻE SKŁADA SIOSTRZE RODZONEJ AGUNI W TRZECIĄ ROCZNICĘ URODZIN NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA 100 LAT ŻYCIA i OCZYWIŚCIE ZDROWIA ŻYCZY ABUNIA Quote
Recommended Posts