Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vika_Bari']

Zonia ma 2 allegro:

wDOBRE RĘCE amstaff amstaf american staffordshire (515956310) - Aukcje internetowe Allegro

ND AMSTAFKA, AMSTAF SZUKA DOMU PIES CHARYTATYWNA (516127373) - Aukcje internetowe Allegro

i zero telefonów.
BArdzo sie martwie. Jutro pojadę z ogloszeniami po sklepach i klinikach. NAprawde jestem zalomana.

tych aukcji już nie ma...skończyły się, trzeba je ciągle odnawiać.

Posted

[quote name='Vika_Bari']Jest drugie odnowione:

ND AMSTAFKA, AMSTAF SZUKA DOMU PIES CHARYTATYWNA (538745512) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli mogę coś podpowiedzieć...zonia ma mnóstwo zdjęć a na tej aukcji tylko 3...wiem że im wiecej fotek, tym większe jest zainteresowanie psem.mogłabyś dodać wszystkie jej fotki-im więcej tym lepiej by potencjalny domek mógł ją sobie z każdej strony dokładnie obejrzeć i w różnych sytuacjach.

Posted

Spróbuje porobić Zońce nowe foty ale teraz u nas taka brzydka pogoda szaro, mgła i nie wiem czy cos z tego wyjdzie.

Dziś wyjeżdża tata. Kurcze szkoda mi psiny ale będę starała się jak najczęściej być z nią ale mam 3 psy i 3 koty moje w drugim domu i resztę obowiązków. Teraz jest tyle ogłoszeń że myślę ze się uda.

Jenny 19 dziękuję! :multi: Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłaś w warunkach kiedy mąż zabrania podchodzić do kompa!

Posted

I nikt u nas nie bywa i nikt nas nie podrzuca!

Dziewczyny macie pomysły na wyadoptowanie amstaffki? Dziś pierwszy dzień samotności Zoni. Na razie nie rozumie ze została sama. Czeka na tatę i nawet nie bardzo chce wychodzić ze mną. Może z czasem zrozumie.
Włączam radio dla niej i dużo staram się z nią spacerować na ile bule w kręgosłupie mi pozwalają.

Posted

[quote name='karusiap']Biedna suczynka....neich sie znajdzie Jej czlowiek....

Karusia witam. Widziałaś mojego chińskiego grzywacza. Straszno mi się podoba ale tylko straszne problemy z moim starym kundlem. Ale tylko on dogaduje się z Zonią. Jest taki miły i wesoły ze nawet nie myślę na razie o oddaniu go. Na szczęście mąż na razie nic nie mówi.

Posted

[quote name='Vika_Bari']Karusia witam. Widziałaś mojego chińskiego grzywacza. Straszno mi się podoba ale tylko straszne problemy z moim starym kundlem. Ale tylko on dogaduje się z Zonią. Jest taki miły i wesoły ze nawet nie myślę na razie o oddaniu go. Na szczęście mąż na razie nic nie mówi.

ten grzywacz to chyba chłopak zabrany z naszego łodzkiego schronu przez Karilkę:cool3:

Posted

Strzelilo mi znów wczoraj w dyskach i leze. A Zonia sama w domku naprzeciwko tęskni za ludzmi. Zonia jest na tylu forach i narazie kilka telefonów (ale nic konkretnego) i znów cisza.