Karilka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zonka, Zonia, Zoneczka, Zoniata Czy ta istota, pełna wdzięku i niepohamowanej miłości, ten wulkan pozytywnej energii, zasługuje na tak okropną, wieczną tułaczkę? Czy Zonia ma już zawsze być poniewierana, nie kochana i nie potrzebna? Dlaczego akurat ona? Dlaczego tak pozytywny, mądry pies? Otóż, mili Państwo... Tylko dlatego, że ma lekko posiwiałą mordkę... To odstrasza potencjalne domki. Pozbawia nadziei na lepsze jutro. Czy to wystarczający powód, aby Zonia nie spotkała prawdziwej opieki i miłości??? Przecież to istna Błahostka! Suka ma 3 latka i taka jej uroda! Niestety widocznie, to nie taka błahostka, jak nam się wydaje... Zonia jest 3,5 letnią amstaffeczką, o niesamowitym charakterze. Ludzi wita merdaniem ogonka i całusami. Cieszy się całym ciałkiem! Na ogół dogaduje się z innymi psami (czasem z jakąś suką mogą być spięcia). Zoniata nie brudzi, nie niszczy, nie szczeka, kocha ludzi, DZIECI. Koty gania, jeśli uciekają, ale to nie jest jakaś szczególna agresja. Uwielbia zabawę, wycieczki do lasu, rowerowe... Przy tym wszystkim jest tak niesamowicie pozytywna i przyjacielska... że rozbraja wszystkich spotkanych ludzi. :D Ma przepiękną, ciężką budowę. Nadaje się do psich sportów typu weight pulling itp. Wysterylizowana, zaszczepiona, wypieszczona... Potrzeba jej już tylko miłości i własnego domku! CUDO nie pies! Kontakt: 691 185 448 mail: pandemonia@o2.pl Quote
Vika_Bari Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Do góry Zoniata po domek! Zoniczka mieszka u mnie i ja ją wychowuje! Jest cudownym psem, ale nie ma szczęścia do domku stałego. Kto pomoże ogłosić Zonie na wszystkich znanych forach? Quote
Vika_Bari Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pomocy w ogłaszaniu Zoni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 hehe....Zonia(?:diabloti::evil_lol:) na samiutką górę!!! Quote
Karilka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 karusiap no właśnie... Nie wiadomo nawet dlaczego nikt jej nie chce:shake:. zonia:evil_lol:. Widzisz, imienniczka Ci sie trafiła:cool1::loveu: Quote
agaga21 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dodałam sunię na wątek ogólny bullowatych... jaka ona jest podobna do mojego psa!!!:-( Quote
agaga21 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 i jeszcze tu: Logowanie do nasza-klasa.pl ostatnio wypatrzono tam 2 psiaki...może i jej się poszczęści. Quote
Karilka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Rzeczywiście. W avku Zoniatke masz, tyle że z odrobiną białego. Na zdjęciach wyszła na szczuplaczka a Zonia to taka świnka - czołg.:loveu: Quote
agaga21 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Karilka napisał(a): Na zdjęciach wyszła na szczuplaczka a Zonia to taka świnka - czołg.:loveu: nigdy bym nie przypuszczała. na fotkach wygląda na drobną...może kilka innych fotek by się też przydało-takich pokazujących tą jej masywność. Quote
Vika_Bari Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zoniatlka szuka domu! Karilka na naszym wątku z oris mamy Zoninych fot bardzo duzo. Zaczynaj przegliądac od 20 strony. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wspaniale-dt-u-vika_bari-oris-oazy-dla-niechcianych-zwierzat-76359/index20.html Quote
Karilka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Sucz jest u Vika_Bari. Osobiście poznałam Zonke w wakacje. Super sunia. Gdybym nie miała psów - już byłaby u mnie:diabloti:. Budowe ma hm... jak Bullterrierka troszke. Na prawde jest dość masywna. Zwłaszcza mając na widoku do porównania dobermany. Zabrałam ją na wycieczke rowerową. Ciągnęła rower jak parowóz:evil_lol:... Ogólnie taki pocieszny czołg:loveu:. Quote
Vika_Bari Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wysyłam wam więcej fot Zoni! Moja mała dziewczynka! Nigdy przy nigdy nie miała żadnego przejawu agresji do nikogo za tyle czasu u mnie. Jest to najmilszy pies świata ale takie ma niepowodzenie że szok. Ta osoba która ją adoptuje będzie najszczęśliwszą osobą i nawet mogę obiecać że jeżeli wynikną jakiekolwiek nieporozumienia to przyjmę Zoniatę z powrotem bez żadnego problemu! Quote
andzia69 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 agaga21 napisał(a):dodałam sunię na wątek ogólny bullowatych... jaka ona jest podobna do mojego psa!!!:-( sunia już dawno ma swój "portret" na ogólnym na 1 stronie;) swój wątek na niebieskim też miała....jakos nie ma sunia szczęścia pomimo ogłoszeń:shake: Quote
Karilka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Bezproblemowa sunieczka a taki pech...:roll: Wrzuciłam troche zdjeć na 1 strone i bede dodawać nastepne:lol:. Quote
Vika_Bari Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dziś 24. Tata wyjeżdża 27 i Zonik zostanie za 3 dni sama w pustym domu. Nawet boje się pomyśleć jak będzie tęsknic i płakać za człowiekiem. Ja oczewiśće będę karmić i wyprowadzać ale to i tak nie to samo bo teraz ona się przyzwyczaiła ze ma dom i ma człowieka. Tata mówi ze ona zachowuje się jak kotka a nie jak pies. Powiedzcie gdzie można jeszcze ja ogłosić. NA allegro jest stale. W lokalnej gazecie jest stale. NA astach jest ale forów różnych jest dużo. Może ktoś zna inne a może na gratce ktoś zrobi Zoni ogłoszenie. Karilka możesz zrobić? Quote
Karilka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Nie mam pojęcia jak zakładać ogłoszenia a do tego gratka jest płatna. Trzeba mieć tam konto a to kosztuje. Nie wiem ile ale sie płaci za ogłoszenia. Poszukam kogoś, kto mógłby nam i Zoniatce pomóc... Ja porozrzucam ja po forach psich. Quote
Karilka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Nikt Zoniaty nie odwiedził?:shake: Quote
Jenny19 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ogłoszenia dla suni: eoferty adopcje.org 4łapy kupsprzedaj alegratka kupiepsa ogłoszenia24polska przygarnijzwierzaka dwukropek ojej.pl bono-polska pineska animalia gumtree petworld rozgłos.net cafeanimal.pl Niektóre wymagają aktywacji. Quote
Vika_Bari Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wielkie dzieki! Aktywowalam pineske i petwor. Jescze raz dzieki za pomoc! agaga21 napisał(a):czy sunia ma zrobione allegro? Zonia ma 2 allegro: wDOBRE RĘCE amstaff amstaf american staffordshire (515956310) - Aukcje internetowe Allegro ND AMSTAFKA, AMSTAF SZUKA DOMU PIES CHARYTATYWNA (516127373) - Aukcje internetowe Allegro i zero telefonów. BArdzo sie martwie. Jutro pojadę z ogloszeniami po sklepach i klinikach. NAprawde jestem zalomana. Quote
Recommended Posts