Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktos sie wybiera jutro do Chojnic?

Ja jade z moimi 3 psiutami, dla nich bedzie to pierwsza wystawa :)))

juz chce widziec ta porazke....heh no i mam dylemat, czy jechac jutro o 5 rano wybiegac psy...., bo jak ich nie wybiegam to bedzie totalna demolka na wystawie, a jak wybiegam to piekne wykapane haszczaczki zmienia sie w brudne, mokre kundelki.....:P

Posted

Hihi i juz po wystawie:))) Co my za cyrk zrobilismy to sobie nie wyobrazacie:)) ( na miedzynarodowce to by nas chyba powywalali z ringu :P). Puno wylecial mojemu tacie z ringowki, na szczescie nie uciekl, za to Ica zwiala sprzed stolika sedziowskiego do mnie i do siostrzyczki( juz po ocenie). Piechy byly lekko zszokowane i chyba zawiedzione, bo zawsze jak widzialy taki tlum to byla zapowiedz jakiejs przejazdzki, a ty nic.... tylko stanie(no prawie) i bieganie(ciagniecie) wkolko:))

Pan Kozber byl bardzo mily i wyrozumialy...:)) Punko dostal zw mlodziezy (mial farta, bo porownywany byl z ica, a nie jakims innym psem, bo po za nami w naszych klasach nikogo nie bylo) hihi

Posted

Ehh...nie wiem czy to takie dobre. Teraz zreszta musze przyzwyczajac jedna sunie do obcych, bo sedziego sie bala. Na tej naszej wsi to jakos nie moge....ktos ma pomysl jak to moge zrobic? Przeciez nie bede na spacerze podchodzila do ludzi i prosila zeby ja poglaskali i popatrzyli w zeby.... :lol:

Posted

No, ale nie zawsze na wystawe wpuszczaja nie zglaszane psy, zreszta ja tak czesto na wystawy nie chodze. No nic, cos sie pomysli. No i zabieram sie do cwiczenia z nimi lazenia na ringowce(bleee).:))

Posted

Jola wlasnie mi mowila (byla w Chojnicach) ze bylo smiesznie na wystawie :) A jak poszlo pannon, tzn jakie oceny dostaly? Jak oceniacie wystawe, sedziowanie? Byly jakies fajne stoiska lub pokazy?

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczynki dostaly bdb.

A wystawa ogolnie ok, sedzia tez ok i przede wszystkim baaardzo wyrozumialy:))

Jednej mojej suni zwrocil uwage na wystajace lokcie...czy to da sie jakos "naprawic" czy raczej nie?

Jola, a masz zdjecia moich? Jezeli tak to bardzo cie prosze o przeslanie mi ( kasia@snela.com.pl).......a swoja droga to gdzie stalas?

Posted

no jasne , jutro podesle jeszcze głowe FELI - ciesze sie ze Ci sie podobają, a uchwycic je było rzeczywiscie trudno :))))

Pozdrawiam

Jola