Fair_Play Posted August 3, 2002 Posted August 3, 2002 Czy ktos sie wybiera jutro do Chojnic? Ja jade z moimi 3 psiutami, dla nich bedzie to pierwsza wystawa :))) juz chce widziec ta porazke....heh no i mam dylemat, czy jechac jutro o 5 rano wybiegac psy...., bo jak ich nie wybiegam to bedzie totalna demolka na wystawie, a jak wybiegam to piekne wykapane haszczaczki zmienia sie w brudne, mokre kundelki.....:P Quote
Miśka Posted August 3, 2002 Posted August 3, 2002 Jola pojechala do Chojnic robic fotoreportaz :))) Wiec pewnie Twoje tez zalapia sie na super fotki. Kto tam sedziuje? Quote
Fair_Play Posted August 3, 2002 Author Posted August 3, 2002 Chyba Kozber, nie jestem pewna( nie wiem czy dobrze nazwisko napisalam, nie znam go), zreszta ja z moim wystawowym doswiadczeniem nie wielu znam :)) Quote
Fair_Play Posted August 4, 2002 Author Posted August 4, 2002 Hihi i juz po wystawie:))) Co my za cyrk zrobilismy to sobie nie wyobrazacie:)) ( na miedzynarodowce to by nas chyba powywalali z ringu :P). Puno wylecial mojemu tacie z ringowki, na szczescie nie uciekl, za to Ica zwiala sprzed stolika sedziowskiego do mnie i do siostrzyczki( juz po ocenie). Piechy byly lekko zszokowane i chyba zawiedzione, bo zawsze jak widzialy taki tlum to byla zapowiedz jakiejs przejazdzki, a ty nic.... tylko stanie(no prawie) i bieganie(ciagniecie) wkolko:)) Pan Kozber byl bardzo mily i wyrozumialy...:)) Punko dostal zw mlodziezy (mial farta, bo porownywany byl z ica, a nie jakims innym psem, bo po za nami w naszych klasach nikogo nie bylo) hihi Quote
Dolphine Posted August 4, 2002 Posted August 4, 2002 Gratulacje, gratulacje. Przynajmniej masz pieski z charakterkiem :) Quote
Fair_Play Posted August 4, 2002 Author Posted August 4, 2002 Ehh...nie wiem czy to takie dobre. Teraz zreszta musze przyzwyczajac jedna sunie do obcych, bo sedziego sie bala. Na tej naszej wsi to jakos nie moge....ktos ma pomysl jak to moge zrobic? Przeciez nie bede na spacerze podchodzila do ludzi i prosila zeby ja poglaskali i popatrzyli w zeby.... :lol: Quote
bagi Posted August 4, 2002 Posted August 4, 2002 Zabieraj ja na wystawy jesli nawet jej nie zglaszasz i pros nawet obcych o dotykanie . Quote
Fair_Play Posted August 4, 2002 Author Posted August 4, 2002 No, ale nie zawsze na wystawe wpuszczaja nie zglaszane psy, zreszta ja tak czesto na wystawy nie chodze. No nic, cos sie pomysli. No i zabieram sie do cwiczenia z nimi lazenia na ringowce(bleee).:)) Quote
Miśka Posted August 5, 2002 Posted August 5, 2002 Jola wlasnie mi mowila (byla w Chojnicach) ze bylo smiesznie na wystawie :) A jak poszlo pannon, tzn jakie oceny dostaly? Jak oceniacie wystawe, sedziowanie? Byly jakies fajne stoiska lub pokazy? Quote
Jola Posted August 6, 2002 Posted August 6, 2002 Jak kots bedzie miał ochote na zdjecia z Chojnic - prosze o kontakt - sa zrobione tylko psy - bez ludzi - niedługo beda zeskanowane i moge je powysyłać :) Pozdrawiam Jola www.anana.jk.pl Quote
Fair_Play Posted August 19, 2002 Author Posted August 19, 2002 Dziewczynki dostaly bdb. A wystawa ogolnie ok, sedzia tez ok i przede wszystkim baaardzo wyrozumialy:)) Jednej mojej suni zwrocil uwage na wystajace lokcie...czy to da sie jakos "naprawic" czy raczej nie? Jola, a masz zdjecia moich? Jezeli tak to bardzo cie prosze o przeslanie mi ( kasia@snela.com.pl).......a swoja droga to gdzie stalas? Quote
Jola Posted August 20, 2002 Posted August 20, 2002 Byłam, byłam i jeszcze patrzyłaś na mnie jak robiłam zdjecia Twoim psinkom hihi dzis wysyłam dwa jutro jeszcze jedno ;) Pozdrawiam Jola www.anana.jk.pl Quote
Fair_Play Posted August 20, 2002 Author Posted August 20, 2002 Super fotki....ehh...podziwiam Cie, ze zdolalas je uchwycic jak w miare spokojnie staly:))) A Ciebie chyba juz kojarze.... :roll: Quote
Fair_Play Posted August 20, 2002 Author Posted August 20, 2002 Ah jeszcze jedno: moge je na stronke wrzucic (z zaznaczeniem, ze to Ty je robilas), bo ja mam kiepskie fotki? Quote
Jola Posted August 20, 2002 Posted August 20, 2002 no jasne , jutro podesle jeszcze głowe FELI - ciesze sie ze Ci sie podobają, a uchwycic je było rzeczywiscie trudno :)))) Pozdrawiam Jola Quote
Recommended Posts