Coyote Ugly FCI Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Wie ktoś coś na temat tego sędziego????:razz::razz::razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 nikt nic nie wie:shake::shake::shake: Quote
quadrupedium Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Bardzo rzeczowy, kulturalny sędzia. Zna teriery i [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]labradory retrievery (hoduje je). Posiada w swym dorobku kilku zwycięzców świata, europy i crufta. Na ringu panuje niepodzielnie. Dokładnie maca psiaki, zna anatomię. Potrafi sam ustawić sobie zwierzaka (zna wszystkie triki). Sędziował mnie dwukrotnie i jestem pod wielkim wrażeniem jego profesjonalizmu. Jest prezesem [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Skottefederationen Committee[/FONT]. Sędziuje na całym świecie. Należy to tych Naj. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='quadrupedium']Bardzo rzeczowy, kulturalny sędzia. Zna teriery i [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]labradory retrievery (hoduje je). Posiada w swym dorobku kilku zwycięzców świata, europy i crufta. Na ringu panuje niepodzielnie. Dokładnie maca psiaki, zna anatomię. Potrafi sam ustawić sobie zwierzaka (zna wszystkie triki). Sędziował mnie dwukrotnie i jestem pod wielkim wrażeniem jego profesjonalizmu. Jest prezesem [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Skottefederationen Committee[/FONT]. Sędziuje na całym świecie. Należy to tych Naj. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] ufff zawsze to coś :) Quote
Yanni Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 quadrupedium napisał(a):Bardzo rzeczowy, kulturalny sędzia. Zna teriery i labradory retrievery (hoduje je). Posiada w swym dorobku kilku zwycięzców świata, europy i crufta. Na ringu panuje niepodzielnie. Dokładnie maca psiaki, zna anatomię. Potrafi sam ustawić sobie zwierzaka (zna wszystkie triki). Sędziował mnie dwukrotnie i jestem pod wielkim wrażeniem jego profesjonalizmu. Jest prezesem [SIZE=2]Skottefederationen Committee. Sędziuje na całym świecie. Należy to tych Naj. Do tego dorzucę ,że zwraca szczególna uwagę na poruszanie się w ringu ,harmonie ruchu i ekspresje co nie omieszka zapisać w karcie ocen. Poza tym to ten sędzia z najwyższych półek i wyjatkowa kultura i życzliwość. Quote
Recommended Posts