Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam spaniela modela na warsztaty groomerskie, które odbędą sie w Warszawie 28.02. Piesek musi być spokojny, przyzwyczajony do zabiegów pielęgnacyjnych i posiadać co najmniej ośmiotygodniowy zarost. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na pw.

• 4 weeks later...
Posted

Witam! Ja również szukam modela spanielka na 28 lutego (sobota) w Warszawie. Miałam umówionego pieska znajomej ,ale niestety się rozchorował :( Pielęgnacją psów zajmuję się od dawna ,prowadzę salon w Białymstoku. Piesek będzie dobrze zrobiony :) Oczywiście gratis :lol: .Warsztaty poprowadzi światowej sławy groomer-ka z Belgii . Zainteresowanym podaję namiary na mnie ulakuzel@wp.pl tel. 500221628

Posted

Szkoda tylko,że przed warsztatami nikt nie powiedział,że będą dotyczyły przygotowania szaty "na domowo",a nie wystawowo...:roll: i że pani prowadząca te warszaty niespecjalnie "czuje" cockery...delikatnie mówiąc...:roll:

Posted

cockermanka napisał(a):
Szkoda tylko,że przed warsztatami nikt nie powiedział,że będą dotyczyły przygotowania szaty "na domowo",a nie wystawowo...:roll: i że pani prowadząca te warszaty niespecjalnie "czuje" cockery...delikatnie mówiąc...:roll:

Dokładnie... :roll:
Osoby, które były na warsztatach były w większości rozczarowane... :cool1: