Brysio Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kurcze a myslalam, ze moze jednak bedzie łapki uzywał;( a wiadomo jak ona wygląda? zagoiła się juz ładnie? oczywiscie allegro odnawiam;) Quote
graynew Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dorwalam sie do kompa( maz w pracy) wiec szybko poczytalam co i jak i az serce boli, te wszystkie psy to syzyfowa praca. Tak bardzo czlowiek sie cieszy z kazdej adopcji ale na kazdego jednego wyadoptowanego psa jest zaraz conajmniej dwa nowe :( No nic ale i tak trzeba probowac bo inaczej nic nie bedzie juz dobre na tym swiecie. Scooter biegniemy na pierwsza strone!!!!! Quote
warsawmoo Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [SIZE=2]Cioteczki!!!! :Dog_run:ojej! tylko cicho, żeby nie zapeszyć!!! Ale mam newsa dla Was !:klacz: Jutro idziemy ze Scootiem na spotkanie z panią, która ... chce go poznać ... :bigcool: bo ... chyba sie w nim zakochała :sweetCyb:i jej 10-letni synek też!:cunao: Trzymać kciuki!!!!!!! Spotkanie jutro o 14.30! Tylko cichoooooooooo, żeby nie zapeszyć !!! Quote
warsawmoo Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 faktura: skarpetki, pedigree dentast, "trzymaczki" do skarpetek. Przelew na wyróżnienie Allegro dla Brysia - 12,50. Rachunek za szczepienie na wściekliznę. Quote
Energy Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Skuterek ja po cichutku trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno:loveu: Quote
Brysio Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ooo to po cichutku trzymam kciukole!!!:loveu: Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Ciotuńcie!!! Scooterek chyba znalazł dom! Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 warsawmoo napisał(a):Ciotuńcie!!! Scooterek chyba znalazł dom! Warsawmoo chyba??? Bo nie wiem czy się już cieszyć :cool3: Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Na spotkanie ze Scooterkiem w centrum miasta przyszła mama z 10-letnim chłopcem. Oboje bardzo delikatni i o ciepłym usposobieniu. Chłopiec w garści trzymał dwa bukieciki kwiatów, które od razu na dzień-dobry nam wręczył ze słowami: "za to, że pomagacie zwierzątkom"... Scooter, widząc zbliżającą się do niego gromadkę ludzi oszalał. Skakał, jak opętany, wykrzykując swoje "słowa" powitania. Oboje zamarli. Chłopiec struchlał. Jak mama chłopca potem, już po kilku godzinach, relacjonowała mi przez telefon, Kamil bardzo przejął się łapką i lekko wystraszył Scooterkowego gaworzenia. Po niedługiej jednak chwili chłopiec wybrał się z malutkim na pierwszy spacer, nieopodal nas. Mama chłopca od początku natomiast głaskała i tuliła Scooterka, obdarowując go jednocześnie ciepłymi słowami. Padało mnóstwo pytań, zarówno od mamy, jak i małego chłopca, przy czym oboje byli bardzo delikatni i "cichusi". Rozstaliśmy się po około 40 minutach, umawiając się na telefon. Po kilku godzinach pani zadzwoniła do mnie mówiąc, że są zdecydowani - WEZMĄ SCOOTERKA (!). Pozostała nam jeszcze wizyta przedadopcyjna. Z racji tego, że mąż tej pani wraca dopiero w czwartek, musimy ją przełożyć na koniec tygodnia, a nawet początek przyszłego (przecież mamy długi weekend:cool3:). Tata Kamila zadeklarował przez telefon, że się zgadza, ja jednak chcę to usłyszeć osobiście, właśnie przy okazji wizyty przedadopcyjnej. Jeśli do tego czasu się nie rozmyślą będzie to oznaczało, że to TEN DOM. Trzymajcie mooooocno kciuki!!! Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 warsawmoo napisał(a):Z racji tego, że mąż tej pani wraca dopiero w czwartek, musimy ją przełożyć na koniec tygodnia, a nawet początek przyszłego (przecież mamy długi tydzień). Trzymajcie mooooocno kciuki!!! Oczywiście bardzo, bardzo mocno będę trzymać kciuki za domek Skuterka:loveu::loveu::loveu: Warsawmoo a ja myślałam, że wszystkie tygodnie są takiej samej długości:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
Soema Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Oj Energy a Ty znów swoje :nono: Warsawmoo żyje własnym życiem :diabloti: trzymam mocno kciuki ! Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Energy napisał(a):Oczywiście bardzo, bardzo mocno będę trzymać kciuki za domek Skuterka:loveu::loveu::loveu: Warsawmoo a ja myślałam, że wszystkie tygodnie są takiej samej długości:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Energy! A w jakiej Ty dzielnicy mieszkasz ... ? :cool3: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 warsawmoo napisał(a):Energy! A w jakiej Ty dzielnicy mieszkasz ... ? :cool3: A co???:crazyeye: Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Energy napisał(a):A co???:crazyeye: A łupucupu chcę Ci zrobić :mad::eviltong::evil_lol: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 warsawmoo napisał(a):A łupucupu chcę Ci zrobić :mad::eviltong::evil_lol: Tak myślałam i nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Energy napisał(a):Tak myślałam i nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: To nie :eviltong::eviltong::eviltong:. I tak się dowiem:p. A "długi tydzień" już zmieniłam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 warsawmoo napisał(a):To nie :eviltong::eviltong::eviltong:. I tak się dowiem:p. A długi tydzień już zmieniłam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Hi, hi ale ja mam w cytacie i nie zmienię:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Energy']Hi, hi ale ja mam w cytacie i nie zmienię:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Uwaga! Uwaga! czy ktoś widział pewną panią spacerującą po Lublinie z trzema czarnymi pudelkami? Za wskazanie bardzo wysoka nagroda! :cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='warsawmoo']Uwaga! Uwaga! czy ktoś widział pewną panią spacerującą po Lublinie z trzema czarnymi pudelkami? Za wskazanie bardzo wysoka nagroda! :cool3::evil_lol: Chyba je przefarbuję na morelki może się wtedy nikt nie domyśli, że to ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cioteczki, to ja na ledwo chodzącym dogo, zajęta jestem sępieniem o każdy grosz dla kilku psiaków w Rudy Śląskiej, w Wy mi nawet małego pw nie przyślecie, że tu takie CUDA SIĘ DZIEJĄ?:mad: Boże jak się cieszę z tego prawie pewnego domku dla Scootera:multi::multi::multi::multi: i możecie mi wierzyć lub nie, ale sie popłakałam przy relacji z pierwszego spotkania Pani i jej synka ze Scooterkiem:placz: Mały "rozwalił" mnie tymi kwiatkami - "za to, że pomagacie zwierzętom" - i już byłam "ugotowana":placz::oops: Ja się modlę o ten wymarzony dom dla Scootiego, trzyman za to kciuki z całej pary i czekam na dlasze wieści:happy1::happy1::happy1: ALE SIĘ CIESZĘ!:Cool!::Cool!: Quote
Energy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='bico']ALE SIĘ CIESZĘ!:Cool!::Cool!: Ja też się bardzo cieszę, Bico. Nie mogłam Cię zawiadomić bo jak widzisz ukrywać się muszę:cool3: Skuterku spacerek:loveu: Warsawmoo:hand:tu jestem:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts