Energy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='warsawmoo']Ja się zgadzam :cool3:. Bono też się ucieszy :diabloti: Dopiero byśmy sobie poużywali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Scooterek na pierwszą! Hooooop! Czy ktoś cie w koncu wypatrzy, biedaku ... ??? :shake: To było by niehumanitarne:diabloti: Quote
Energy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='warsawmoo']Bico! To Ty tez w ciąży jesteś ... ???:-o Mam nadzieję, że Graynew wywróży tego pańcia dla Scooterka na wiosnę ... Hop na pierszą! Oj ja też mam taką nadzieję:lol: Quote
bico Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='warsawmoo']Bico! To Ty tez w ciąży jesteś ... ???:-o Łooo Boże!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja Wam dam ciążę u mnie:mad::-x w żadnej ciąży nie jestem, dementuje te plotki:stormy-sad: ani na nartach ani na żaglach ani nawet na hulajnodze:megagrin: nie byłam, więc u mnie ciąża odpada:multi::evil_lol::multi::evil_lol: ufff...;) Quote
graynew Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bico napisał(a): ani na nartach ani na żaglach ani nawet na hulajnodze:megagrin: nie byłam, więc u mnie ciąża odpada:multi::evil_lol::multi::evil_lol: ufff...;) Bico to niedobrze sport to zdrowie :eviltong: Scooterku na pierwsza strone ciotka Cie dzis tylko chyba raz wyprowadzi bo mam taki mlyn, ze moze mnie juz nie byc. Wiec biegiem lecimy :painting: Quote
bico Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 graynew napisał(a):Bico to niedobrze sport to zdrowie :eviltong: dobra, dobra:razz:, już ja widzę właśnie do jakiego "zdrowia" może prowadzić uczestnictwo w różnych, wymienionych tu wyżej, sportach:evil_lol: teraz, to ja tym bardziej sportów wszelkich będę unikać8-);) Quote
Energy Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bico napisał(a):dobra, dobra:razz:, już ja widzę właśnie do jakiego "zdrowia" może prowadzić uczestnictwo w różnych, wymienionych tu wyżej, sportach:evil_lol: teraz, to ja tym bardziej sportów wszelkich będę unikać8-);) Trzeba też bardzo mocno uważać z kim się sport uprawia:diabloti: pamiętaj :cool3: Quote
bico Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 graynew napisał(a):Sa sporty indywidualne i grupowe a czasem rozgrywane tylko w parach te chyba najbardziej sa niebezpieczne :) taaak, zdecydowanie sporty rozgrywane w parach, są najbardziej niebezpieczne:megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Energy napisał(a):Trzeba też bardzo mocno uważać z kim się sport uprawia:diabloti: pamiętaj :cool3: Energy, zdecydowanie masz rację!:shiny: Quote
graynew Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No jak mozecie tak zle o sporcie mowic. Sa sporty indywidualne i grupowe a czasem rozgrywane tylko w parach te chyba najbardziej sa niebezpieczne :) Scooter na spacer z wczesnego popoludnia. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dzień dobry Scooterku - biegniemy na spacerek i po domek , może się znajdzie kochający domek....:Dog_run::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Energy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 graynew napisał(a):Ja tak tylko przelotem dzisiaj. Scooter biegniemy na pierwsza strone. A jakie masz loty dzisiaj Graynew:crazyeye::evil_lol: Skuterek na spacer:loveu: Quote
graynew Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja tak tylko przelotem dzisiaj. Scooter biegniemy na pierwsza strone. Quote
Soema Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ciekawe co z tego latania będzie....:roll::eviltong: Quote
Energy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Soema napisał(a):Ciekawe co z tego latania będzie....:roll::eviltong: No u Graynew to raczej wiadomo co się z latania wykluje:eviltong::evil_lol: Skuterek na spacer :Dog_run: Quote
graynew Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Oj ciotki ciotki :p Nie obnizajcie lotow :eviltong: Scooter na spacer nocny marsz!! Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Soema napisał(a):Ciekawe co z tego latania będzie....:roll::eviltong: o masz Ci los!:evil_lol: teraz do sportów niebezpiecznych, oprócz nart i żeglowania, doliczyć należy...latanie:mdrmed: a czy samolotem, lotnią czy na miotle, to już nie robi różnicy:cool3::evil_lol::cool3: Quote
Soema Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ojj no.. ja tylko tak się zastanawiałam :oops: przelecieć się zawsze można :eviltong: Dlatego lecę ze Scooterkiem :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ...trochę czasu złapałam to wpadam i... ... tylko skromnie,lecz z serca...Wesołych Świąt!:loveu: Quote
Energy Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zdrowych, Spokojnych Świąt dla wszystkich dogomaniaków:lol: Owszem teraz latać też nie jest bezpiecznie:evil_lol: Znowu się skakanie zaczyna:razz: Quote
warsawmoo Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Witam wszystkie cioteczki!:loveu: i życzę wesołych i spokojnych Świąt :Rose: Widzę, że lista zakazanyc sportów na sie rozszeżyła ... :evil_lol: Scooterek na pierwszą! Hooop! Quote
ab-agnieszka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja rowniez zycze spokojnych Swiat a dla malucha domku. Quote
Recommended Posts