Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i z tego, co widzę wszystkie ciotki oprócz Energy :loveu: gdzieś wcięło ... A Brysio to mi nawet na pw nie odpowiada ... :crazyeye: Gdzie te ciotki??? Halooo!!! :helo:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

warsawmoo napisał(a):
No i z tego, co widzę wszystkie ciotki oprócz Energy :loveu: gdzieś wcięło ... A Brysio to mi nawet na pw nie odpowiada ... :crazyeye: Gdzie te ciotki??? Halooo!!! :helo:

No nie wiem, wszystkie ciotki chyba wiosnę poczuły:cool3::cool3::cool3:

Posted

OOOOO! Soemka :loveu:się znalazła ... i Brysio :loveu: zaraz będzie! Może jednak jeszcze za wcześnie na te dzieci .. :cool3::cool3::cool3: No, a Graynew to już ma zupełnie luuuuuuuuuuuuz :evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Nie mów tak :nono: właścicielka mieszkania ostatnio skomentowała to, "oby dzieci z tego nie było":eviltong: to ja już nie mówię, że wiosnę czuję..:oops:

Hi, hi tu już od jazdy na nartach miały być dzieci, to od czucia wiosny też mogą być:eviltong::evil_lol:
No tak czyli Graynew czując wiosnę jeździła na nartach i dlatego już ma luz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to luzem nazwać można:cool3::cool3::cool3:
No znowu post przeskoczył:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No nie wiem, wszystkie ciotki chyba wiosnę poczuły:cool3::cool3::cool3:

Nie mów tak :nono: właścicielka mieszkania ostatnio skomentowała to, "oby dzieci z tego nie było":eviltong: to ja już nie mówię, że wiosnę czuję..:oops:

Posted

[quote name='Brysio']jestem juz jestem;) niestety byłam dzis cały dzien na uyczelni bllleee ;/ ale juz biegniemy Skuterku szybciutko na spacetek:loveu:

pieniązki za allegro juz dawno wpłynęły i własnie zrobiłam mu nowe wyroznione bo tamto się skonczyło

www.allegro.pl/show_item.php?item=603369931

Brysio:loveu:! to mogę już odliczyć te 12 złotych ??? I jeszcze kolejne pieniążki Ci trzeba wysłać Ile?

Posted

Energy napisał(a):
Hi, hi tu już od jazdy na nartach miały być dzieci, to od czucia wiosny też mogą być:eviltong::evil_lol:
No tak czyli Graynew czując wiosnę jeździła na nartach i dlatego już ma luz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to luzem nazwać można:cool3::cool3::cool3:

No nie wytrzymam !!! :laugh2_2:

Posted

Soema napisał(a):
Ten wątek mnie powala różnorodnością odkryć :evil_lol:

a swój zegarek walnę :comp26: wygląda jakbym monolog prowadziła..:roll:

Cioteczko! Spokojnie! Zobacz jaki galimatias się z postami zrobił - każdy jeden przeskoczył ... i ze ze trzy pozycje! Tego jeszcze nie było :lol!:

Posted

warsawmoo napisał(a):
OOOOO! Soemka :loveu:się znalazła ... i Brysio :loveu: zaraz będzie! Może jednak jeszcze za wcześnie na te dzieci .. :cool3::cool3::cool3: No, a Graynew to już ma zupełnie luuuuuuuuuuuuz :evil_lol:

Zdecydowanie za wcześnie..:no-no-no: na razie rozważamy adopcje psa.. Takiego tylko naszego boksia.. Ehh.. ale to może jak wrócę..

Ja z reguły jak nie mam nic twórczego do napisania, to nie piszę :roll: a podglądam ino..:oops: ale wiem, pamiętam o Skuterku :loveu:

Posted

[quote name='Soema']Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:)

Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2:ale chyba niestety wiosny nie czuła:eviltong::evil_lol:zimno jakby było:evil_lol:
Rzeczywiście na wszelki wypadek lepiej na narty nie jeżdzić:evil_lol:
O rany znowu przeskoczył:comp26:

Posted

Energy napisał(a):

Ten wątek mnie powala różnorodnością odkryć :evil_lol:

a swój zegarek walnę :comp26: wygląda jakbym monolog prowadziła..:roll:

Posted

[quote name='Soema']Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:)

Graynew! To do pewnie w głównej mierze do Ciebie :eviltong::evil_lol:
Soemka! To się pewnie Twój TZ baaaaaardzo zmartwi :evil_lol:

Posted

[quote name='warsawmoo']Graynew! To do pewnie w głównej mierze do Ciebie :eviltong::evil_lol:
Soemka! To się pewnie Twój TZ baaaaaardzo zmartwi :evil_lol:

No ciekawe czy to z nartami było:cool3:Jak to wszystko przeczyta Graynew to chyba będę musiała się gdzieś ukryć:evil_lol:Warsawmoo ale tam też do Ciebie było tylko post przeskoczyl:eviltong::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2:ale chyba niestety wiosny nie czuła:eviltong::evil_lol:zimno jakby było:evil_lol:
O rany znowu przeskoczył:comp26:

No właśnie, Energy! Na nartach trzeba jezdzić na wiosnę, a ja za zimy byłam :eviltong:

Skaczą te posty jak zwariowane :comp26::chainsaw: :wallbash:

Posted

[quote name='warsawmoo']Cioteczko! Spokojnie! Zobacz jaki galimatias się z postami zrobił - każdy jeden przeskoczył ... i ze ze trzy pozycje! Tego jeszcze nie było :lol!:

Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:)

Posted

Energy napisał(a):
Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2:

Jeszcze nic nie wiadomo :evil_lol:

Posted

Brysio napisał(a):
tak tak 12,50;) kolejne allegro dopiero za 2 tygodnie takze spokojnie;)

Brysio! W poniedziałek pójdą pieniążki - 12,50 zł. Proszę daj znać, jak dojdą. Dziekuję :loveu::loveu::loveu: