warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 No i z tego, co widzę wszystkie ciotki oprócz Energy :loveu: gdzieś wcięło ... A Brysio to mi nawet na pw nie odpowiada ... :crazyeye: Gdzie te ciotki??? Halooo!!! :helo: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 warsawmoo napisał(a):No i z tego, co widzę wszystkie ciotki oprócz Energy :loveu: gdzieś wcięło ... A Brysio to mi nawet na pw nie odpowiada ... :crazyeye: Gdzie te ciotki??? Halooo!!! :helo: No nie wiem, wszystkie ciotki chyba wiosnę poczuły:cool3::cool3::cool3: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 OOOOO! Soemka :loveu:się znalazła ... i Brysio :loveu: zaraz będzie! Może jednak jeszcze za wcześnie na te dzieci .. :cool3::cool3::cool3: No, a Graynew to już ma zupełnie luuuuuuuuuuuuz :evil_lol: Quote
Brysio Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 jestem juz jestem;) niestety byłam dzis cały dzien na uyczelni bllleee ;/ ale juz biegniemy Skuterku szybciutko na spacetek:loveu: pieniązki za allegro juz dawno wpłynęły i własnie zrobiłam mu nowe wyroznione bo tamto się skonczyło www.allegro.pl/show_item.php?item=603369931 Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Soema napisał(a):Nie mów tak :nono: właścicielka mieszkania ostatnio skomentowała to, "oby dzieci z tego nie było":eviltong: to ja już nie mówię, że wiosnę czuję..:oops: Hi, hi tu już od jazdy na nartach miały być dzieci, to od czucia wiosny też mogą być:eviltong::evil_lol: No tak czyli Graynew czując wiosnę jeździła na nartach i dlatego już ma luz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to luzem nazwać można:cool3::cool3::cool3: No znowu post przeskoczył:evil_lol: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Energy napisał(a):No nie wiem, wszystkie ciotki chyba wiosnę poczuły:cool3::cool3::cool3: Nie mów tak :nono: właścicielka mieszkania ostatnio skomentowała to, "oby dzieci z tego nie było":eviltong: to ja już nie mówię, że wiosnę czuję..:oops: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Brysio']jestem juz jestem;) niestety byłam dzis cały dzien na uyczelni bllleee ;/ ale juz biegniemy Skuterku szybciutko na spacetek:loveu: pieniązki za allegro juz dawno wpłynęły i własnie zrobiłam mu nowe wyroznione bo tamto się skonczyło www.allegro.pl/show_item.php?item=603369931 Brysio:loveu:! to mogę już odliczyć te 12 złotych ??? I jeszcze kolejne pieniążki Ci trzeba wysłać Ile? Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Energy napisał(a):Hi, hi tu już od jazdy na nartach miały być dzieci, to od czucia wiosny też mogą być:eviltong::evil_lol: No tak czyli Graynew czując wiosnę jeździła na nartach i dlatego już ma luz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to luzem nazwać można:cool3::cool3::cool3: No znowu post przeskoczył:evil_lol: No nie wytrzymam !!! :laugh2_2: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Soema napisał(a):Ten wątek mnie powala różnorodnością odkryć :evil_lol: a swój zegarek walnę :comp26: wygląda jakbym monolog prowadziła..:roll: Cioteczko! Spokojnie! Zobacz jaki galimatias się z postami zrobił - każdy jeden przeskoczył ... i ze ze trzy pozycje! Tego jeszcze nie było :lol!: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 warsawmoo napisał(a):OOOOO! Soemka :loveu:się znalazła ... i Brysio :loveu: zaraz będzie! Może jednak jeszcze za wcześnie na te dzieci .. :cool3::cool3::cool3: No, a Graynew to już ma zupełnie luuuuuuuuuuuuz :evil_lol: Zdecydowanie za wcześnie..:no-no-no: na razie rozważamy adopcje psa.. Takiego tylko naszego boksia.. Ehh.. ale to może jak wrócę.. Ja z reguły jak nie mam nic twórczego do napisania, to nie piszę :roll: a podglądam ino..:oops: ale wiem, pamiętam o Skuterku :loveu: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Soema']Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:) Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2:ale chyba niestety wiosny nie czuła:eviltong::evil_lol:zimno jakby było:evil_lol: Rzeczywiście na wszelki wypadek lepiej na narty nie jeżdzić:evil_lol: O rany znowu przeskoczył:comp26: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Energy napisał(a):Hi, hi tu już od jazdy na nartach miały być dzieci, to od czucia wiosny też mogą być:eviltong::evil_lol: No tak czyli Graynew czując wiosnę jeździła na nartach i dlatego już ma luz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeśli to luzem nazwać można:cool3::cool3::cool3: No znowu post przeskoczył:evil_lol: Ten wątek mnie powala różnorodnością odkryć :evil_lol: a swój zegarek walnę :comp26: wygląda jakbym monolog prowadziła..:roll: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Soema']Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:) Graynew! To do pewnie w głównej mierze do Ciebie :eviltong::evil_lol: Soemka! To się pewnie Twój TZ baaaaaardzo zmartwi :evil_lol: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='warsawmoo']Graynew! To do pewnie w głównej mierze do Ciebie :eviltong::evil_lol: Soemka! To się pewnie Twój TZ baaaaaardzo zmartwi :evil_lol: No ciekawe czy to z nartami było:cool3:Jak to wszystko przeczyta Graynew to chyba będę musiała się gdzieś ukryć:evil_lol:Warsawmoo ale tam też do Ciebie było tylko post przeskoczyl:eviltong::evil_lol: Quote
Brysio Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 tak tak 12,50;) kolejne allegro dopiero za 2 tygodnie takze spokojnie;) Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Energy napisał(a):Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2:ale chyba niestety wiosny nie czuła:eviltong::evil_lol:zimno jakby było:evil_lol: Rzeczywiście na wszelki wypadek lepiej na narty nie jeżdzić:evil_lol: O rany znowu przeskoczył:comp26: No właśnie, Energy! Na nartach trzeba jezdzić na wiosnę, a ja za zimy byłam :eviltong: Skaczą te posty jak zwariowane :comp26::chainsaw: :wallbash: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='warsawmoo']Cioteczko! Spokojnie! Zobacz jaki galimatias się z postami zrobił - każdy jeden przeskoczył ... i ze ze trzy pozycje! Tego jeszcze nie było :lol!: Współczuję "Tym Od Nart" itp., którzy będą chcieli to odczytać :eviltong: (swoją drogą powiem TŻ, że żadnych nart w najbliższym czasie!:saint1:) Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Soema napisał(a):Jeszcze nic nie wiadomo :evil_lol: Wiadomo! wiadomo! Ja w zimie jezdziłam! :eviltong: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 warsawmoo napisał(a):Wiadomo! wiadomo! Ja w zimie jezdziłam! :eviltong: No to nie do końca wiadomo, bo dopiero się wiosna zaczyna:eviltong: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Energy napisał(a):Na nartach to nasza warsawmoo jeżdziła:cool3::cool3::laugh2_2::laugh2_2: Rzeczywiście na wszelki wypadek lepiej na narty nie jeżdzić:evil_lol: Jeszcze nic nie wiadomo :evil_lol: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Brysio napisał(a):tak tak 12,50;) kolejne allegro dopiero za 2 tygodnie takze spokojnie;) Brysio! W poniedziałek pójdą pieniążki - 12,50 zł. Proszę daj znać, jak dojdą. Dziekuję :loveu::loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Energy']No to nie do końca wiadomo, bo dopiero się wiosna zaczyna:eviltong: I Ty przeciwko mnie? Brutusie! :stop: Quote
Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='warsawmoo']I Ty przeciwko mnie? Brutusie! :stop: Nieee.. to tylko Energy :eviltong: no ale powiedz, nie czujesz wiosny?:lol: Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='warsawmoo']I Ty przeciwko mnie? Brutusie! :stop: Warsawmoo, ale ja naprawdę chciałam dla Ciebie dobrze:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts