warsawmoo Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='graynew']A co do tej suczki to moze byc troszke mniejsza?? U nas we Wrocku jest na tymczasie u Naa taka mala perelka bardzo kochana i miziasta tylko ze ona ma troche wiecej latek niz Scooter. Poza podobienstwem do Scootera to sa jeszcze jakies kryteria?? Dawać wszystkie sunie podobne do Scooterka!!! :scream_3: Daj i tę mniejszą - wyjątkowo (kobiecie w tym stanie sie nie odmawia). [SIZE=2]Mamy czas do poniedziałku. :talker: W poniedziałek właśnie, pani dostanie wszystkie zdjęcia i opisy do ręki i ...... wybierze :multi:. Co do kryteriów to wiem tylko tyle, że ma być podobna do Scootiego. :helo:Cioteczki! Szukajmy! Jest szansa na kolejny domek dla bidy :scream_3: ! Quote
NaamahsChild Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Błąd, Perełka już ma domek..:roll: jej mamusia też.. Ale poszukam taki a'la Scooterkowych dupencji:diabloti: Quote
warsawmoo Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ciotuńcie! A z naszą maskotką? Nikt go nie chce ....????? Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ciotki, trzeba Pani po prostu zebrać i przekazać wszystkie fotki proponowanych przez nas tutaj psiaków i niech Pani je ogląda i wybiera:lol: Może być tak i właśnie często tak bywa, że ma się wizję, już gotową, jak będzie wyglądał nasz nowy pies, pies, którego szukamy i chcemy mieć, a potem zupełnie inny wpada nam w oko i serce, zakochujemy się w tym psie, czymś nas ujmuje, przyciąga i ani się obejrzymy a już jest nasz;) I tak może być w przypadku tej Pani, ma w głowie ułożony scenariusz, ale kto wie, co po tych wszystkich fotach, które mam nadzieje obejrzy, się może zdarzyć:cool3: Proszę, cioteczki, nie zapominajcie o psiakach z podrzuconych przez mnie wątków:oops: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Energy napisał(a):No tak cioteczce Warsawmoo pewnie się nart wodnych w weekend zachciało:eviltong::evil_lol: Energy:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Energy Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wiem, że to nie sunia, ale prawie identyczny jak Skuter http://www.dogomania.pl/forum/f28/5-kg-nie-ma-zebow-po-potraceniu-gryziony-pasmo-nieszczesc-zbieramy-na-dt-136026/ Quote
warsawmoo Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 bico napisał(a):Energy:megagrin::megagrin::megagrin: :motz:Ta Energy to się w końcu doigra :-x Quote
Energy Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 warsawmoo napisał(a)::motz:Ta Energy to się w końcu doigra :-x Warsawmoo co mi zrobisz jak mnie złapiesz:eviltong::evil_lol: A w ogóle to o co chodzi przecież sport to zdrowie i nie tylko:cool3: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 warsawmoo napisał(a)::motz:Ta Energy to się w końcu doigra :-x ja już widzę po Energy, że się baaardzo boi:evil_lol: cioteczki, z Wami to zawsze śmiesznie:multi::roflt::cool3: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Energy napisał(a): A w ogóle to o co chodzi przecież sport to zdrowie i nie tylko:cool3: a co jeszcze?:razz::evil_lol: Quote
Energy Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bico napisał(a):a co jeszcze?:razz::evil_lol: Bico strach pisać, bo mnie znowu Warsawmoo będzie ścigać:diabloti: Ale zwykle po sportach uprawianych w parach to misiem torbaczem zostać można:evil_lol: No ciekawe kiedy ta wizyta przedadopcyjna? Warsawmoo kiedy się wybierasz? Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Energy napisał(a): No ciekawe kiedy ta wizyta przedadopcyjna? Warsawmoo kiedy się wybierasz? no ja też czekam na wieści baaardzo niecierpliwie:cool3::cool3::cool3: Quote
warsawmoo Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Już po wizycie. Wszystko ok.:B-fly: Pańcia zapisała całą kartkę A4 zaleceń:loveu:. Jutro Scootie jedzie do nowego domu!!! :Cool!: Trzymać kciuki za małego! Oby jak najszybciej się do nowego domu przyzwyczaił. (Ciotki! Poprostu nie wierzę, że się udało:-o):mdleje: :sweetCyb::Dog_run::klacz: :drink1: :beerchug: :popcorn::cunao: Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='warsawmoo']Już po wizycie. Wszystko ok.:B-fly: Pańcia zapisała całą kartkę A4 zaleceń:loveu:. Jutro Scootie jedzie do nowego domu!!! :Cool!: Trzymać kciuki za małego! Oby jak najszybciej się do nowego domu przyzwyczaił. (Ciotki! Poprostu nie wierzę, że się udało:-o):mdleje: :sweetCyb::Dog_run::klacz: :drink1: :beerchug: :popcorn::cunao: dla mnie to prawdziwy mały cud i szczęście, tak baaardzo się z tego cieszę, Scooter czekał na ten jedyny, wymarzony domek i czekał, a my razem z nim i teraz się udało wreszcie!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Mnie też jest ciężko w to uwierzyć, ale udało się wszystko pomyślnie i Scootie jedzie do nowego domku:sweetCyb: Kiedy jest Scooterka przeprowadzka przewidziana?:cool3: już nie mogę się doczekać:multi::loveu::multi: Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [CENTER]Skuterku kochany!!!! Warto było czekac:loveu::loveu::loveu: :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/CENTER] Quote
graynew Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Odzyskalam kompa i lece tu zobaczyc. No i wiesci sa takie na jakie liczylam :D Strasznie sie ciesze, ale Scooterkowi sie nalezalo!!! Ciekawi mnie tylko ktore ogloszenie zadzialalo? Gdzie go Pani wypatrzyla? Quote
bico Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 graynew napisał(a): Ciekawi mnie tylko ktore ogloszenie zadzialalo? Gdzie go Pani wypatrzyla? dobre pytanie!:cool3: też mnie ciekawość zżera:evil_lol: Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 no to myslę, ze mozna zmienic juz tytuł na ma DOM!!:loveu: Quote
warsawmoo Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 SCOOTEREK JUŻ W NOWYM DOMUUUUUUUUUUU!!! :cool2: :happy1::Dog_run::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!: :klacz: :klacz: :beerchug: :drink1: :laola: :cunao: :popcorn: Quote
graynew Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :klacz: dla nowej rodzinki czekamy na wiesci i zdjecia. :laola: Quote
Energy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Skuterku bądź szczęśliwy w nowym domku, życzę ci tego z całego serca, powodzenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts