graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No to ja tez sie pojawiam i Scooterka wyprowadzam. Goscie juz sobie pojechali wiec mam chwilke. Quote
warsawmoo Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Brysio napisał(a):allegro się skonczyło, czy ktos się odezwał? :shake: Nikt. A ja już miałam taaaaaką wielką nadzieję ... Aż trzech obserwatorów... ehhhh Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 warsawmoo napisał(a)::shake: Nikt. A ja już miałam taaaaaką wielką nadzieję ... Aż trzech obserwatorów... ehhhh no comment:grab: Quote
graynew Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Brak mi slow do ludzi takie cudo grzeczne mile i kochane i nikt sie nie odezwal ?? :-o Ja caly weekend pracowalam nad kolega bo zona sie juz prawie zdeklarowala ale on w zaparte. No nic dam mu jeszcze troche czasu i sie zobaczy, ale jakos nie licze na to mocno. A to okropne jest bo oni oboje bardzo kochaja psy!!! No ale sie chlop zaparl ze mieszkanie za male ze jak zmienia to owszem itd :shake: Scooter na pierwsza szukamy superasnego domku!!!!! Quote
Energy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Do góry Skuterek:loveu: Graynew po co Skuterkowi duże mieszkanie jak on mały jest:cool3: Quote
graynew Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jemu po nic ale to sie nazywa meska logika. Scooter biegiem na pierwsza strone. Quote
Energy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 graynew napisał(a):Jemu po nic ale to sie nazywa meska logika. A jest coś takiego, bo ja już przestałam szukać:diabloti: Skuterek hopaj do góry:loveu: Quote
warsawmoo Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Widzę, że dzisiaj wszystkie ciotki Scooterkowe gdześ posiało ... :roll: Halooooo! Mówi się! Na pierwszą malutki! Hooop! Quote
bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 graynew napisał(a): Ja caly weekend pracowalam nad kolega bo zona sie juz prawie zdeklarowala ale on w zaparte. No ale sie chlop zaparl ze mieszkanie za male ze jak zmienia to owszem itd :shake: no ja już nie mogę:flaming: koleżanka prawie zdeklarowana, tylko jej mąż się zaprał:-( przecież Skuti to nie dog, nie potrzebuje rezydencji:-( a nie można jeszcze kolegi pourabiać troszkę?:cool3: albo może niech go poprzekonuje jego, prawie przekonana, żona:evil_lol: ja to mam pomysły:diabloti: ale już mnie dobija ten brak domu dla takiego słodzika jak Scooter:-( Quote
Brysio Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Skuterku!!!!! jak tam łapka? w jakim jest stanie? czy są jakies wieci od lekarza? Quote
graynew Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Scooter idziemy na spacer bo ciotka nie wie czy sie bedzie z Toba widziec w ten weekend jeszcze :p znowu goscie :roll: Tak czy inaczej nad kolega zostala wykonana wielka praca i decyzja zostala podjeta ale uparl sie na cos ale rasowca dal jakies tam trzy rasy do wyboru i Asia juz sobie dogo przeszukuje. WIec jakas bida bedzie miec domek. A jak sie przeprowadza to jest zgoda na drugiego psa. Wiec nie jest zle a to bedzie naprawde super dom. Szkoda ze niestety nie dla Skooterka :shake: Quote
graynew Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cos chyba ostatnio wszysyc malo czasowi ja jeszcze raz dzisiaj zagladam i na spacer ze Scooterem ide chociaz u nas teraz pada. Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 graynew napisał(a):a to bedzie naprawde super dom. Szkoda ze niestety nie dla Skooterka :shake: :cool1::-( Quote
graynew Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Szybkie odwiedziny u Scooterka z cudzego kompa. Biegiem na pierwsza. Quote
warsawmoo Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Dziękuje cioteczki :loveu: za pełnienie dyżurów :loveu:- u mnie ostatnio z czasem coś krucho... Graynew :loveu:, dziękuję za próby urabiania tego dziwnego pana :eviltong:- nic się na psach facet nie zna ;). Szkooooda, że sie nie udało .. ehhh Brysio :loveu: - w odpowiedzi na Twoje pytanie cytuje maila od opiekunki Skutera: "(...)Z łapki nic nie będzie, nie będzie już jej nigdy używal tak jak kiedyś, podpiera się nią, masuję ja, zeby nie stawala się słabsza, ale bucik zostaje na całe życie. nareszcie nauczył się w nim ładnie chodzić, czyli łapka do skarpetki a potem bucik. (...)" :shake: Scooterek na pierwszą! Quote
Soema Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ehh.. Scooterku chociaż Ty byś już się nie wygłupiał i domek znalazł :roll: zaniedbuję Cię, wiem :oops: ale za dużo tych Twoich kumpli.. za dużo..:-( Dziewuszki, jeśli miały byście jakich znajomych, od których jeszcze nie sępiliście grosika.. Benio, potężny, dziecko jeszcze :roll: musimy zdiagnozować, nie ma za co :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-kochany-benek-dysplazja-pomoz-mu-136121/ sępienie zaczynam opanowywać do perfekcji...:shake::-( Quote
Recommended Posts