Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brak mi slow do ludzi takie cudo grzeczne mile i kochane i nikt sie nie odezwal ?? :-o

Ja caly weekend pracowalam nad kolega bo zona sie juz prawie zdeklarowala ale on w zaparte. No nic dam mu jeszcze troche czasu i sie zobaczy, ale jakos nie licze na to mocno.
A to okropne jest bo oni oboje bardzo kochaja psy!!! No ale sie chlop zaparl ze mieszkanie za male ze jak zmienia to owszem itd :shake:

Scooter na pierwsza szukamy superasnego domku!!!!!

Posted

graynew napisał(a):

Ja caly weekend pracowalam nad kolega bo zona sie juz prawie zdeklarowala ale on w zaparte.
No ale sie chlop zaparl ze mieszkanie za male ze jak zmienia to owszem itd :shake:

no ja już nie mogę:flaming: koleżanka prawie zdeklarowana, tylko jej mąż się zaprał:-( przecież Skuti to nie dog, nie potrzebuje rezydencji:-( a nie można jeszcze kolegi pourabiać troszkę?:cool3: albo może niech go poprzekonuje jego, prawie przekonana, żona:evil_lol: ja to mam pomysły:diabloti: ale już mnie dobija ten brak domu dla takiego słodzika jak Scooter:-(

Posted

Scooter idziemy na spacer bo ciotka nie wie czy sie bedzie z Toba widziec w ten weekend jeszcze :p znowu goscie :roll:

Tak czy inaczej nad kolega zostala wykonana wielka praca i decyzja zostala podjeta ale uparl sie na cos ale rasowca dal jakies tam trzy rasy do wyboru i Asia juz sobie dogo przeszukuje. WIec jakas bida bedzie miec domek.
A jak sie przeprowadza to jest zgoda na drugiego psa. Wiec nie jest zle a to bedzie naprawde super dom. Szkoda ze niestety nie dla Skooterka :shake:

Posted

Dziękuje cioteczki :loveu: za pełnienie dyżurów :loveu:- u mnie ostatnio z czasem coś krucho...

Graynew :loveu:, dziękuję za próby urabiania tego dziwnego pana :eviltong:- nic się na psach facet nie zna ;). Szkooooda, że sie nie udało .. ehhh

Brysio :loveu: - w odpowiedzi na Twoje pytanie cytuje maila od opiekunki Skutera: "(...)Z łapki nic nie będzie, nie będzie już jej nigdy używal tak jak kiedyś, podpiera się nią, masuję ja, zeby nie stawala się słabsza, ale bucik zostaje na całe życie. nareszcie nauczył się w nim ładnie chodzić, czyli łapka do skarpetki a potem bucik. (...)" :shake:

Scooterek na pierwszą!

Posted

Ehh.. Scooterku chociaż Ty byś już się nie wygłupiał i domek znalazł :roll:
zaniedbuję Cię, wiem :oops: ale za dużo tych Twoich kumpli.. za dużo..:-(
Dziewuszki, jeśli miały byście jakich znajomych, od których jeszcze nie sępiliście grosika..
Benio, potężny, dziecko jeszcze :roll: musimy zdiagnozować, nie ma za co :-(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-kochany-benek-dysplazja-pomoz-mu-136121/
sępienie zaczynam opanowywać do perfekcji...:shake::-(