warsawmoo Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Cioteczki! W razie gdyby, to proszę o maila lub pw - podam nr tel. do DT. Dzięki za pomoc :loveu:. Mały czeka! Scootie! na pierwszą! Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale fajny uciekinier na poprzedniej stronie. Po wleczonej smyczy wnioskuje, że komuś zwiał:-( a teraz domku szuka bidaczek, zupełnie jak Scooter:roll: Quote
Brysio Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale cudeńko:loveu::loveu::loveu: Moj Brysio za ten kucyk by się obraził!! heheeh wszyscy się rozczulamy na kucyczkiem a Skuti nie był dzis na spacerku!!!:painting: Warsawmoo zrób małemu wątek;) Quote
graynew Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No ja dzis linka wyslalam. Scooterek idziemy na spacer na pierwsza strone biegusiem. Quote
Energy Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pewnie rzeczywiście komuś się zgubił bo raczej ze smyczą to psa nikt nie wyrzuca. Chociaż czy ja wiem już takie różne sytuacje się zdażają, że szkoda gadać:-(czy był ogłaszany??? Skuterek spacer:loveu: Quote
graynew Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Energy uwazaj na podpis bo Cie zbanuja :P Moja "rodzinka" podzielona pani sie juz prawie calkiem zakochala, ale maz sie opiera cos to slabo widze. No ale musialam sprobowac. W ten weekend jeszcze zobaczymy czy sie da faceta urobic troszke :p Scooter na spacer biegiem marsz. Quote
Energy Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 graynew napisał(a):Energy uwazaj na podpis bo Cie zbanuja :P Moja "rodzinka" podzielona pani sie juz prawie calkiem zakochala, ale maz sie opiera cos to slabo widze. No ale musialam sprobowac. W ten weekend jeszcze zobaczymy czy sie da faceta urobic troszke :p Scooter na spacer biegiem marsz. Za co mnie mają zbanować:crazyeye: Quote
warsawmoo Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Co by nie było niedomówień: Piesek miał kilka kleszczy, a jego sierść była jednym wielkim dredem - dlatego właśnie został poddany postrzyżynom. Biedak jest wychudzony. Był bardzo wystraszony i głodny. Nikt z napotkanych osób go nie znał, natomiast potwierdzały one zgodnie, że pałętał się tam od pewnego czasu - ok. 10 dni. Niestety, nigdzie też nie było ogłoszeń o jego zaginięciu. Nikt go nie szukał .... Scooterek na pierwszą! hop! Quote
Wet-siostra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Energy napisał(a):Za co mnie mają zbanować:crazyeye: zbanować może nie,ale podpis usuną - niezgodny z regulaminem... Quote
graynew Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zgadza sie nie jasno sie wyrazilam :D Moja wina a potem nia mialam czasu wejsc i dopisac dokladnie. Zgadza sie podpis niezgodny ale prawda jest tez taka ze jak pare razy na takim przylapia to i bana mozna zalapac. Scooter na pierwsza strone Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Energy napisał(a):Za co mnie mają zbanować:crazyeye: Energy, masz za dużo banerków w podpisie, w sygnaturze i za to, mogą ten podpis, baner Ci usunąć cały i zamiast niego wpisać "Podpis usunięto-niezgodny z regulaminem" i to będzie zrobione taką zwykłą czcionką, jak ja teraz piszę, albo takimi wielkim czerwonymi literami, np. między innymi agata51 ma coś takiego:roll: i wtedy nie można sobie przez jakiś dłuższy czas w ogóle żadnego banerka wstawić:cool1: choć ja nie kumam jak Ty to robisz Energy i inni zresztą też, że Ci się udaje tyle banerów do podpisu wcisnąć:PROXY5:, ja mogę tylko 3 i na więcej mi nie pozwala edycja sygnatury, wyskakuje jakiś komunikat, że to by było za dużo:niewiem: zna ktoś odpowiedź na tą zagadkę?:cool3: Quote
Energy Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale ja w regulaminie nie znalazłam zapisu o ilości banerów:roll: Zaraz jeszcze raz sprawdzę. Quote
warsawmoo Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 A co, Bico? Szukasz sposobu na bana, że chcesz by cię nauczono łamać regulamin ... ? To nie tęgy droga! :evil_lol: Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol: Quote
Soema Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 warsawmoo napisał(a):Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol: Ostatnio to coraz modniejsze... :roll: ale ciii..... Scooterku czego Ty jeszcze nie w domu?! Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 warsawmoo napisał(a):A co, Bico? Szukasz sposobu na bana, że chcesz by cię nauczono łamać regulamin ... ? To nie tęgy droga! :evil_lol: Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol: o masz Ci los:crazyeye: dziś to nawet zwykłych banów za darmo nie dają!:evil_lol: Skandal:obrazic: ale tak na poważnie, to ja nie czaje, jak inni upychają do sygnatury tyle podpisów, a ja tylko 3 mogę:hmmmm: Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 warsawmoo napisał(a): Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol: no patrz, jaki prosty i przyjemny sposób:evil_lol: ale swoja drogą, tak, ostatnio jest to na "topie":-? Quote
Energy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):o masz Ci los:crazyeye: dziś to nawet zwykłych banów za darmo nie dają!:evil_lol: Skandal:obrazic: ale tak na poważnie, to ja nie czaje, jak inni upychają do sygnatury tyle podpisów, a ja tylko 3 mogę:hmmmm: Bico mnie się to tak normalnie udaje najpierw:hmmmm: potem:user: a na końcu:sweetCyb: A później ktoś mnie tu straszy:diabloti: Quote
Brysio Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Do konca licytacji 11 godzin a Skuter ma 3 obserwatorów!! Quote
Energy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Brysio napisał(a):Do konca licytacji 11 godzin a Skuter ma 3 obserwatorów!! Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu pokocha Skuterka:lol: No, a banerki zmieniłam i nie mam Ingi:placz: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Odzywał się ktoś w sprawie Skuterka??? Idziemy na spacer:Dog_run: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cytat: Napisał bico ale tak na poważnie, to ja nie czaje, jak inni upychają do sygnatury tyle podpisów, a ja tylko 3 mogę:hmmmm: [quote name='Energy']Bico mnie się to tak normalnie udaje najpierw:hmmmm: potem:user: a na końcu:sweetCyb: u mnie jest zgoła inaczej, choć początek podobny:cool3::evil_lol: najpierw jest:hmmmm:, potem:user:a na końcu i tak g.... z tego wychodzi:comp26::wallbash: tak to u mnie jest:evil_lol::oops:;) ale z upchnięciem banerów, to ktoś by mi mógł tą tajemnicę jednak zdradzić:razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Energy napisał(a):Odzywał się ktoś w sprawie Skuterka??? oby się w końcu ktoś odezwał:roll: Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 allegro się skonczyło, czy ktos się odezwał? Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sorki Skuterku ale to sprawa zycia luvb smierci!! www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sprawa-zycia-smierci-pomocy-szczeniak-po-wypadku-135923/ Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 przepraszam Skuterku ale to sprawa zycia lub smierci POMOCY !!!!! Sprawa Życia lub Śmierci - POMOCY!!!!!szczeniak po wypadku!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts