Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajny uciekinier na poprzedniej stronie. Po wleczonej smyczy wnioskuje, że komuś zwiał:-( a teraz domku szuka bidaczek, zupełnie jak Scooter:roll:

Posted

Ale cudeńko:loveu::loveu::loveu: Moj Brysio za ten kucyk by się obraził!! heheeh

wszyscy się rozczulamy na kucyczkiem a Skuti nie był dzis na spacerku!!!:painting:

Warsawmoo zrób małemu wątek;)

Posted

Pewnie rzeczywiście komuś się zgubił bo raczej ze smyczą to psa nikt nie wyrzuca. Chociaż czy ja wiem już takie różne sytuacje się zdażają, że szkoda gadać:-(czy był ogłaszany???

Skuterek spacer:loveu:

Posted

Energy uwazaj na podpis bo Cie zbanuja :P

Moja "rodzinka" podzielona pani sie juz prawie calkiem zakochala, ale maz sie opiera cos to slabo widze. No ale musialam sprobowac. W ten weekend jeszcze zobaczymy czy sie da faceta urobic troszke :p

Scooter na spacer biegiem marsz.

Posted

graynew napisał(a):
Energy uwazaj na podpis bo Cie zbanuja :P

Moja "rodzinka" podzielona pani sie juz prawie calkiem zakochala, ale maz sie opiera cos to slabo widze. No ale musialam sprobowac. W ten weekend jeszcze zobaczymy czy sie da faceta urobic troszke :p

Scooter na spacer biegiem marsz.

Za co mnie mają zbanować:crazyeye:

Posted

Co by nie było niedomówień:

Piesek miał kilka kleszczy, a jego sierść była jednym wielkim dredem - dlatego właśnie został poddany postrzyżynom. Biedak jest wychudzony. Był bardzo wystraszony i głodny. Nikt z napotkanych osób go nie znał, natomiast potwierdzały one zgodnie, że pałętał się tam od pewnego czasu - ok. 10 dni. Niestety, nigdzie też nie było ogłoszeń o jego zaginięciu. Nikt go nie szukał ....

Scooterek na pierwszą! hop!

Posted

Zgadza sie nie jasno sie wyrazilam :D
Moja wina a potem nia mialam czasu wejsc i dopisac dokladnie. Zgadza sie podpis niezgodny ale prawda jest tez taka ze jak pare razy na takim przylapia to i bana mozna zalapac.

Scooter na pierwsza strone

Posted

Energy napisał(a):
Za co mnie mają zbanować:crazyeye:

Energy, masz za dużo banerków w podpisie, w sygnaturze i za to, mogą ten podpis, baner Ci usunąć cały i zamiast niego wpisać "Podpis usunięto-niezgodny z regulaminem" i to będzie zrobione taką zwykłą czcionką, jak ja teraz piszę, albo takimi wielkim czerwonymi literami, np. między innymi agata51 ma coś takiego:roll: i wtedy nie można sobie przez jakiś dłuższy czas w ogóle żadnego banerka wstawić:cool1:
choć ja nie kumam jak Ty to robisz Energy i inni zresztą też, że Ci się udaje tyle banerów do podpisu wcisnąć:PROXY5:, ja mogę tylko 3 i na więcej mi nie pozwala edycja sygnatury, wyskakuje jakiś komunikat, że to by było za dużo:niewiem:
zna ktoś odpowiedź na tą zagadkę?:cool3:

Posted

A co, Bico? Szukasz sposobu na bana, że chcesz by cię nauczono łamać regulamin ... ? To nie tęgy droga! :evil_lol: Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol:

Ostatnio to coraz modniejsze... :roll: ale ciii.....

Scooterku czego Ty jeszcze nie w domu?!

Posted

warsawmoo napisał(a):
A co, Bico? Szukasz sposobu na bana, że chcesz by cię nauczono łamać regulamin ... ? To nie tęgy droga! :evil_lol: Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol:

o masz Ci los:crazyeye: dziś to nawet zwykłych banów za darmo nie dają!:evil_lol: Skandal:obrazic:
ale tak na poważnie, to ja nie czaje, jak inni upychają do sygnatury tyle podpisów, a ja tylko 3 mogę:hmmmm:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Popyskuj trochę, pomów kogoś, pozarzucaj mu to, czego nie zrobił i dostaniesz bana raz, dwa :eviltong::evil_lol:

no patrz, jaki prosty i przyjemny sposób:evil_lol:
ale swoja drogą, tak, ostatnio jest to na "topie":-?

Posted

bico napisał(a):
o masz Ci los:crazyeye: dziś to nawet zwykłych banów za darmo nie dają!:evil_lol: Skandal:obrazic:
ale tak na poważnie, to ja nie czaje, jak inni upychają do sygnatury tyle podpisów, a ja tylko 3 mogę:hmmmm:

Bico mnie się to tak normalnie udaje najpierw:hmmmm: potem:user: a na końcu:sweetCyb:
A później ktoś mnie tu straszy:diabloti:

Posted

Brysio napisał(a):
Do konca licytacji 11 godzin a Skuter ma 3 obserwatorów!!

Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu pokocha Skuterka:lol:

No, a banerki zmieniłam i nie mam Ingi:placz:

Posted

Cytat:
Napisał bico

[quote name='Energy']Bico mnie się to tak normalnie udaje najpierw:hmmmm: potem:user: a na końcu:sweetCyb:

u mnie jest zgoła inaczej, choć początek podobny:cool3::evil_lol:
najpierw jest:hmmmm:, potem:user:a na końcu i tak g.... z tego wychodzi:comp26::wallbash:
tak to u mnie jest:evil_lol::oops:;)

ale z upchnięciem banerów, to ktoś by mi mógł tą tajemnicę jednak zdradzić:razz:

:evil_lol::evil_lol: