Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki nie maja czasu faktycznie :)
A latanie to ja juz nie wiem to nie moja dzialka. No ale w wypadku niektorych ciotek to moze faktycznie i na to trzeba uwazac :eviltong:

Scooter na spacerek swiateczny.

Posted

Ciotki.. jakbyście mogły :oops:
Kopiuję post Masienki

W tym miesiacu to Miau wybiera kandydata do glosowania na Krakvecie.
Wsrod osob do wyboru jest rowniez Missieek.
Pomoc z Krakvetu to rownowartosc kolo 2-3tysiecy (w zaleznosci od zyskow sklepu) w produktach zwierzecych typu karmy, odpchlacze, odrobaczacze itp wiec jest o co walczyc.
A Missieek z jej stadem liczacym ciagle kolo 50 sztuk psow i kotow naprawde taki zastrzyk by sie przydal
Jesli ktos jest zarejestrowany lub ma chwile aby to zrobic to bedziem wdzieczne
http://forum.miau.pl/view...4284514#4284514

Posted

Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki.

Posted

Tweety zgadzam sie z twoim postem. Ja jestem wlasnie taka co jest zalogowana juz pare lat, ale nie pilnuje dosc dobrze.
Juz grzecznie zaglosowalam :)

Scooter na spacer moze Cie woda nie poleja :)

Posted

Brysio sie pojawil biedna cierpiaca ciotka Energy tez tylko nie ma warsawmoo!!!!
Sluchajcie czy ktos cos wie moze ja jakas "lawina" dopadla ??? :diabloti:

Scooter na slonko na spacer.

Posted

Nie lawina i nie żagle, tylko Bono. Przed świętami miał zabieg na łapce. Założone BYŁY 4 szwy. Były bo już ich nie ma (!). Nie podobały mu się! :angryy:
Teraz całe dnie poświęcam na latanie za tym tyfusem plamistym i pilnowaniem, czy czegoś znowu nie kombinuje :angryy:. No i teraz wyobrazcie sobie takiego zwariowanego DON'a z wieeeelkim kołnierzem na głowie latającego wkoło chałupy, a za nim szaloną pańcię ... :p ehhhhh Po takim dniu już sił nie miałam na nocne eskapady na dogo. Ale wiedziałam, że Wy, kochane ciotki :loveu:, nie dacie Scooterkowi zginąć ...

Scootie! Na pierszą! (i oby ten obserwator okazał sie twoim nowym pańciem :modla:)

Posted

Też by mi się takie coś nie podobało :roll: ale trochę ruchu Ci nie zaszkodzi :eviltong: może to jest bezpieczne..
A może by spróbować zrobic nowe zdjęcia i z nimi ogłoszenia zrobić?

Posted

warsawmoo napisał(a):

Teraz całe dnie poświęcam na latanie za tym tyfusem plamistym i pilnowaniem, czy czegoś znowu nie kombinuje :angryy:. No i teraz wyobrazcie sobie takiego zwariowanego DON'a z wieeeelkim kołnierzem na głowie latającego wkoło chałupy, a za nim szaloną pańcię ... :p ehhhhh

Soema bezpieczeństwo lotów już wcześniej zostało podważone:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to trzymamy kciuki za obserwatora i liczymy na to, ze to nikt z naszych znajomych ani z dogo sobie aukcji nie zaznaczyl :)

No warsawmoo do nas wrocila :multi: przyjmujemy wytlumaczenie i miziamy Bono bo biedny jest jak go Pancia tak zalatwila ze w kolnierzu musi biegac.

A teraz maly off. Nie macie kogos kto moze przetransportowac spaniela w ta niedziele z Ostrowca do Tarnowa???????

Posted

Mały jest młodym, strasznie miłym chłopakiem :loveu:. W tym momencie jest w DT w Lublinie. Jest już ostrzyżony, wykąpany, odrobaczony, nie brudzi w domu, nie psuje, nie dokucza - wielka z niego pociecha. Piesek jest zdrowy. Kiedy koty go biją ucieka :roll:. Jest też strasznym zalotnikiem - uwielbia suńki. Do nowego domku piesek pójdzie ze swoją obróżką, smyczą, szamponem, ulubioną zabawką oraz karmą.

Cioteczki! :loveu: Dajcie znać, gdzie sie da. Macie tylu znajomych - może ktoś przygarnie to cudowne piesię w typie shi-tsu. Z góry dziękuję!

Scooterek na pierwszą! :Dog_run:

Posted

hmmm ja tez mam domek ktory mysli nad malym mlodym pieskiem. Domek w Krakowie u super rodzinki. Mlodzi bezdzietni. Dam znac. Chociaz mial byc kundelek no moze Scooter sie spodoba.
Tak czy inaczej wysylam linka.

Posted

[quote name='Energy']Hej Skuterek:lol:
Warsawmoo skąd masz takie cudo?

To nie ja mam, bo Bono już by go zjadł - to raz, a jakby nie zjadł, to bym go nie oddała :eviltong: - to dwa. Biegał biedny po Biłgoraju przez długie dni, z obróżką i wlokącą się po ziemi smyczą. Był brudny, skołtuniony, głodny, wystraszony ...
Tak wyglądał wtedy:

Teraz, jak widać na poprzednich zdjęciach, piesio ma sie już dobrze i jest gotowy do adopcji.