graynew Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Normalnie Was ciotki na jedna noc z oka.... :) No jakos ta nasza Warsawmoo na tych nartach kiepsko jezdzi skoro efektow na wiosne nie ma :eviltong: Ja dzis padnieta, moj TŻ niezywy nawet na dogospacer nie idziemy to bede miec wiecej czasu na Scooterka :evil_lol: No wiec pierwszy spacerke idziemy !!!!:painting: Quote
graynew Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Choinka nie przeczytalam calosci i chyba powinnam :angryy: Co wyscie cioteczki na wymyslaly ??? No ale to musze troche sily nabrac do siedzenia :eviltong: i jeszcze te skaczace posty. Panie moga ustawic zegarki w kompach wedlug netu??!! bedzie nam latwiej wtedy :p:p:p Quote
warsawmoo Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Energy napisał(a):No ciekawe czy to z nartami było:cool3:Jak to wszystko przeczyta Graynew to chyba będę musiała się gdzieś ukryć:evil_lol:Warsawmoo ale tam też do Ciebie było tylko post przeskoczyl:eviltong::evil_lol: Energy! A ja Cię za przyjaciela miałam :roll:, a Ty mi tutaj tak publicznie, takie życzenia składasz ... :shake: Scooterek! Po domek hooooop! Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cioteczki, ale tu u Scooterka i u Was wesoło:lol::lol::lol: tak wiosennie:evil_lol: istny galimatias z tymi postami, ledwo coś zrozumieć można, ale i tak bardzo śmiesznie się to czyta:laugh2_2::laugh2_2: Quote
Energy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 warsawmoo napisał(a):Energy! A ja Cię za przyjaciela miałam :roll:, a Ty mi tutaj tak publicznie, takie życzenia składasz ... :shake: Scooterek! Po domek hooooop! No Warsawmoo przecież ja z dobroci serca, po przyjacielsku właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 bico napisał(a):Cioteczki, ale tu u Scooterka i u Was wesoło:lol::lol::lol: tak wiosennie:evil_lol: istny galimatias z tymi postami, ledwo coś zrozumieć można, ale i tak bardzo śmiesznie się to czyta:laugh2_2::laugh2_2: No fakt kogel-mogel postowy się zrobił, nie dość, że śmieszne ogólnie to jeszcze zmiksowane:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Energy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 graynew napisał(a):Choinka nie przeczytalam calosci i chyba powinnam :angryy: Co wyscie cioteczki na wymyslaly ??? No ale to musze troche sily nabrac do siedzenia :eviltong: i jeszcze te skaczace posty. Panie moga ustawic zegarki w kompach wedlug netu??!! bedzie nam latwiej wtedy :p:p:p No przeczytaj całość, a potem mi napisz, czy mam się chować, czy nie:eviltong::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Witam malucha prosze go wymiziac od cioteczek Quote
graynew Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ciotki klotki jak to z tymi waszymi rachunkami ???:shake: Ja na nartach owszem jezdze wogole ale akurat ani nie tej ani poprzedniej zimy :) Wiosne owszem czuje, ale to juz po fakcie :evil_lol: A moj Orzech to jest gosciu z rejsu morskiego :diabloti: bo ja jak nie jezdze na nartach to zegluje i na takich malych kaluzach jak Mazury i takich wiekszych jak m. Baltyckie,Polnocne czy Śródziemne :eviltong: Orzech akurat z polnocnego moj TŻ sie upiera, że z Amsterdamu no ale tego dziecku nie powiem bo jak mu potem wytlumaczyc, ze uzywki sa zle dla dzieci :lol: Tak wiec kazdy moze kiedy chce a jak widac wskazan jest wiele ( narty, wiosna, jesien, morze :p) No to Warsawmoo czekamy na Twoje odkrycie gdzie i jak :evil_lol::diabloti: No i Scooter na pierwsza strone na spacer bo sie tutaj malo o Tobie mowi! Quote
warsawmoo Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Czyli, ciotki, po tym co tutaj nam graynew powiedziała, mozna wywnioskować, że Orzechy biorą się z żeglowania, a nie z jazdy na nartach :shake:- i to jesienią, a nie, jak tutaj sąsiadka Soemy wywnioskowała, wiosną:shake:. Wszystko pomieszałyście!:eviltong: a szczególnie Energy, która już dawno powinna sie zniknąć z obawy przed Graynew i warsawmoo! :mad: Scooterek po domek hoooooooop! :Dog_run: Quote
graynew Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No tak czy inaczej Orzechy lub fasole mozna sobie sprawic tylko sie trzeba do tego zabrac ciotko Warswmoo :eviltong: No tak czy inaczej trzymamy za ciebie kciuki!!!! Scooter po domek!!! Na pierwsza strone. Quote
Energy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 warsawmoo napisał(a):Czyli, ciotki, po tym co tutaj nam graynew powiedziała, mozna wywnioskować, że Orzechy biorą się z żeglowania, a nie z jazdy na nartach :shake:- i to jesienią, a nie, jak tutaj sąsiadka Soemy wywnioskowała, wiosną:shake:. Wszystko pomieszałyście!:eviltong: a szczególnie Energy, która już dawno powinna sie zniknąć z obawy przed Graynew i warsawmoo! :mad: Scooterek po domek hoooooooop! :Dog_run: No Warsawmoo sezon się zbliża, to kiedy pożeglujesz?:cool3::evil_lol: I wcale się nigdzie nie wybieram:eviltong::evil_lol: Quote
Energy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 graynew napisał(a):No tak czy inaczej Orzechy lub fasole mozna sobie sprawic tylko sie trzeba do tego zabrac ciotko Warswmoo :eviltong: No tak czy inaczej trzymamy za ciebie kciuki!!!! Scooter po domek!!! Na pierwsza strone. Hi, hi no właśnie trzymamy kciuki Warsawmoo:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skuterek hop po domek:loveu: Quote
warsawmoo Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Graynew i Energy! :eek2: Ja Was poduszę !!!!! :stormy-sad::stormy-sad: (Graynew! Masz szczęście! Ciebie dopiero w czerwcu....) Scooterek na pierwszą! Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ładnie, ładnie.. Oj Scooterku, gdybyś tylko wiedział jakie tu mądrości, dzięki Tobie wypływają..:evil_lol: byłbyś z siebie/nas dumny..:lol: Quote
graynew Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='warsawmoo']Graynew i Energy! :eek2: Ja Was poduszę !!!!! :stormy-sad::stormy-sad: (Graynew! Masz szczęście! Ciebie dopiero w czerwcu....) Scooterek na pierwszą! Ale za co??????:-o I to kogo jak kogo, ale nas ????? No a zdrugiej stronu w czerwcu chcesz dziecko bez matki zostawic??? Scooter na wieczorny spacerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='warsawmoo']Graynew i Energy! :eek2: Ja Was poduszę !!!!! :stormy-sad::stormy-sad: (Graynew! Masz szczęście! Ciebie dopiero w czerwcu....) Scooterek na pierwszą! Warsawmoo, fajnie się wkurzasz:eviltong::evil_lol::eviltong: tak emotkowo:cool3::cool3: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A poza tym bardzo się cieszę, bo tym razem jestem niewinna:saint1: i nikt mnie nie chce dusić:sweetCyb::sweetCyb: Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bico napisał(a):A poza tym bardzo się cieszę, bo tym razem jestem niewinna:saint1: i nikt mnie nie chce dusić:sweetCyb::sweetCyb: Jak lubisz... to ja Cię mogę :diabloti: podusić :evil_lol: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Soema napisał(a):Jak lubisz... to ja Cię mogę :diabloti: podusić :evil_lol: Kurcze:oops: rozgryzłaś mnie:diabloti::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='bico']Kurcze:oops: rozgryzłaś mnie:diabloti::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: To jak się umawiamy?:razz::loveu: nie no ciii.. bo znowu tamte 3 wejdą w dzień i się zacznie...:roll: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Soema']To jak się umawiamy?:razz::loveu: nie no ciii.. bo znowu tamte 3 wejdą w dzień i się zacznie...:roll: no i właśnie dlatego albo poddusisz mnie trochę teraz:razz::evil_lol::loveu: albo poczekamy z tym do następnej nocnej sesji:evil_lol: Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bico napisał(a):no i właśnie dlatego albo poddusisz mnie trochę teraz:razz::evil_lol::loveu: albo poczekamy z tym do następnej nocnej sesji:evil_lol: Jak to zabrzmiało :knuje: ja chcę, ja chcę, ja chcę:sweetCyb: tylko co na to Twój TŻ?!:shocked!:.... mnie udusi...:grab: Quote
bico Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Soema napisał(a):Jak to zabrzmiało :knuje: ja chcę, ja chcę, ja chcę:sweetCyb: tylko co na to Twój TŻ?!:shocked!:.... mnie udusi...:grab: Fajnie, nie?:evil_lol::evil_lol: Popodduszamy sie troszeczkę nawzajem, dobrze, że Scooter już śpi i inne ciotki też:evil_lol: a mój TZ...ciiii, on nic nie wie:evil_lol::diabloti: tajniaczymy się:razz: Quote
Recommended Posts