Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie Was ciotki na jedna noc z oka.... :)
No jakos ta nasza Warsawmoo na tych nartach kiepsko jezdzi skoro efektow na wiosne nie ma :eviltong:

Ja dzis padnieta, moj TŻ niezywy nawet na dogospacer nie idziemy to bede miec wiecej czasu na Scooterka :evil_lol:

No wiec pierwszy spacerke idziemy !!!!:painting:

Posted

Choinka nie przeczytalam calosci i chyba powinnam :angryy:
Co wyscie cioteczki na wymyslaly ???
No ale to musze troche sily nabrac do siedzenia :eviltong: i jeszcze te skaczace posty. Panie moga ustawic zegarki w kompach wedlug netu??!! bedzie nam latwiej wtedy :p:p:p

Posted

Energy napisał(a):
No ciekawe czy to z nartami było:cool3:Jak to wszystko przeczyta Graynew to chyba będę musiała się gdzieś ukryć:evil_lol:Warsawmoo ale tam też do Ciebie było tylko post przeskoczyl:eviltong::evil_lol:

Energy! A ja Cię za przyjaciela miałam :roll:, a Ty mi tutaj tak publicznie, takie życzenia składasz ... :shake:

Scooterek! Po domek hooooop!

Posted

Cioteczki, ale tu u Scooterka i u Was wesoło:lol::lol::lol:
tak wiosennie:evil_lol:
istny galimatias z tymi postami, ledwo coś zrozumieć można, ale i tak bardzo śmiesznie się to czyta:laugh2_2::laugh2_2:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Energy! A ja Cię za przyjaciela miałam :roll:, a Ty mi tutaj tak publicznie, takie życzenia składasz ... :shake:

Scooterek! Po domek hooooop!

No Warsawmoo przecież ja z dobroci serca, po przyjacielsku właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
Cioteczki, ale tu u Scooterka i u Was wesoło:lol::lol::lol:
tak wiosennie:evil_lol:
istny galimatias z tymi postami, ledwo coś zrozumieć można, ale i tak bardzo śmiesznie się to czyta:laugh2_2::laugh2_2:

No fakt kogel-mogel postowy się zrobił, nie dość, że śmieszne ogólnie to jeszcze zmiksowane:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

graynew napisał(a):
Choinka nie przeczytalam calosci i chyba powinnam :angryy:
Co wyscie cioteczki na wymyslaly ???
No ale to musze troche sily nabrac do siedzenia :eviltong: i jeszcze te skaczace posty. Panie moga ustawic zegarki w kompach wedlug netu??!! bedzie nam latwiej wtedy :p:p:p

No przeczytaj całość, a potem mi napisz, czy mam się chować, czy nie:eviltong::evil_lol:

Posted

Ciotki klotki jak to z tymi waszymi rachunkami ???:shake:
Ja na nartach owszem jezdze wogole ale akurat ani nie tej ani poprzedniej zimy :)
Wiosne owszem czuje, ale to juz po fakcie :evil_lol:
A moj Orzech to jest gosciu z rejsu morskiego :diabloti: bo ja jak nie jezdze na nartach to zegluje i na takich malych kaluzach jak Mazury i takich wiekszych jak m. Baltyckie,Polnocne czy Śródziemne :eviltong: Orzech akurat z polnocnego moj TŻ sie upiera, że z Amsterdamu no ale tego dziecku nie powiem bo jak mu potem wytlumaczyc, ze uzywki sa zle dla dzieci :lol:

Tak wiec kazdy moze kiedy chce a jak widac wskazan jest wiele
( narty, wiosna, jesien, morze :p)

No to Warsawmoo czekamy na Twoje odkrycie gdzie i jak :evil_lol::diabloti:

No i Scooter na pierwsza strone na spacer bo sie tutaj malo o Tobie mowi!

Posted

Czyli, ciotki, po tym co tutaj nam graynew powiedziała, mozna wywnioskować, że Orzechy biorą się z żeglowania, a nie z jazdy na nartach :shake:- i to jesienią, a nie, jak tutaj sąsiadka Soemy wywnioskowała, wiosną:shake:. Wszystko pomieszałyście!:eviltong: a szczególnie Energy, która już dawno powinna sie zniknąć z obawy przed Graynew i warsawmoo! :mad:

Scooterek po domek hoooooooop! :Dog_run:

Posted

No tak czy inaczej Orzechy lub fasole mozna sobie sprawic tylko sie trzeba do tego zabrac ciotko Warswmoo :eviltong:
No tak czy inaczej trzymamy za ciebie kciuki!!!!

Scooter po domek!!! Na pierwsza strone.

Posted

warsawmoo napisał(a):
Czyli, ciotki, po tym co tutaj nam graynew powiedziała, mozna wywnioskować, że Orzechy biorą się z żeglowania, a nie z jazdy na nartach :shake:- i to jesienią, a nie, jak tutaj sąsiadka Soemy wywnioskowała, wiosną:shake:. Wszystko pomieszałyście!:eviltong: a szczególnie Energy, która już dawno powinna sie zniknąć z obawy przed Graynew i warsawmoo! :mad:

Scooterek po domek hoooooooop! :Dog_run:

No Warsawmoo sezon się zbliża, to kiedy pożeglujesz?:cool3::evil_lol:
I wcale się nigdzie nie wybieram:eviltong::evil_lol:

Posted

graynew napisał(a):
No tak czy inaczej Orzechy lub fasole mozna sobie sprawic tylko sie trzeba do tego zabrac ciotko Warswmoo :eviltong:
No tak czy inaczej trzymamy za ciebie kciuki!!!!

Scooter po domek!!! Na pierwsza strone.

Hi, hi no właśnie trzymamy kciuki Warsawmoo:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A skuterek hop po domek:loveu:

Posted

Ładnie, ładnie.. Oj Scooterku, gdybyś tylko wiedział jakie tu mądrości, dzięki Tobie wypływają..:evil_lol: byłbyś z siebie/nas dumny..:lol:

Posted

[quote name='warsawmoo']Graynew i Energy! :eek2: Ja Was poduszę !!!!! :stormy-sad::stormy-sad: (Graynew! Masz szczęście! Ciebie dopiero w czerwcu....)

Scooterek na pierwszą!

Ale za co??????:-o I to kogo jak kogo, ale nas ?????

No a zdrugiej stronu w czerwcu chcesz dziecko bez matki zostawic???

Scooter na wieczorny spacerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='warsawmoo']Graynew i Energy! :eek2: Ja Was poduszę !!!!! :stormy-sad::stormy-sad: (Graynew! Masz szczęście! Ciebie dopiero w czerwcu....)

Scooterek na pierwszą!

Warsawmoo, fajnie się wkurzasz:eviltong::evil_lol::eviltong: tak emotkowo:cool3::cool3:

Posted

bico napisał(a):
A poza tym bardzo się cieszę, bo tym razem jestem niewinna:saint1: i nikt mnie nie chce dusić:sweetCyb::sweetCyb:

Jak lubisz... to ja Cię mogę :diabloti: podusić :evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Jak lubisz... to ja Cię mogę :diabloti: podusić :evil_lol:

Kurcze:oops: rozgryzłaś mnie:diabloti::evil_lol:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

[quote name='bico']Kurcze:oops: rozgryzłaś mnie:diabloti::evil_lol:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
To jak się umawiamy?:razz::loveu:

nie no ciii.. bo znowu tamte 3 wejdą w dzień i się zacznie...:roll:

Posted

[quote name='Soema']To jak się umawiamy?:razz::loveu:

nie no ciii.. bo znowu tamte 3 wejdą w dzień i się zacznie...:roll:

no i właśnie dlatego albo poddusisz mnie trochę teraz:razz::evil_lol::loveu: albo poczekamy z tym do następnej nocnej sesji:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
no i właśnie dlatego albo poddusisz mnie trochę teraz:razz::evil_lol::loveu: albo poczekamy z tym do następnej nocnej sesji:evil_lol:

Jak to zabrzmiało :knuje:
ja chcę, ja chcę, ja chcę:sweetCyb:
tylko co na to Twój TŻ?!:shocked!:.... mnie udusi...:grab:

Posted

Soema napisał(a):
Jak to zabrzmiało :knuje:
ja chcę, ja chcę, ja chcę:sweetCyb:
tylko co na to Twój TŻ?!:shocked!:.... mnie udusi...:grab:

Fajnie, nie?:evil_lol::evil_lol: Popodduszamy sie troszeczkę nawzajem, dobrze, że Scooter już śpi i inne ciotki też:evil_lol:
a mój TZ...ciiii, on nic nie wie:evil_lol::diabloti: tajniaczymy się:razz: