bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zuzlikowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu:...nocne cioteczek rozmowy, a ty Scooterku śpij...one nie zapomną o tobie! ...dobrej nocy cioteczki!:evil_lol: Pozdrawiamy Cię Zuzliku:loveu: Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja uskutecznię chyba mały desant..:oops: jutro/dziś ludzie padną jak mnie zobaczą..:shake: trzeba isc na odwyk :diabloti: Scooter musisz iść do domu, bo my tu czuwamy i czuwamy..:mdleje: Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Soema napisał(a): trzeba isc na odwyk :diabloti: jak nic nas do wariatkowa wezmą:diabloti:;) Wobec tej opcji:razz:, idę spać. Dobranoc Soema:loveu: Dobranoc Scooterku:loveu: Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 bico napisał(a):jak nic nas do wariatkowa wezmą:diabloti:;) Wobec tej opcji:razz:, idę spać. Dobranoc Soema:loveu: Dobranoc Scooterku:loveu: A dobranoc :loveu: ja zawsze jak się spóźnię na szalony busik, to przeważnie dojeżdżam autobusem... "Morawica" to jakiś znak..:roll::oops: Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Soema napisał(a):A dobranoc :loveu: ja zawsze jak się spóźnię na szalony busik, to przeważnie dojeżdżam autobusem... "Morawica" to jakiś znak..:roll::oops: nie przejmuj się:cool3: ja mam babcię w Kielcach i wiem, co za szpital jest niedaleko, w Morawicy:razz: - jakby co - razem tam zawitamy;):evil_lol: u nas w Lublinie są Abramowice:roll: a na poważnie - oby nie trafiło się to nikomu!:oops: Quote
graynew Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No widze, ze ciotki wczoraj w nocy poszalaly!!!!!! A my dzis na sloneczko biegusiem ze Scooterkiem na pierwsza lecimy. Quote
warsawmoo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Nasze co-niektóre ciotki chyba się szaleju najadły :evil_lol::eviltong:. W środku tygodnia o 4.00 rano :crazyeye: to się przewraca na drugi bok (!), a nie imprezy nocne uskutecznia !!!! Oszalały!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 warsawmoo napisał(a): Oszalały!!!!! :loveu::loveu::loveu: Lubią :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jedne ciotki gadają, a inne cichutko...podczytywują:oops:! Dobrego dzionka nocne mareczki!:loveu::loveu::loveu: Słoneczko świeci...niby weselej...a mnie w głowie coś o kalekach teksty latają! ...i chyba wina ...podczytywania nocnego,bo nijak nie kumam,czemu na wątku Scooterka...o kalekach mowa! Toż nasze chłopię tylko nieco na siebie uważać musi i jedną łpinkę ma ...charakterystyczną:shake:...nijak mi się z kaleką nie kojarzy! Prawda jest jednak taka,że bywają ludzie,którzy tak mogą na niego patrzeć:-( ...a on ma tylko ...specyficzne potrzeby!:evil_lol: Jak każdy z nas zresztą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...no i chyba naszła mnie potrzeba wygadania się:lol::evil_lol: więc ...wieję Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 warsawmoo napisał(a):Nasze co-niektóre ciotki chyba się szaleju najadły :evil_lol::eviltong:. W środku tygodnia o 4.00 rano :crazyeye: to się przewraca na drugi bok (!), a nie imprezy nocne uskutecznia !!!! Oszalały!!!!! :loveu::loveu::loveu: poszlały, że hej:multi: Quote
Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hej Skuterku te twoje ciotki to ci spać po nocy nie dają:mad::evil_lol: Quote
Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 bico napisał(a):poszlały, że hej:multi: No poszalały:evil_lol:ciekawe czy się wyspały:cool3: Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Energy napisał(a):No poszalały:evil_lol:ciekawe czy się wyspały:cool3: Pewnie :cool1: Ciotki, znacie kogoś z Pragi Północ do wizyty? Quote
warsawmoo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Soema napisał(a):Pewnie :cool1: Ciotki, znacie kogoś z Pragi Północ do wizyty? Zaraz się dowiem i dam znać na pw. Scooterek na pierwszą! Quote
warsawmoo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Nasz Brysio :loveu::loveu::loveu:wyraznie gdzies zginął .... Kochaneczko!:loveu: Przeszły pieniążki na to wyróżnione Allegro .. ? chciałam wpisać do pierwszego postuuuuuu Quote
graynew Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Brysio ma tyle tych allegro, ze pewnie sie pogubil :D Ja zmykam dzis wczesniej do lozeczka co radzilabym tez uczynic niektorym ciotka :evil_lol: Scooter ostatni spacerek ze mna dzisiaj biegusiem. Quote
Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 graynew napisał(a):Brysio ma tyle tych allegro, ze pewnie sie pogubil :D Ja zmykam dzis wczesniej do lozeczka co radzilabym tez uczynic niektorym ciotka :evil_lol: Scooter ostatni spacerek ze mna dzisiaj biegusiem. To może pospacerujemy razem:p Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 graynew napisał(a): Ja zmykam dzis wczesniej do lozeczka co radzilabym tez uczynic niektorym ciotka :evil_lol: :hmmmm: :PROXY5: :sleeping: Kurde, kurde.. myślę i myślę gdzie go tu oglosic, może próbujmy z Metro, ale ładniejszym zdjęciem? Dzięki Warsawmoo :loveu: Quote
warsawmoo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Soema napisał(a)::hmmmm: :PROXY5: :sleeping: Dzięki Warsawmoo :loveu: Na telefony niestety za póżno - poszły tylko maile ... Jutro za to zadzwonię. Quote
Soema Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 warsawmoo napisał(a):Na telefony niestety za póżno - poszły tylko maile ... Jutro za to zadzwonię. Dzięki :) dzwoniła do mnie pani w sprawie mojej suni, mieszka w bloku, ale ma działkę z domkiem i tam teraz ma niby mieszkać. Ma 2 sunie, pekińczyki (siostry bliźniaczki:diabloti:) 12lat mają, jedna ma chore serce. Szuka teraz większego psiaka. W sumie to mówiła, że mogą być i dwa co duże będą. :roll: i to mnie niepokoi, czy ona ich na działkę nie chcę.. ale to do sprawdzenia. Może jakaś fajna i się jakiejś bidzie poszczęści... Quote
warsawmoo Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Energy napisał(a):Skuterek do góry:lol: Był Skuter w gazecie? Niestety ... :shake: Zrobili Scootiego w bambuko .. Quote
Energy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 warsawmoo napisał(a):Niestety ... :shake: Zrobili Scootiego w bambuko .. :shake::shake::shake: Skuterku do góry:loveu: Quote
Recommended Posts