Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:...nocne cioteczek rozmowy, a ty Scooterku śpij...one nie zapomną o tobie!

...dobrej nocy cioteczki!:evil_lol:

Pozdrawiamy Cię Zuzliku:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja uskutecznię chyba mały desant..:oops: jutro/dziś ludzie padną jak mnie zobaczą..:shake: trzeba isc na odwyk :diabloti:
Scooter musisz iść do domu, bo my tu czuwamy i czuwamy..:mdleje:

Posted

Soema napisał(a):
trzeba isc na odwyk :diabloti:

jak nic nas do wariatkowa wezmą:diabloti:;)
Wobec tej opcji:razz:, idę spać. Dobranoc Soema:loveu: Dobranoc Scooterku:loveu:

Posted

bico napisał(a):
jak nic nas do wariatkowa wezmą:diabloti:;)
Wobec tej opcji:razz:, idę spać. Dobranoc Soema:loveu: Dobranoc Scooterku:loveu:

A dobranoc :loveu:
ja zawsze jak się spóźnię na szalony busik, to przeważnie dojeżdżam autobusem... "Morawica" to jakiś znak..:roll::oops:

Posted

Soema napisał(a):
A dobranoc :loveu:
ja zawsze jak się spóźnię na szalony busik, to przeważnie dojeżdżam autobusem... "Morawica" to jakiś znak..:roll::oops:

nie przejmuj się:cool3: ja mam babcię w Kielcach i wiem, co za szpital jest niedaleko, w Morawicy:razz: - jakby co - razem tam zawitamy;):evil_lol: u nas w Lublinie są Abramowice:roll:
a na poważnie - oby nie trafiło się to nikomu!:oops:

Posted

Nasze co-niektóre ciotki chyba się szaleju najadły :evil_lol::eviltong:. W środku tygodnia o 4.00 rano :crazyeye: to się przewraca na drugi bok (!), a nie imprezy nocne uskutecznia !!!! Oszalały!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jedne ciotki gadają, a inne cichutko...podczytywują:oops:!

Dobrego dzionka nocne mareczki!:loveu::loveu::loveu:
Słoneczko świeci...niby weselej...a mnie w głowie coś o kalekach teksty latają!
...i chyba wina ...podczytywania nocnego,bo nijak nie kumam,czemu na wątku Scooterka...o kalekach mowa!
Toż nasze chłopię tylko nieco na siebie uważać musi i jedną łpinkę ma ...charakterystyczną:shake:...nijak mi się z kaleką nie kojarzy!

Prawda jest jednak taka,że bywają ludzie,którzy tak mogą na niego patrzeć:-(
...a on ma tylko ...specyficzne potrzeby!:evil_lol: Jak każdy z nas zresztą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...no i chyba naszła mnie potrzeba wygadania się:lol::evil_lol:
więc ...wieję

Posted

warsawmoo napisał(a):
Nasze co-niektóre ciotki chyba się szaleju najadły :evil_lol::eviltong:. W środku tygodnia o 4.00 rano :crazyeye: to się przewraca na drugi bok (!), a nie imprezy nocne uskutecznia !!!! Oszalały!!!!! :loveu::loveu::loveu:

poszlały, że hej:multi:

Posted

Nasz Brysio :loveu::loveu::loveu:wyraznie gdzies zginął .... Kochaneczko!:loveu: Przeszły pieniążki na to wyróżnione Allegro .. ? chciałam wpisać do pierwszego postuuuuuu

Posted

Brysio ma tyle tych allegro, ze pewnie sie pogubil :D

Ja zmykam dzis wczesniej do lozeczka co radzilabym tez uczynic niektorym ciotka :evil_lol:

Scooter ostatni spacerek ze mna dzisiaj biegusiem.

Posted

graynew napisał(a):
Brysio ma tyle tych allegro, ze pewnie sie pogubil :D

Ja zmykam dzis wczesniej do lozeczka co radzilabym tez uczynic niektorym ciotka :evil_lol:

Scooter ostatni spacerek ze mna dzisiaj biegusiem.

To może pospacerujemy razem:p

Posted

graynew napisał(a):

:hmmmm:
:PROXY5:
:sleeping:
Kurde, kurde.. myślę i myślę gdzie go tu oglosic, może próbujmy z Metro, ale ładniejszym zdjęciem?
Dzięki Warsawmoo :loveu:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Na telefony niestety za póżno - poszły tylko maile ... Jutro za to zadzwonię.

Dzięki :) dzwoniła do mnie pani w sprawie mojej suni, mieszka w bloku, ale ma działkę z domkiem i tam teraz ma niby mieszkać. Ma 2 sunie, pekińczyki (siostry bliźniaczki:diabloti:) 12lat mają, jedna ma chore serce. Szuka teraz większego psiaka. W sumie to mówiła, że mogą być i dwa co duże będą. :roll: i to mnie niepokoi, czy ona ich na działkę nie chcę.. ale to do sprawdzenia. Może jakaś fajna i się jakiejś bidzie poszczęści...