graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No to ja tez sie melduje na spacer. Szybciorem lecimy :Dog_run: Quote
Energy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czy to nie dzisiaj miał być Skuterek w gazecie? Quote
warsawmoo Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Energy']Czy to nie dzisiaj miał być Skuterek w gazecie? A no miał, ale miejsca zabrakło :shake: i będzie, ponoć, w czwartek. Ale ta cioteczka to pamięta o mnie :loveu: - Scooterek. Do góry malutki!!!! Quote
warsawmoo Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Soema napisał(a):Kurde... a o adopcji do Niemiec myślałyście? Nie damy Scooterka do Niemiec :shake: Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 warsawmoo napisał(a):Nie damy Scooterka do Niemiec :shake: Tak myślałam :) i w sumie dobrze...:roll: Quote
Energy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='warsawmoo']A no miał, ale miejsca zabrakło :shake: i będzie, ponoć, w czwartek. Ale ta cioteczka to pamięta o mnie :loveu: - Scooterek. Do góry malutki!!!! Oj pamięta, pamięta:loveu:tylko nic to nie daje:-( Quote
graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Co do adopcji do Niemiec to nie ma co mowic tak nie. Bo sa rozne od nas psiaki jada juz od razu do konkretnego sprawdzonego domku salego. I sa z tymi domkami kontakty i maile i zdjecia. No ale decyzja juz podjeta.. No i trzeba przyznac, ze Niemcy jednak biora psy ktore choc troche sa podobne do jakiejs rasy :cool3: a Scooterek sliczny chlopak, ale w rodzinie mial chyba wszystkich :evil_lol: Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Są różne opinie, wątki odnośnie adopcji do Niemiec. Ale to nieprawda, że muszą być w typie rasy.. zależy jaka organizacja pomaga. Jeśli kiedyś byście chciały mogę spytać znajomą, jej znajda niedawno pojechała do Niemiec http://www.dogomania.pl/forum/f85/5kg-lusia-kopana-bita-odpedziana-glodzona-juz-bezpieczna-na-zawsze-132210/index9.html Quote
graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja tez nie mowie, ze tylko w typie. No ale Onka pojechala chociaz ona troche mix byla pojechala coli a piesek caly bialy szorstkowlosy cos z terierowatych jest na stronce niemieckiej juz ze 3 miesiace chyba i nic. No jest podobnie jak u nas kundelki tez znajduja cudne domki, ale nie czarujmy sie trwa to przewaznie dluzej i zdaza sie rzadziej. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Scooterku odwiedziny i mizianko :loveu::loveu: Coś długo trwa szukanie domku a Scooterek tak czeka... Quote
graynew Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Scooter na pierwsza. Szybko biegiem bo ciotka dzis tez zabiegana. Quote
Energy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 graynew napisał(a):Scooter na pierwsza. Szybko biegiem bo ciotka dzis tez zabiegana. Graynew a Ty przypadkiem nie powinnaś odpoczywać zamiast ganiać:cool3: Quote
warsawmoo Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Tydzień temu Scooterek był w końcu z wizytą u naszego sławetnego profesora. Zalecenia: intensywne masaże każdego palca, ścięgien oraz mięśni przez tydzień, a potem usztywnienie łapy po to, by przywrócić jej prawidłową pozycję. Na dzień dzisiejszy profilowanie chirurgiczne nie wchodzi w grę, ale kto wie, może po półrocznym (minimum) czasie rekonwalescencji uda się chłopakowi naprawić łapkę .... :lol: Quote
graynew Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Energy napisał(a):Graynew a Ty przypadkiem nie powinnaś odpoczywać zamiast ganiać:cool3: Powinnam nawet mam jakis nerwobol w nodze co uniemozliwia bieganie, ale coz zrobic skoro trzeba :roll: No i biegam wygladajac jak pingwin tzn bujajac sie z boku na bok :evil_lol: Ja tez kaleka jak Scooter. A co do wizyty u weta to nie wiem czy to dobrze interpretuje, ale to chyba dobre wiesci??? Warsawmoo napisz czy mamy skakac z radosci czy nie? ! Quote
Energy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 graynew napisał(a):Powinnam nawet mam jakis nerwobol w nodze co uniemozliwia bieganie, ale coz zrobic skoro trzeba :roll: No i biegam wygladajac jak pingwin tzn bujajac sie z boku na bok :evil_lol: Ja tez kaleka jak Scooter. A co do wizyty u weta to nie wiem czy to dobrze interpretuje, ale to chyba dobre wiesci??? Warsawmoo napisz czy mamy skakac z radosci czy nie? ! A do kiedy Ty się tak będziesz bujać Graynew?:cool3: Quote
graynew Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No do konca maja. Niby juz niedlugo, ale jak na bolace biodro to cale wieki:-( no nic i tak mi szybciej pojdzie niz Scooterowi z lapka. Strasznie duzo bid ostatnio na dogo az zal patrzec i ta niemoc ze sie nie da wszystkim pomoc. Przytloczona jakas jestem. Quote
Recommended Posts