graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No to ja tak jeszcze przed snem na spacer ze Scooterem ale jestem Pani. Z wlasna psica TŻ samego wyslalam ale Scooterka wyprowadzam :P Quote
Energy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 warsawmoo napisał(a):Pani nie chce ON-ka bo to "rasa, która koty gania :placz:" - tak pani powiedziały wszystkie znajome co maja "wilczuryyyy" .... :placz: Ja nie mam onka tylko malutkie pudliszony, a kot jak wejdzie do ogrodu to potem prawie fruwa zwiewając przed nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 warsawmoo napisał(a):Energy.... ale to nie do ciebie było .... :megagrin: Ale ja też miałam pewne problemy:cool3::cool3::cool3: Quote
warsawmoo Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Soema napisał(a):Żadnych telefonów?:roll: Narazie :shake:, ale mam nadzieję, że tylko narazie ... Quote
graynew Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Choinka liczylam, ze beda. Trzymam kciuki ze sie jeszcze zaczna. Wkoncu ktos musi pokochac Scooterka i dac mu cudny domek!!!! Quote
Energy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 graynew napisał(a):Choinka liczylam, ze beda. Trzymam kciuki ze sie jeszcze zaczna. Wkoncu ktos musi pokochac Scooterka i dac mu cudny domek!!!! Ja też cały czas trzymam kciuki za domek Skuterka:lol:Masz rację graynew musi go ktoś w końcu wypatrzeć i pokochać:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ktoś sie odezwał ... Może to TEN DOMEK ...... ale cichoooooo - nie zapeszać.... Quote
Energy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 warsawmoo napisał(a):ktoś sie odezwał ... Może to TEN DOMEK ...... ale cichoooooo - nie zapeszać.... Ja tak po cichutku:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Soema Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 warsawmoo napisał(a):ktoś sie odezwał ... Może to TEN DOMEK ...... ale cichoooooo - nie zapeszać.... Oj... trzymammmm... Quote
ab-agnieszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To ja udam ze nic nie przeczytalam i po cichutku trzymam palce zacisniete. Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 warsawmoo napisał(a):ktoś sie odezwał ... Może to TEN DOMEK ...... ale cichoooooo - nie zapeszać.... o matko:crazyeye: a więc jest nadzieja:multi::multi::multi: może to TEN domek? trzymam kciuki:happy1::happy1::happy1: i niecierpliwie czekam na nowe wieści:cool3: Quote
Energy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Spacerek Skuterku, cały czas trzymam kciuki za twój domek:lol: Quote
graynew Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Warsawmoo ty to umiesz budowac napiecie!!!!!! No to ja tu cala jjak na szpilkach. Jak tylko bedziesz cos wiedziec to napisz bo chyba dzis to odwiedzajacych watek bedzie tlum bo kazdy czeka na wiesci :cool3: A narazie Scooter idzie spacerowac wkoncu dzien trzeba pozytywnie zaczac :painting: Quote
zuzlikowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu: ...i w napięciu czekam na info:oops: Quote
warsawmoo Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 ehhhhh :shake: Ciągle czekamy ... Osoba, która się zainteresowała Scootiem, po otrzymaniu info na temat psiaka, milczy ... A więc czekamy ... :sadCyber: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kurde.. a w jakimś programie, gazecie próbowałyście? Quote
Energy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 warsawmoo napisał(a):ehhhhh :shake: Ciągle czekamy ... Osoba, która się zainteresowała Scootiem, po otrzymaniu info na temat psiaka, milczy ... A więc czekamy ... :sadCyber: Pewnie po otrzymaniu info o łapce:cool3: Quote
graynew Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czyli jednym slowem znowu d..... Ja nie wiem czemu tak to sie wlecze. No ale trzeba byc mimo wszystko dobrej mysli. Quote
warsawmoo Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Energy napisał(a):Pewnie po otrzymaniu info o łapce:cool3: Chyba niestety tak ... W gazecie info było szczątkowe ... Quote
Recommended Posts