Energy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 warsawmoo napisał(a)::laugh2_2: Ona sama wygląda jak kaczka!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: EDIT: Nie chciałam ryzykować, że nasza ciężaróweczka sie obruszy i prostuję: niuńka wygląda na tym zdjęciu jak kaczucha tylko dlatego, że przybrała taką śmieszną pozycję. A ta z kolei jest właśnie taka chyba z racji tego, ze psinka bardzo chciała wskoczyć na kaczorami, ale woda troche zzzzzzimna byla ... uffffffffffff No tak Warsawmoo trzeba dbać o ciężarówkę-misiaka, lepiej jej nie denerwować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a mnie z tym ogonem trochę wiewiórkę przypomina :oops: ale, ale piękny pies :loveu: bo ONek :lol: Quote
bico Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Soema napisał(a):a mnie z tym ogonem trochę wiewiórkę przypomina :oops: ale, ale piękny pies :loveu: bo ONek :lol: Psina rzeczywiście urokliwa, zadbana i szczęśliwa:lol::lol::lol: Żeby tak każdy psina dobrze miał...ech, marzenia:roll: A ogonek, faktycznie, jak wiewióreczka ustawił:cool3: Dziewczynki, koniecznie próbujcie z tym Metrem, jak tam szczęście sprzyja, to nie ma na co czekać, oby Scooter też dobry dom znalazł:roll: Quote
Energy Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hap Skuterku do góry, potem pójdziemy na dłuższy spacer, bo się ciotka do pracy spóźni:lol: Quote
graynew Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Soema napisał(a):a mnie z tym ogonem trochę wiewiórkę przypomina :oops: ale, ale piękny pies :loveu: bo ONek :lol: Ona to taki Onek jak i kaczucha. DLatego nie mialam sie co tak strasznie obruszac na Warsawmoo za to porownanie ( ale TŻ sie obrazil :evil_lol:) A co do tego dobrze to po tym co ona przeszla przez pierwszy rok zycia to jej sie nalezalo teraz normalne zycie. A ze wierze, ze jest sprawiedliwosc na siwecie to dlatego Scooterowi tez sie musi udac!!!!!!!!! Idziemy na pierwsza strone bo tutaj nas nie znajda!!!! Quote
Energy Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 No Skuterek śmigaj na górę i idziemy na obiecany spacer:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 graynew napisał(a):Ona to taki Onek jak i kaczucha. DLatego nie mialam sie co tak strasznie obruszac na Warsawmoo za to porownanie ( ale TŻ sie obrazil :evil_lol:) Zwracam sie z prośbą do ciężarówkowego TŻ o wybaczenie! :modla: Oświadczam, że to, co napisałam o jego suni, jest przebrzydłym kłamstwem! Ona wogóle nie wygląda jak kaczucha! jest tylko trochę podobna do wiewióreczki - ale tylko trochę... 0X:evil_lol: Scootie! na pierwszą! Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Skuter, jest w dzisiejszym Metrze. PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja sierota jestem i znalezc nie umiem :-( no ale jak mowicie ze jest to pewnie jest. Super bardzo sie ciesze amm nadzieje, ze bedzie duzo telefonow i domek sie znajdzie!!!!!!!!!!!!! Scooter do gory w ten ladny dzien. Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 graynew napisał(a):Ja sierota jestem i znalezc nie umiem :-( no ale jak mowicie ze jest to pewnie jest. Super bardzo sie ciesze amm nadzieje, ze bedzie duzo telefonow i domek sie znajdzie!!!!!!!!!!!!! Scooter do gory w ten ladny dzien. Kliknij w link albo wjedź na stronę Metro. Tam jest numer z datą dzisiejszą 24. klikasz na niego i sobie przewracasz strony ;) gdzieś w środku jest. Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Soema napisał(a):Kliknij w link albo wjedź na stronę Metro. Tam jest numer z datą dzisiejszą 24. klikasz na niego i sobie przewracasz strony ;) gdzieś w środku jest. Tez mowie ze sierota. Dokladnie tak zrobilam gazete ogladalam strona po stronie i nie znalazlam :oops: no ale niektorzy sa zdolni inaczej :roll: Z drugiej strony ekspresem poszlo wczoraj chyba go warsawmoo dopiero tam rejestrowala a dzis juz jest w gazecie. Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 graynew napisał(a):Tez mowie ze sierota. Dokladnie tak zrobilam gazete ogladalam strona po stronie i nie znalazlam :oops: no ale niektorzy sa zdolni inaczej :roll: Z drugiej strony ekspresem poszlo wczoraj chyba go warsawmoo dopiero tam rejestrowala a dzis juz jest w gazecie. Kwestia szczęścia :) nie powiedziane jest, że będzie odzew tym razem. zdjęcie, nie pokazuje jak wygląda.. On jest pośrodku strony 7 :eviltong: Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Soema dzieki. Mnie to trzeba jak krowie na granicy bo inaczej nie da rady :roll: Znalazlam fajne ogloszenie, zdjecie faktycznie nie do konca oddaje urok Scooterka, ale moze sie poszczesci. OBY!!!!!! Ciotki gdzie wszystkie jestescie? Scooter w gazecie a was nie ma ;) Quote
warsawmoo Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ogłoszenie w wersji dla zdolnych inaczej :evil_lol:: Quote
warsawmoo Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Brysio! :loveu::loveu::loveu: Pieniądze na wyróżnienie Allegro Scooterka zostały wysłane w dn.23.03.2009 w kwocie 12,00 zł. Proszę daj znać, kiedy dojdą. Quote
graynew Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No dobra juz dobra przy duzej pomocy, ale dalam rade i znalazlam :P A tak z innej beczki to waesawmoo powiedz mi co z tym domkiem dla ONka?? jest na owczarkach takie cudo tylko ma problemy z oczkami. Forum Owczarek.pl: 8mc.Biały Owczarek Niemiecki Długowłosy szuka domu Quote
warsawmoo Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 graynew napisał(a):No dobra juz dobra przy duzej pomocy, ale dalam rade i znalazlam :P A tak z innej beczki to waesawmoo powiedz mi co z tym domkiem dla ONka?? jest na owczarkach takie cudo tylko ma problemy z oczkami. Forum Owczarek.pl: 8mc.Biały Owczarek Niemiecki Długowłosy szuka domu Pani nie chce ON-ka bo to "rasa, która koty gania :placz:" - tak pani powiedziały wszystkie znajome co maja "wilczuryyyy" .... :placz: Quote
warsawmoo Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 graynew napisał(a):Tez mowie ze sierota. Dokladnie tak zrobilam gazete ogladalam strona po stronie i nie znalazlam :oops: no ale niektorzy sa zdolni inaczej :roll: Z drugiej strony ekspresem poszlo wczoraj chyba go warsawmoo dopiero tam rejestrowala a dzis juz jest w gazecie. To nie warsawmoo tak szybko zareagowała tylko Agata. Quote
Energy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 warsawmoo napisał(a):Ogłoszenie w wersji dla zdolnych inaczej :evil_lol:: No dziękujemy bardzo:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Energy napisał(a):No dziękujemy bardzo:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Energy.... ale to nie do ciebie było .... :megagrin: Quote
Recommended Posts