Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

warsawmoo napisał(a):
:laugh2_2: Ona sama wygląda jak kaczka!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

EDIT: Nie chciałam ryzykować, że nasza ciężaróweczka sie obruszy i prostuję: niuńka wygląda na tym zdjęciu jak kaczucha tylko dlatego, że przybrała taką śmieszną pozycję. A ta z kolei jest właśnie taka chyba z racji tego, ze psinka bardzo chciała wskoczyć na kaczorami, ale woda troche zzzzzzimna byla ... uffffffffffff

No tak Warsawmoo trzeba dbać o ciężarówkę-misiaka, lepiej jej nie denerwować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
a mnie z tym ogonem trochę wiewiórkę przypomina :oops:

ale, ale piękny pies :loveu: bo ONek :lol:

Psina rzeczywiście urokliwa, zadbana i szczęśliwa:lol::lol::lol:
Żeby tak każdy psina dobrze miał...ech, marzenia:roll:
A ogonek, faktycznie, jak wiewióreczka ustawił:cool3:

Dziewczynki, koniecznie próbujcie z tym Metrem, jak tam szczęście sprzyja, to nie ma na co czekać, oby Scooter też dobry dom znalazł:roll:

Posted

Soema napisał(a):
a mnie z tym ogonem trochę wiewiórkę przypomina :oops:

ale, ale piękny pies :loveu: bo ONek :lol:

Ona to taki Onek jak i kaczucha. DLatego nie mialam sie co tak strasznie obruszac na Warsawmoo za to porownanie ( ale TŻ sie obrazil :evil_lol:)

A co do tego dobrze to po tym co ona przeszla przez pierwszy rok zycia to jej sie nalezalo teraz normalne zycie.

A ze wierze, ze jest sprawiedliwosc na siwecie to dlatego Scooterowi tez sie musi udac!!!!!!!!!

Idziemy na pierwsza strone bo tutaj nas nie znajda!!!!

Posted

graynew napisał(a):
Ona to taki Onek jak i kaczucha. DLatego nie mialam sie co tak strasznie obruszac na Warsawmoo za to porownanie ( ale TŻ sie obrazil :evil_lol:)

Zwracam sie z prośbą do ciężarówkowego TŻ o wybaczenie! :modla: Oświadczam, że to, co napisałam o jego suni, jest przebrzydłym kłamstwem! Ona wogóle nie wygląda jak kaczucha! jest tylko trochę podobna do wiewióreczki - ale tylko trochę... 0X:evil_lol:

Scootie! na pierwszą!

Posted

Ja sierota jestem i znalezc nie umiem :-( no ale jak mowicie ze jest to pewnie jest. Super bardzo sie ciesze amm nadzieje, ze bedzie duzo telefonow i domek sie znajdzie!!!!!!!!!!!!!

Scooter do gory w ten ladny dzien.

Posted

graynew napisał(a):
Ja sierota jestem i znalezc nie umiem :-( no ale jak mowicie ze jest to pewnie jest. Super bardzo sie ciesze amm nadzieje, ze bedzie duzo telefonow i domek sie znajdzie!!!!!!!!!!!!!

Scooter do gory w ten ladny dzien.

Kliknij w link albo wjedź na stronę Metro. Tam jest numer z datą dzisiejszą 24. klikasz na niego i sobie przewracasz strony ;) gdzieś w środku jest.

Posted

Soema napisał(a):
Kliknij w link albo wjedź na stronę Metro. Tam jest numer z datą dzisiejszą 24. klikasz na niego i sobie przewracasz strony ;) gdzieś w środku jest.

Tez mowie ze sierota. Dokladnie tak zrobilam gazete ogladalam strona po stronie i nie znalazlam :oops: no ale niektorzy sa zdolni inaczej :roll:

Z drugiej strony ekspresem poszlo wczoraj chyba go warsawmoo dopiero tam rejestrowala a dzis juz jest w gazecie.

Posted

graynew napisał(a):
Tez mowie ze sierota. Dokladnie tak zrobilam gazete ogladalam strona po stronie i nie znalazlam :oops: no ale niektorzy sa zdolni inaczej :roll:

Z drugiej strony ekspresem poszlo wczoraj chyba go warsawmoo dopiero tam rejestrowala a dzis juz jest w gazecie.

Kwestia szczęścia :) nie powiedziane jest, że będzie odzew tym razem. zdjęcie, nie pokazuje jak wygląda.. On jest pośrodku strony 7 :eviltong:

Posted

Soema dzieki. Mnie to trzeba jak krowie na granicy bo inaczej nie da rady :roll:

Znalazlam fajne ogloszenie, zdjecie faktycznie nie do konca oddaje urok Scooterka, ale moze sie poszczesci. OBY!!!!!!

Ciotki gdzie wszystkie jestescie? Scooter w gazecie a was nie ma ;)

Posted

graynew napisał(a):
No dobra juz dobra przy duzej pomocy, ale dalam rade i znalazlam :P

A tak z innej beczki to waesawmoo powiedz mi co z tym domkiem dla ONka?? jest na owczarkach takie cudo tylko ma problemy z oczkami.

Forum Owczarek.pl: 8mc.Biały Owczarek Niemiecki Długowłosy szuka domu

Pani nie chce ON-ka bo to "rasa, która koty gania :placz:" - tak pani powiedziały wszystkie znajome co maja "wilczuryyyy" .... :placz:

Posted

graynew napisał(a):

To nie warsawmoo tak szybko zareagowała tylko Agata.