Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cyt.
" dzis Skuter mial jeden z wyjątkowo dobrych spacerków, bo na jednym spacerze zdarzyły się: śnieg po uszy i mała dziewczynka ze szczeniakiem spanielka (i z sympatycznym tatą). Skuter aż piszczał z uciechy, i nie wiedział z kim się wściekać, ostatecznie wybrał tę małą. wtedy do akcji wkroczył szczeniak bo on z kolei wybrał Skutera. w rezultacie ja i ten tata staliśmy z boku a w śniegu kotłował się Skuter, szczeniak Benio i ta mała. W domu ledwie zdążyłam przebrać go w coś suchego (skarpetki, i sucha obróżka) i padl. leży i śpi. ale to o czymś swiadczy, byc może Skuter doświadczył czegos dobrego od dzieci, może go karmiły? jak go znaleźliśmy to właśnie kuśtykał w kierunku szkoły, więc może dzieciaki dokarmiały go kanapkami? ewidentnie byłby szczęśliwy jakby trafił do domu gdzie są dzieci. a i dzieciaki też, że mają takiego psinca jak Skuterek ".

Posted

tak bym chciała, żeby Scooter wreszcie kochający domek znalazł...
kiedy to się stanie wreszcie?:placz:
to taka kochana psina...z psim sercem na psiej łapie, a nikt nie chce tego serduszka zauważyć i zabrać do siebie:placz:

Posted

bico napisał(a):
tak bym chciała, żeby Scooter wreszcie kochający domek znalazł...
kiedy to się stanie wreszcie?:placz:
to taka kochana psina...z psim sercem na psiej łapie, a nikt nie chce tego serduszka zauważyć i zabrać do siebie:placz:

No właśnie kiedy:shake:

Posted

Soema napisał(a):
Witam :) piękny ten psiak, tak sobie go podglądam.. Jego, ciężarówki, misie torbacze :evil_lol: Próbujcie z Metrem, a nuż się uda.. :)

Zapomniałaś wspomnieć o narciarkach :evil_lol::evil_lol:

Metro? hmmm, muszę najpierw trochę obczaić o co tam chodzi .... Ale dzieki!

Posted

No narciarki to prawie to samo co ciezarowki tylko chwile potem :evil_lol:

Co do metra to ja wkleilam link i to co przeczytalam sama tego jeszcze nie robilam ale najakims watku na ktorym pisze cos takiego dziewczyny wkleily i mowily ze zawsze jak juz sie pis dostanie do metra to znajduje domek.

Scooter do gory!!!!!

A ja ide na nasz spacerowy dalej wklejac zdjecia bo jutro nowy spacer i nowe foty beda :D

Posted

Hej Skuter do góry:p
Weszłam na wątek podany przez Ciebie Graynew, ale dopiero dzisiaj:shake: Jeśli potrzebna jeszcze pomoc to mam nadzieję, że dziewczyny się odezwą.

Posted

graynew napisał(a):
no ja wlasnie nie wiem czy tam juz ktos psa zawiozl czy nie. Dopytajcie jak mozecie.

A Scooterka wyprowadzam szybko bi za chwile idziemy z Bora na dogomaniacki spacer :p

Przed chwilą napiano inf, że schronisko odmówiło wydania psiaka:shake:

Skuterek my potem pójdziemy na dłuższy spacer:loveu: A ciężarówki powinny chodzić na takie długie dogomaniackie spacery?:cool3::cool3::cool3:

Posted

no ja wlasnie nie wiem czy tam juz ktos psa zawiozl czy nie. Dopytajcie jak mozecie.

A Scooterka wyprowadzam szybko bi za chwile idziemy z Bora na dogomaniacki spacer :p

Posted

warsawmoo napisał(a):
Jak miło nam gościć nowe cioteczki Scootera! :loveu: Witajcie dana, Soema, NaamahsChild ! :loveu::loveu::loveu:

Dzięki Warsawmoo za miłe powitanie ,
ale gdzie Twoja czujność , ja już na początku
(post 16 - sprawdziłam ) kibicowałam Scooterkowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szukamy domku Scooterku :loveu::loveu:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Zapomniałaś wspomnieć o narciarkach :evil_lol::evil_lol:

Metro? hmmm, muszę najpierw trochę obczaić o co tam chodzi .... Ale dzieki!

Narciarki mi umknęły :oops:
A Metro.. loguje się na cafeanimal, wstawia ogłoszenie i czeka, czy go wylosują do Metra. Mnóstwo psów dzięki temu dom znalazło :) czasem i nie.. ale warto próbować :)

Posted

Ciotki co tutaj tak spokojnie i cicho???
Ja rozumiem ze niedziela rodzina itd.
( pewnie niektorzy na narty pojechali :evil_lol:)

Scooter na pierwsza strone!!!!!

Zobaczcie jak moj pies na kaczki reaguje :eviltong:

Posted

graynew napisał(a):
Ciotki co tutaj tak spokojnie i cicho???
Ja rozumiem ze niedziela rodzina itd.
( pewnie niektorzy na narty pojechali :evil_lol:)

Scooter na pierwsza strone!!!!!

Fajne zdjęcie, dostałaś od psiaka kaczkę na obiad:cool3::cool3::cool3:
No Warsawmoo rzucała jakieś czary, ale nawet u nas dzisiaj nie ma śniegu więc tylko błotne narty ew. pozostały:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dana napisał(a):
Dzięki Warsawmoo za miłe powitanie ,
ale gdzie Twoja czujność , ja już na początku
(post 16 - sprawdziłam ) kibicowałam Scooterkowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szukamy domku Scooterku :loveu::loveu:

Moja czujność? Uśpiona :oops::oops::oops: Ale tylko przez to, że post 16 to było dawno temu ... ;) Cioteczko! Musisz nas częściej odwiedzać! :loveu:

Posted

graynew napisał(a):

:laugh2_2: Ona sama wygląda jak kaczka!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

EDIT: Nie chciałam ryzykować, że nasza ciężaróweczka sie obruszy i prostuję: niuńka wygląda na tym zdjęciu jak kaczucha tylko dlatego, że przybrała taką śmieszną pozycję. A ta z kolei jest właśnie taka chyba z racji tego, ze psinka bardzo chciała wskoczyć na kaczorami, ale woda troche zzzzzzimna byla ... uffffffffffff