Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Brysio ja rozumiem, ze to allegro szukajace domku, ale za takie tez trzeba placic. Ty juz dajesz tutaj swoj czas checi i umiejetnosci i wystawiasz ze swojego konta nie powinnas do tego jeszcze dokladac. Wiem, ze to nie sa jakies ogromne sumy, ale jak sie wystawia 15 psow to sie niezla kwota robi. DLatego myslslam, ze mozna finansowac takie aukcje z kasy ktora ma Scooter nazierana.
No ale to taka moja propozycja. Moze Agata powinna Ci odeslac te kwoty z tych pieniedzy co na cegielkowym zostalo zebrane. Przelewy teraz nic nie kosztuja a Ty bedziesz miec pieniadze na oplacenie i np na wyroznienie.

Posted

graynew napisał(a):
warsawmoo a nie da sie dac Brysiowi kasy na allegro z tego co nazbierane dla scooterka?? Wkoncu to dla niego bezposrednio.

Scooter na pierwsza strone

Już jestem!
No pewnie, że się da! Tylko niech ten nasz Brysio :loveu::loveu::loveu: poda mi w końcu tę kwotę :mad: i to za oba Allegro, które do tej pory wystawiła. A może tam jeszcze za coś musiałaś płacić ... ??? Brysiek! Dawaj kwotę!!!

Posted

No wreszcie mnie ktos poparl bo juz myslalm ze sie narzucam i ze wogole cos strasznie glupiego wymyslilam :)
Chyba lepiej dac Brysiowi te nieduze kwoty zeby mogl wystawiac skootera spokojnie i zeby to bylo allegro wyroznione.
Scooter na pierwsza strone nie tylko allegro ale i dogo.

Posted

O matko!!!! Za allegro cegiełkowe miałam oddane, poprzednie wyróznione allegro wystawiłam sama od siebie i nie chce za nie kasy, te allegro, ktore wystawiłam wczoraj nie jest wyróznione wiec kosztuje jakies 50 gr ale jesli chcecie abym je wyrózniła to to juz kosztuje jakies 12, 90 zł, niestety w tej chwili nie jestem w stanie na własną rękę wyróznic psiaka

Posted

[quote name='graynew']No wreszcie mnie ktos poparl bo juz myslalm ze sie narzucam i ze wogole cos strasznie glupiego wymyslilam :)
Chyba lepiej dac Brysiowi te nieduze kwoty zeby mogl wystawiac skootera spokojnie i zeby to bylo allegro wyroznione.
Scooter na pierwsza strone nie tylko allegro ale i dogo.

A co Ty nie masz innych sposobów, by mnie na wątek ściągnąć, tylko gadac do ściany ... ??? ciężaróweczko Ty moja kochana :loveu: OOOOPS! Poprawiam się: Misiu Torbaczu kochany :loveu: od nart

Posted

Brysio napisał(a):
O matko!!!! Za allegro cegiełkowe miałam oddane, poprzednie wyróznione allegro wystawiłam sama od siebie i nie chce za nie kasy, te allegro, ktore wystawiłam wczoraj nie jest wyróznione wiec kosztuje jakies 50 gr ale jesli chcecie abym je wyrózniła to to juz kosztuje jakies 12, 90 zł, niestety w tej chwili nie jestem w stanie na własną rękę wyróznic psiaka

Brysio!!! Jesteś!!! :loveu: Dziękuję! No cóż, nie będę z Tabą polemizować byś doliczyła również tę kwotę za pierwsze Allegro, bo nie chcę Cię urazić .. ale zobacz ile jest pieniędzy na Scooterkowym koncie i to nie byłoby kłopotu, a Ty mogłabyś jakąś bidę bez pieniędzy wesprzeć ... hmmm? To co zgodzisz się ... ?
A na to nowe to trzeba razem 13,40 zł. Dobrze myślę..?

Posted

Brysio napisał(a):
to zrobimy tak, ze mogę wyróznic terazniejsze allegro to jest 12 zł;)

Bardzo dziękuję Brysiu! :loveu::loveu::loveu:
Poproszę Agatę, by wysłała Ci pieniądze jak najszybciej. A Ty, powiadom nas proszę, kiedy dojdą, bym mogła wpisać je na 1 str. wątku.