Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

graynew napisał(a):
Na jaka mine :cool3: to przeciez cudowny stan a potem taki cud natury bedzie :evil_lol:
No a z takimi genami jak Twoje Warsawmoo to juz jak dwa cudy :p

A Ciotka Energy dobrze Ci zyczy i wie co mowi :cool1:

Scooter po dom bo sie tu wszystkim juz zbiera na inne tematy. CO my zrobimy jak Scooterek znajdzie wreszcie swoich cudownych ludzi gdzie my bedziemy wypisywac te wszystkie "madrosci"?:roll:

O widzisz Warsawmoo Graynew się ze mną zgadza:evil_lol:
Fakt, gdzie my będziemy takie fajne rozmowy prowadzić:p

Skuterek szukaj domku, bo tu na wątku fajnie, ale najfajniej będzie jak już dupke będziesz grzać w domku i łóżeczku swojego pana:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

graynew napisał(a):
Na jaka mine :cool3: to przeciez cudowny stan a potem taki cud natury bedzie :evil_lol:
No a z takimi genami jak Twoje Warsawmoo to juz jak dwa cudy :p

A Ciotka Energy dobrze Ci zyczy i wie co mowi :cool1:

Scooter po dom bo sie tu wszystkim juz zbiera na inne tematy. CO my zrobimy jak Scooterek znajdzie wreszcie swoich cudownych ludzi gdzie my bedziemy wypisywac te wszystkie "madrosci"?:roll:

Wy mnie tu ciotki niedługo do palpitacji serca doprowadzicie :razz:, albo moje mięśnie brzucha do stałego przykurczu ze śmiechu :megagrin::D:laugh2_2::roflt::roflt::roflt:
A o miejsca naszych cudownych opowieści się nie martw graynew- jak już Scooterek będzie grzał tę doopcię w swoim wymarzonym domku, założymy wątek pt. "Misio Torbacz i nauka jazdy na nartach". :cool3: :evil_lol::evil_lol:

Posted

graynew napisał(a):

Graynew...uwierz mi, też się nad tym faktem głęboko zastanawiam, gdzie my te nasze "mądrości":evil_lol: będziemy pisać:niewiem::mdrmed:

Posted

A to cos sie dzieje z serduchm Scootera?? Choinka wydawalo mi sie ze uwaznie czytam watek a sie nie doczytalam :-o

Scooter na pierwsza strone poranny spacerek cwiczymy raz dwa.

Posted

warsawmoo napisał(a):
Wy mnie tu ciotki niedługo do palpitacji serca doprowadzicie :razz:, albo moje mięśnie brzucha do stałego przykurczu ze śmiechu :megagrin::D:laugh2_2::roflt::roflt::roflt:
A o miejsca naszych cudownych opowieści się nie martw graynew- jak już Scooterek będzie grzał tę doopcię w swoim wymarzonym domku, założymy wątek pt. "Misio Torbacz i nauka jazdy na nartach". :cool3: :evil_lol::evil_lol:

O widzisz Graynew nie ma co się martwić, już nam Warsawmoo znalazła możliwość kontynuacji naszych konwersacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Skuterek po domek bo nam się fajny wątek szykuje:lol:
A tek w ogóle to co z tym serduszkiem?

Posted

warsawmoo napisał(a):

Scooter, oprócz łapki, ma chore serducho - ale jeden z tych moich wetów od łapki jest kardiologiem, więc wszystko pod kontrolą. Już się nie martw! :loveu:
Ufff. Chyba wszystko ... ???

żeby nie było, że panikę sieję:roll:
Ale Warsawmoo pisze, że serducho jest pod kontrolą, ja tak tylko pytałam, jakie to konkretnie schorzenie:roll:

Posted

graynew napisał(a):
A to cos sie dzieje z serduchm Scootera?? Choinka wydawalo mi sie ze uwaznie czytam watek a sie nie doczytalam :-o

Scooter na pierwsza strone poranny spacerek cwiczymy raz dwa.

Olaboga cioteczki! Czyżby mi to gdzieś umknęło? To Wy nic nie wiecie ..?
O ile dobrze pamiętam, Scooter ma powiększoną prawą komorę serca.

Posted

warsawmoo napisał(a):
Olaboga cioteczki! Czyżby mi to gdzieś umknęło? To Wy nic nie wiecie ..?
O ile dobrze pamiętam, Scooter ma powiększoną prawą komorę serca.

No tak, ale czy i na ile to jest groźne?
Hopaj Skuti:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
No tak, ale czy i na ile to jest groźne?
Hopaj Skuti:loveu:

Byłam przy badaniu Scootera przez kardiologa. Schorzenie nie jest grozne. Scooter nie dostal nawet na to leków. Przy jego trybie poruszania się nie ma szans na przeciążenia :shake:, chociaż nie wiadomo, jak to będzie postępowało z wiekiem, dlatego osoba przyjmująca Scootiego do siebie do domu powinna mieć świadomość o jego przypadłości. Na razie jest wszystko ok. Mały szaleje jakby miał motorek w doopce, szczególnie na śniegu :loveu:. Szkoda, że zaraz zniknie ...

Posted

warsawmoo napisał(a):
Byłam przy badaniu Scootera przez kardiologa. Schorzenie nie jest grozne. Scooter nie dostal nawet na to leków. Przy jego trybie poruszania się nie ma szans na przeciążenia :shake:, chociaż nie wiadomo, jak to będzie postępowało z wiekiem, dlatego osoba przyjmująca Scootiego do siebie do domu powinna mieć świadomość o jego przypadłości. Na razie jest wszystko ok. Mały szaleje jakby miał motorek w doopce, szczególnie na śniegu :loveu:. Szkoda, że zaraz zniknie ...

To dobrze, że nie groźne i miejmy nadzieję, że nic się z wiekiem nie zmieni:lol:
Szkoda, że zaraz zniknie:razz:Warsawmoo Ty mnie nawet nie denerwuj tym swoim paskudnym śniegiem, dzisiaj zamiast 20 min. to prawie 1,5 godziny jechałam do pracy:diabloti:A w ogóle to chyba leczysz bioderko:eviltong::evil_lol:
I bardzo dobrze, że idzie wiosna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']To dobrze, że nie groźne i miejmy nadzieję, że nic się z wiekiem nie zmieni:lol:
Szkoda, że zaraz zniknie:razz:Warsawmoo Ty mnie nawet nie denerwuj tym swoim paskudnym śniegiem, dzisiaj zamiast 20 min. to prawie 1,5 godziny jechałam do pracy:diabloti:A w ogóle to chyba leczysz bioderko:eviltong::evil_lol:
I bardzo dobrze, że idzie wiosna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ja tym razem nie chciałam śniegu dla siebie tylko dla Scooterka :oops: Przeciez pamiętam, jak mnie już za to objechałyście :roll: (żmije:eviltong: - szkoda wam tych nart:evil_lol:, a przecież graynew tłumaczyła, że to samo dobro:evil_lol:)

Posted

[quote name='warsawmoo']Ale ja tym razem nie chciałam śniegu dla siebie tylko dla Scooterka :oops: Przeciez pamiętam, jak mnie już za to objechałyście :roll: (żmije:eviltong: - szkoda wam tych nart:evil_lol:, a przecież graynew tłumaczyła, że to samo dobro:evil_lol:)

A pewnie, że szkoda:eviltong::evil_lol:

Posted

Brysio napisał(a):
ale to ie jest allegro cegiełkowe tylko takie jak poprzednio się skonczyło normalne z prosba o domek;)

zaraz poszukam linka

Dziękuję :loveu::loveu::loveu: