Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej Skuterku idziemy na poranny spacerek:Dog_run: Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Skuterek idzie na wirtualny spacerek! Przygotuj sobie podwaliny pod realny...kciukasy trzymam!:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 bico napisał(a):Graynew, co też Ci chodzi po głowie?:evil_lol::evil_lol: Ale pytanie dobre:razz:;) Wstydziłybyście się ciotki! :oops: Jasne, że na nartach! Wiązanie mi się popsuło na stromiznie i wywaliłam się - tyle! Nie było tu żadnych takich, które siedzą Wam w głowie... :oops::oops::oops: Głodny to zawsze o chlebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Domek napewno sie znajdzie :loveu: I to taki SUPER Quote
warsawmoo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Kolejne wydatki na Scootera: Pozycje na paragonie to w kolejności: 1.zabawka sznurkowa 2.obroża 3.identyfikator 4.smycz regulowana 5.karma Acana 6. szampon Quote
Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 warsawmoo napisał(a):Wstydziłybyście się ciotki! :oops: Jasne, że na nartach! Wiązanie mi się popsuło na stromiznie i wywaliłam się - tyle! Nie było tu żadnych takich, które siedzą Wam w głowie... :oops::oops::oops: Głodny to zawsze o chlebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja nie wiem co cioteczkom chodzi po głowie;) Przecież Warsawmoo nigdy nic takiego :evil_lol::evil_lol: o co Wy ją posądzacie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Energy napisał(a):No ja nie wiem co cioteczkom chodzi po głowie;) Przecież Warsawmoo nigdy nic takiego :evil_lol::evil_lol: o co Wy ją posądzacie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Dziękuję Energy :loveu::loveu::loveu:. Ty jedna sie na mnie poznałaś :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 warsawmoo napisał(a):Dziękuję Energy :loveu::loveu::loveu:. Ty jedna sie na mnie poznałaś :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo proszę:loveu::loveu::loveu:polecam się na przyszłość:eviltong::evil_lol::evil_lol: No Skuterek śmigamy na spacer:Dog_run: Quote
graynew Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dobra dobra. A prawda taka, ze i tak bedziesz sie trzymac teori, ze to na nartach :D Scooter po domek!!!! Quote
Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 graynew napisał(a):Dobra dobra. A prawda taka, ze i tak bedziesz sie trzymac teori, ze to na nartach :D Scooter po domek!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hop malutki po domek:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 graynew napisał(a):Dobra dobra. A prawda taka, ze i tak bedziesz sie trzymac teori, ze to na nartach :D Scooter po domek!!!! Ciężarówka jedna sie odezwała !!! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
graynew Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 warsawmoo napisał(a):Ciężarówka jedna sie odezwała !!! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: OOOOOO braklo argumentow, ze mnie tu od ciezarowek??:crazyeye: no co za ciotka kaleka :evil_lol: A poza tym nie ciezarowka tylko Miś torbacz :lol: i zabiera Misio Scootera na wieczorny spacerek Quote
Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 graynew napisał(a):OOOOOO braklo argumentow, ze mnie tu od ciezarowek??:crazyeye: no co za ciotka kaleka :evil_lol: A poza tym nie ciezarowka tylko Miś torbacz :lol: i zabiera Misio Scootera na wieczorny spacerek I dlatego, że Ciężarówka (no dobra Miś torbacz :loveu:) to wie od czego może biodro boleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście od nart:cool3: Skuti na spacerek:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Energy napisał(a):I dlatego, że Ciężarówka (no dobra Miś torbacz :loveu:) to wie od czego może biodro boleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście od nart:cool3: Skuti na spacerek:loveu: Ale Ci pojechała ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Energy napisał(a):I dlatego, że Ciężarówka (no dobra Miś torbacz :loveu:) to wie od czego może biodro boleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście od nart:cool3: nie mogę z Wami ciotki:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: wnioski, na podstawie naszych powyższych rozważań - Misiem Torbaczem można zostać od...jazdy na nartach:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 warsawmoo napisał(a):Wstydziłybyście się ciotki! :oops: Jasne, że na nartach! Wiązanie mi się popsuło na stromiznie i wywaliłam się - tyle! Nie było tu żadnych takich, które siedzą Wam w głowie... :oops::oops::oops: Głodny to zawsze o chlebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jasne, że głodny to zawsze o chlebie:oops::evil_lol::evil_lol: ale...głodny głodnemu wypomni:evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 bico napisał(a):nie mogę z Wami ciotki:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: wnioski, na podstawie naszych powyższych rozważań - Misiem Torbaczem można zostać od...jazdy na nartach:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol: Twoja konkluzja mnie rozwaliła .... :huh: :jumpie: :laugh2_2: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ciotki szaleją i postacie zmieniają ,to ja se ...po cichu...na paluszkach Skooterka podbiorę i podrzucę delikatnie do góry...:multi::multi::multi: ...delikatnie, coby bioderka se nie wybił:evil_lol: Quote
Energy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 bico napisał(a):nie mogę z Wami ciotki:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: wnioski, na podstawie naszych powyższych rozważań - Misiem Torbaczem można zostać od...jazdy na nartach:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol: To by dopiero było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Skuterek idziemy na wieczorny spacer w poszukiwaniu domku:loveu::loveu: Quote
graynew Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No ja sie juz nie upieram, ale zobaczymy za 9 miesiecy czy Warswmoo zostanie torbaczem (ciezarowka) czy ma tylko wybite biodro. Wlasciwie to nie wiem co gorsze :P Scooter do gory bo sie misio torbacz dzisiaj na dogo nie mogl dostac wiec spacer pierwszy ze mna dzisiaj. Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wybaczcie offa...alarmowa sytuacja...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/index3.html#post11956983 Quote
Recommended Posts