Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
Graynew, co też Ci chodzi po głowie?:evil_lol::evil_lol:
Ale pytanie dobre:razz:;)

Wstydziłybyście się ciotki! :oops: Jasne, że na nartach! Wiązanie mi się popsuło na stromiznie i wywaliłam się - tyle! Nie było tu żadnych takich, które siedzą Wam w głowie... :oops::oops::oops: Głodny to zawsze o chlebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Wstydziłybyście się ciotki! :oops: Jasne, że na nartach! Wiązanie mi się popsuło na stromiznie i wywaliłam się - tyle! Nie było tu żadnych takich, które siedzą Wam w głowie... :oops::oops::oops: Głodny to zawsze o chlebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No ja nie wiem co cioteczkom chodzi po głowie;)
Przecież Warsawmoo nigdy nic takiego :evil_lol::evil_lol: o co Wy ją posądzacie:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No ja nie wiem co cioteczkom chodzi po głowie;)
Przecież Warsawmoo nigdy nic takiego :evil_lol::evil_lol: o co Wy ją posądzacie:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję Energy :loveu::loveu::loveu:. Ty jedna sie na mnie poznałaś :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Dziękuję Energy :loveu::loveu::loveu:. Ty jedna sie na mnie poznałaś :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bardzo proszę:loveu::loveu::loveu:polecam się na przyszłość:eviltong::evil_lol::evil_lol:

No Skuterek śmigamy na spacer:Dog_run:

Posted

graynew napisał(a):
Dobra dobra. A prawda taka, ze i tak bedziesz sie trzymac teori, ze to na nartach :D

Scooter po domek!!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hop malutki po domek:loveu:

Posted

graynew napisał(a):
Dobra dobra. A prawda taka, ze i tak bedziesz sie trzymac teori, ze to na nartach :D

Scooter po domek!!!!

Ciężarówka jedna sie odezwała !!! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Ciężarówka jedna sie odezwała !!! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OOOOOO braklo argumentow, ze mnie tu od ciezarowek??:crazyeye: no co za ciotka kaleka :evil_lol:

A poza tym nie ciezarowka tylko Miś torbacz :lol: i zabiera Misio Scootera na wieczorny spacerek

Posted

graynew napisał(a):
OOOOOO braklo argumentow, ze mnie tu od ciezarowek??:crazyeye: no co za ciotka kaleka :evil_lol:

A poza tym nie ciezarowka tylko Miś torbacz :lol: i zabiera Misio Scootera na wieczorny spacerek

I dlatego, że Ciężarówka (no dobra Miś torbacz :loveu:) to wie od czego może biodro boleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście od nart:cool3:

Skuti na spacerek:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
I dlatego, że Ciężarówka (no dobra Miś torbacz :loveu:) to wie od czego może biodro boleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście od nart:cool3:

Skuti na spacerek:loveu:

Ale Ci pojechała ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):

nie mogę z Wami ciotki:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
wnioski, na podstawie naszych powyższych rozważań - Misiem Torbaczem można zostać od...jazdy na nartach:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol:

Posted

warsawmoo napisał(a):

no jasne, że głodny to zawsze o chlebie:oops::evil_lol::evil_lol: ale...głodny głodnemu wypomni:evil_lol::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
wnioski, na podstawie naszych powyższych rozważań - Misiem Torbaczem można zostać od...jazdy na nartach:roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol:

Twoja konkluzja mnie rozwaliła .... :huh: :jumpie: :laugh2_2:

Posted

Ciotki szaleją i postacie zmieniają ,to ja se ...po cichu...na paluszkach Skooterka podbiorę i podrzucę delikatnie do góry...:multi::multi::multi:
...delikatnie, coby bioderka se nie wybił:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):

To by dopiero było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Skuterek idziemy na wieczorny spacer w poszukiwaniu domku:loveu::loveu:

Posted

No ja sie juz nie upieram, ale zobaczymy za 9 miesiecy czy Warswmoo zostanie torbaczem (ciezarowka) czy ma tylko wybite biodro. Wlasciwie to nie wiem co gorsze :P

Scooter do gory bo sie misio torbacz dzisiaj na dogo nie mogl dostac wiec spacer pierwszy ze mna dzisiaj.