warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Brysio napisał(a):Jakiiiiii on piękny w tej chustce:loveu::loveu::loveu: nastepnym razem do ogłoszeń dodam te zdięcia:loveu::loveu: A czy ja, Brysiu mój kochany :loveu::loveu::loveu:, mogę wstawić chociaż jedno zdjęcie z tych, które były załączane w albumikach .. ? Quote
Energy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Brysio napisał(a):Skuterek ma 3 obserwatorów na allegro:loveu::loveu::loveu: Może ktoś się w nim zakocha:loveu: Quote
graynew Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Miejmy nadzieje. MAm nadzieje, ze zadna z Was nie dala go sobie do obserwowanych :evil_lol: Scooter po domek. Kalinka chyba wyjechala bo po weekendzie przestala pisac :( Quote
warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 graynew napisał(a):Miejmy nadzieje. MAm nadzieje, ze zadna z Was nie dala go sobie do obserwowanych :evil_lol: Scooter po domek. Kalinka chyba wyjechala bo po weekendzie przestala pisac :( Ja nie dodałam! :evil_lol: I wyjeżdzać też już nie będę bo śnieg mi stopniał :shake: Quote
Energy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 warsawmoo napisał(a):Ja nie dodałam! :evil_lol: I wyjeżdzać też już nie będę bo śnieg mi stopniał :shake: I bardzo dobrze, że stopniał:eviltong::evil_lol: Wiosna idzie, a z wiosną mam nadzieję, że w końcu domek dla Skutera:p No ja też nie dodałam do obserwowanych:evil_lol: Quote
koss Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 warsawmoo napisał(a): BOSZESZ ależ on przystojny...uwielbiam go -ale nawet pisac muszę cichutko -moje bydle Antos zezarłby z zazdrosci ,lub padł z załosci Quote
warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Wiem co masz na myśli koss'ku kochany :loveu: - ja mam takiego samego belzebuba w domu :evil_lol: Quote
bico Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 warsawmoo napisał(a):Wiem co masz na myśli koss'ku kochany :loveu: - ja mam takiego samego belzebuba w domu :evil_lol: no i ja też w kwestii "belzebubów":razz: mogę się śmiało wypowiedzieć:evil_lol::evil_lol: bo ja mam w domu jamniora...z mentalnością tygrysa szablozębnego:diabloti: konkurencji nie toleruje:evil_lol::roll: wreszcie udało mi się wejść na dogo...ten serwer:mad::mad:a tu widzę u Scootera ruch jak na autostradzie:cool3: no to moim starym, dobrym zwyczajem, wyprowadzam Scootera na nocne schadzki z suczkami:evil_lol::painting:;) Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Moje dupelki też mają ząbki niczego sobie:diabloti: Spacerek poranny Skuterku, hop po domek:loveu: Quote
Brysio Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cotki!!!!!!!! własnie dostałam maila od Pani, ktora chce zadoptowac Skuterka!!!!!:multi::multi::multi: warsawmoo podaje Ci na pw mail do niej, ona prosi o numer tel osoby z ktora bedzie mogła rozmawiac bezposrednio o adopcji, najlepiej Ty z nią najpierw porozmawiaj;) Bylibysmy zainteresowani adopcją psiaka. prosze o podanie nr tel na mail ........... lub informacji o tm w jaki sposób sie skontaktowac zeby przygarnac pieska. pozdrawiam serdecznie. M. O. Quote
warsawmoo Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Brysio napisał(a):Cotki!!!!!!!! własnie dostałam maila od Pani, ktora chce zadoptowac Skuterka!!!!!:multi::multi::multi: warsawmoo podaje Ci na pw mail do niej, ona prosi o numer tel osoby z ktora bedzie mogła rozmawiac bezposrednio o adopcji, najlepiej Ty z nią najpierw porozmawiaj;) Bylibysmy zainteresowani adopcją psiaka. prosze o podanie nr tel na mail ........... lub informacji o tm w jaki sposób sie skontaktowac zeby przygarnac pieska. pozdrawiam serdecznie. M. O. Wszystko jest pod kontrolą. Pani juz się kontaktowała telefonicznie. Cierpliwości cioteczki. Dam znać co się dzieje na bieżąco. Wieczorem będą znała szczegóły - na tę porę jest wyznaczony kolejny kontakt z panią. Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 warsawmoo napisał(a):Wszystko jest pod kontrolą. Pani juz się kontaktowała telefonicznie. Cierpliwości cioteczki. Dam znać co się dzieje na bieżąco. Wieczorem będą znała szczegóły - na tę porę jest wyznaczony kolejny kontakt z panią. Cierpliwości:diabloti:, no nie wiem czy się da:evil_lol::evil_lol: A skąd jest ta pani, gdzie nasz przystojniak ma szanse pojechać? Quote
graynew Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No co za tekst!!! CIERPLIWOŚCI :-o to nie piszcie takich rzeczy!! A potem cierpliwosci sie oczekuje :evil_lol: Ja tez jak ciotka Energy jestem niecierpliwa wiesci :eviltong: No wiec siedze czekam i udaje cierpliwa. Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 graynew napisał(a):No co za tekst!!! CIERPLIWOŚCI :-o to nie piszcie takich rzeczy!! A potem cierpliwosci sie oczekuje :evil_lol: Ja tez jak ciotka Energy jestem niecierpliwa wiesci :eviltong: No wiec siedze czekam i udaje cierpliwa. Mnie się cierpliwość już kończy:mad: Ciocia Warsawmoo jakieś "przecieki informacji" by się przydały:eviltong::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Widzę, że ciotkom się cierpliwość rzeczywiście skończyła bo wszystkie poszły spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No nic - pogadam trochę do siebie. Pani dzwoniła z Krakowa. Mieszka w bloku na 3-piętrze. Niestety, z racji tego, iż w ogłoszeniu nie ma wiadomości, że Scooter jest inwalidą, trochę była zaskoczona. Powiedziała, że w konsekwencji porozmawia z mężem i jutro da znać, jaką podjeli decyzję. Brysiuniu! :loveu::loveu::loveu: W ogłoszenieach należy poprostu wpisać to zdanie (żeby już nie było niedomówień): Piesek jest inwalidą, wymaga ciągłej opieki, zmiany opatrunków, a łapka masaży, musi wychodzić na spacery w skarpetce lub/i buciku. Quote
graynew Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie poszly spac, ale postanowily cwiczyc cierpliwosc i nie byc namolnym :) A co do Scooterka to ma chora lapke ale poza tym ze raczej do konca zycia bedzie musial chodzic w bucie to po zagojeniu sie lapki calkiem to poza masowaniem to chyba nie bedzie wiekszych problemow. Prawda???? No mam nadzieje. ze nie wystraszylas Pani za bardzo :cool3: inwalidztwem Scootera. No on raczej taki inwalida 3 grupy niz 1 :lol: Quote
warsawmoo Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Ponieważ wiele osób zwracało się do mnie z prośbą o udzielenie informacji na temat pojawienia się pierwszego potencjalnego domku (parę dobrych dni temu), kopiuję część maila od opiekunki Scootera: "(...) Dziś ta pani i jej mąż zadzwonili i potwierdzili, że chcą Skutera do siebie. Jednocześnie poprosili o czas 3 tygodnie, aby przygotować dom i podwórko (kupno budy, wylanie, podmurowania pod nią, opatrzenie ogrodzeń wokół ogrodu). Pani mieszka na ulicy ..., przy wylocie z Lublina, ma duży dom i ogród, i chcemy mieć pewność że Skuter nie wydostanie się poza posesję, z uwagi na duży ruch. Wolałabym aby Skuter mieszkal w domu z uwagi na jego łapkę, ale jeśli będą o niego dbali tak jak deklarują to sądzę, że będzie tam szczęśliwy. To małżeństwo ma innego psa (roczny golden, wyrzucony z samochodu pod ich posesją), który kilka tygodni czekał na tego co go wyrzucił. Karmili go, aż w końcu u nich został. Jest łagodny, ale ja w sobotę jadę do nich ze Skuterem aby psy mogły się ze sobą powoli zapoznać . Jeśli golden będzie agresywny ( ci państwo mówią ze jest niezwykle łagodny i smutny) sprawa adopcji upada. Ci państwo chcą żeby Skuter u nich zamieszkał i miał prawdziwy dom, mają nadzieję że psy przypadną sobie do gustu,polubią się i będą sobie nawzajem dotrzymywać towarzystwa." Co myślicie ..... ? Quote
Brysio Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 postaram ię to zrobic jesli znajdę troszkę czasu;) niestety jutro i w czwartek musze dylac na uczelnie i gonic za wpisami;/ ale pozmieniam gdzie sie da, poniewaz większosc ogłoszen się nie da edytowac niestety. Skterku do góry!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nie wiem jak to ując.... CZY KTOS TU POSTRADAŁ ZMYSŁY?????!!!!!!!!! TEN PIES SIE NI E NADAJE DO BUDY!!!!!! TO JEST WBREW DOGOMANII!!! WBREW REGUŁOM KTORE TU PANUJĄ!!!! nigdy w zyciu!!!!!!! Quote
ab-agnieszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 warsawmoo napisał(a): Cudny ale nie do budy!!!!!! Czy psiak ma byc caly czas w budzie?? :shake::crazyeye: Quote
BUDRYSEK Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Brysio napisał(a):nie wiem jak to ując.... CZY KTOS TU POSTRADAŁ ZMYSŁY?????!!!!!!!!! TEN PIES SIE NI E NADAJE DO BUDY!!!!!! TO JEST WBREW DOGOMANII!!! WBREW REGUŁOM KTORE TU PANUJĄ!!!! nigdy w zyciu!!!!!!! Dokładnie!!!! do głowy by mi nie przyszło ze chcecie Go oddać do budy???!!!! Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Brysio napisał(a):nie wiem jak to ując.... CZY KTOS TU POSTRADAŁ ZMYSŁY?????!!!!!!!!! TEN PIES SIE NI E NADAJE DO BUDY!!!!!! TO JEST WBREW DOGOMANII!!! WBREW REGUŁOM KTORE TU PANUJĄ!!!! nigdy w zyciu!!!!!!! Zgadzam się z Brysio, Skuter powinien grzać dupke w łóżku, no przynajmniej w domu. Ten psiak wystarczająco dużo przeszedł, teraz przyzwyczaił się do mieszkania w domu :shake: Quote
_bubu_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 do budy? :crazyeye: takie psiątko? :crazyeye: no bez jaj.. Quote
NaamahsChild Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Brysio ma rację! Czy ta łapka w ogóle pozwala mu mieszkanie w budzie? Myślę, że w tej kwestii powinien wypowiedzieć się weterynarz - jak z jej wrażliwością na zmiany temperatury, ciśnienia? Jak z jej przeciążaniem? Jednak amputacji nie będzie? Moim zdaniem on się do niej nie nadaje W większości umów adopcyjnych jest zawarty wyraźny ZAKAZ trzymania psa w budzie. Czy to aby na pewno rozsądna decyzja? Proszę, zastanówcie się raz jeszcze! Quote
Recommended Posts