Energy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Na alegro podane jest, że Skuter to suka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Energy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 I ponawiam moje pytanie o potencjalny DS o którym pisałaś warsawmoo:p Spacer Skuterku:Dog_run: Quote
warsawmoo Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Energy napisał(a):Na alegro podane jest, że Skuter to suka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brysio już wie. Napisałam jej pw jakiś czas temu. Quote
warsawmoo Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Energy napisał(a):Brysio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co z potencjalnym DS proponowanym przez znajomych Agaty???(str. 46) dalej nic nie wiemy:shake: Cóż, dla mnie ten DS nie jest odpowiednim dla Scootera. Trzeba szukać dalej. Quote
Brysio Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 sorki juz zmieniłam;) poprostu jak zmieniałam allegro Sarenki to przeoczyłam zmiane tych danych:oops: Quote
Energy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Brysio napisał(a):sorki juz zmieniłam;) poprostu jak zmieniałam allegro Sarenki to przeoczyłam zmiane tych danych:oops: No to jest prawdziwy chłopak, który uwielbia panienki:evil_lol: Jak mogłaś Brysio mu to zrobić:eviltong::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Brysio! Bardzo dziękuję za ogłoszenia! Jesteś kachana :loveu::loveu::loveu: (ale ja Ci to już mówiłam chyba z 1000 razy). A tym błędem już się tak nie przejmuj. Najważniejsze, że Scooter nie zdążył tego przeczytać ;) Quote
Energy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Brysio, ja przecież żartowałam:loveu::loveu::loveu: Tyle ogłoszeń, to się można pomylić i coś przeoczyć. No i pewnie rzeczywiście nie zdążył przeczytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Energy napisał(a):Brysio, ja przecież żartowałam:loveu::loveu::loveu: Tyle ogłoszeń, to się można pomylić i coś przeoczyć. No i pewnie rzeczywiście nie zdążył przeczytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słuuuchaj! Przy tak szybkiej reakcji przecież chłopak nie miał szans :evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 ooooo :crazyeye: Energy już na poranny spacerek zabrała Scootiego. No to chodzmy na około-lunchowy :cool3: Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Warsawmoo prosze skopiuj te ogłoszenia do pierwszego postu, zeby na przyszłosc nie szukac;) Quote
warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Brysio napisał(a):Warsawmoo prosze skopiuj te ogłoszenia do pierwszego postu, zeby na przyszłosc nie szukac;) Już się robi! :cool1: Quote
Energy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hi, hi ciocia warsawmoo coś poprawia na wątku:evil_lol: to my Skuter śmigamy na spacerek szukać domku :loveu: Quote
warsawmoo Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 graynew napisał(a):No wreszcie mi sie udalo na dogo wejsc :p Dziewczyny co z Kalinka. Odezwala sie do warsawmoo??? Czemu nic nie wiadomo. Wiem, ze dostala na pw numer tel i namiary. Ja tu nogami z niecierpliwosci przebieram. No bo wkoncu Kalinka bardzo chciala ten kontakt i mowila ze ma domek dla Scooterka przynajmniej ja tak zrozumialam. No wiec Kalinka odezwij sie co i jak!!!!!! Nie odezwała się :roll:. Wysłałam jej namiary na siebie i poprosiłam o kontakt i ..... cisza. Haloooooo !!!!! kalinka!!!!! Wszyscy tu niecierpliwie czekają na Twój odzew :lol:, a najbardziej Scooter :lol:. Quote
graynew Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No wreszcie mi sie udalo na dogo wejsc :p Dziewczyny co z Kalinka. Odezwala sie do warsawmoo??? Czemu nic nie wiadomo. Wiem, ze dostala na pw numer tel i namiary. Ja tu nogami z niecierpliwosci przebieram. No bo wkoncu Kalinka bardzo chciala ten kontakt i mowila ze ma domek dla Scooterka przynajmniej ja tak zrozumialam. No wiec Kalinka odezwij sie co i jak!!!!!! Quote
Energy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Skuterek:loveu: śliczności, gdzie dobry domek i twój człowiek? Super wygląda w bandamce:loveu: Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jakiiiiii on piękny w tej chustce:loveu::loveu::loveu: nastepnym razem do ogłoszeń dodam te zdięcia:loveu::loveu: Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 no jasne:loveu::loveu::loveu: co za pytanie:eviltong: :eviltong:teraz juz dyplomiki porozsyłane wiec mozna wszystkie wkleic;);) Quote
Brysio Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Skuterek ma 3 obserwatorów na allegro:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts