warsawmoo Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Mam cudowną wiadomość :multi:. Jest potencjalny DS :multi::multi::multi:. Jacyś znajomi Agaty zainteresowali się Scooterkiem :multi: Quote
Energy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Agata:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: za super domek dla Scooterka wspaniałego psiaczka:p Quote
warsawmoo Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Kolejne wydatki Agaty na Scooterka: oraz skarpetuchy na biedną łapkę: Quote
bico Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cioteczki, znów się zakradam do Scooterka nocą:evil_lol::evil_lol: i znów idzie psinka na liczne randki, do sunieczek - swych wielbicielek:loveu::loveu: tylko żeby się nie "rozbestwił":diabloti::cool3:;) tym powodzeniem nasz Casanova:evil_lol:;) Byłam dziś w jednej z lecznic wet na osiedlu Poręba, zawieszałam ogłoszenia Dropka, bo niedaleko mieszkam i tam zgadnijcie obok czyjego ogłoszenie dropkowe powiesiłam???:cool3: Oczywiście obok było Scooterka ogłoszonko:multi: teraz Dropek i Scooter razem sobie siedzą;) ale liczę na to, że już w najbliższym czasie ani Dropek ani Scooter nie będą potrzebować ogłoszen, bo znajdą nowe, dobre domki:multi: oby wspomniany domek dla Scoterka szybciutko się decydowal i zabrał go do siebie:thumbs::thumbs: Quote
Energy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bico napisał(a):Cioteczki, znów się zakradam do Scooterka nocą:evil_lol::evil_lol: i znów idzie psinka na liczne randki, do sunieczek - swych wielbicielek:loveu::loveu: tylko żeby się nie "rozbestwił":diabloti::cool3:;) tym powodzeniem nasz Casanova:evil_lol:;) Byłam dziś w jednej z lecznic wet na osiedlu Poręba, zawieszałam ogłoszenia Dropka, bo niedaleko mieszkam i tam zgadnijcie obok czyjego ogłoszenie dropkowe powiesiłam???:cool3: Oczywiście obok było Scooterka ogłoszonko:multi: teraz Dropek i Scooter razem sobie siedzą;) ale liczę na to, że już w najbliższym czasie ani Dropek ani Scooter nie będą potrzebować ogłoszen, bo znajdą nowe, dobre domki:multi: oby wspomniany domek dla Scoterka szybciutko się decydowal i zabrał go do siebie:thumbs::thumbs: No pięknie ten mały kawaler nic tylko na randki chadza:evil_lol:;) Fajnie,że w tej całodobowej lecznicy nie zdjęli ogłoszenia, bo tam sporo ludzi chodzi z psiakami:lol: Dobrze, że wiem, że tam byłaś bo też się wybierałam z ogłoszeniem Dropka:evil_lol:Jeszcze gdy wieszałam Scooterka to Dropek nie szukał domku:shake: tak powiesiłabym od razu dwa:p Oby chłopaki szybko znalazły te swoje super domki. Czekam na wieści o domku, o którym wczoraj pisała warsawmoo i trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Brysio Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 przepraszam, na dogo byłam wczoraj tylko przelotem serwer był ciagle przepełniony:shake: i nie było mnie cały dzien w zasadzie. Dzis miałam zabrac sie do ogłoszen ale moze wstrzymam sie jeszcze chwilke bo widze, ze jest szansa na domek co? Quote
graynew Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ciotki z lublina sluchajcie jest sytuacja w ktorej trzeba pomoc. Jest coli w Lublinie ktorego DT musi wyjechac dzis i nie bedzie go to wtorku i nie ma co z psem zrobic. Czy ktos moze go przygarnac na ten czas????? Tutaj link do watku o psie nazywa sie Norman. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-czas-do-jutra-pomozesz-131883/ Moze da rade i ktos z was bedzie mogl pomoc. Quote
warsawmoo Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Brysio napisał(a):przepraszam, na dogo byłam wczoraj tylko przelotem serwer był ciagle przepełniony:shake: i nie było mnie cały dzien w zasadzie. Dzis miałam zabrac sie do ogłoszen ale moze wstrzymam sie jeszcze chwilke bo widze, ze jest szansa na domek co? Nie wstrzymuj się Brysiu! Ten domek to nic pewnego .... Trzeba szukać dalej ... :shake: Quote
graynew Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jak nic pewnego ??:roll: a ja sie juz tak bardzo ucieszylam :oops: No mam nadzieje ze to tylko taka maksymalna asekuracja i nie zapeszanie a Scooter do domku pojdzie i bedzie mial superasny dom na reszte swojego zycia. Quote
warsawmoo Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 graynew napisał(a):Ciotki z lublina sluchajcie jest sytuacja w ktorej trzeba pomoc. Jest coli w Lublinie ktorego DT musi wyjechac dzis i nie bedzie go to wtorku i nie ma co z psem zrobic. Czy ktos moze go przygarnac na ten czas????? Tutaj link do watku o psie nazywa sie Norman. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mam-czas-do-jutra-pomozesz-131883/ Moze da rade i ktos z was bedzie mogl pomoc. Jak sytuacja? pomógł ktoś? Quote
Energy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hej Scooterku gdzie ten domek z ciepłym łóżeczkiem dla Ciebie?:Dog_run: Quote
Brysio Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Skuterku do góry!! Dziewczyny ogłoszenia będą obiecuje!! czekam na tekst, ktory napisze koss ona jest w tym swietna:loveu: Quote
warsawmoo Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Brysio napisał(a):Skuterku do góry!! Dziewczyny ogłoszenia będą obiecuje!! czekam na tekst, ktory napisze koss ona jest w tym swietna:loveu: Dobrze, dobrze, cierpliwie czekamy i pozdrawiamy gorąco koss :loveu: Quote
koss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kochani -jutro juz na ...amen ,bardzo przepraszam ..ale mam ostatnio urwanie głowy ..z piesami i ludzmi..,\...:shake: Tak " bez cukrowania" jakie sa rokowania: czy amputacja jest juz zażegnana na stałe czy to chwilowe..,na czym ma polegać leczenie...czy wymaga duzych srodków finansowych...- lubie pisać w takich kwestiach prawdę:evil_lol: , jutro z rana zajrzępo informacje ...i napisze ...pies jest niezwykle ujmujacy ... dobrej nocy... Quote
koss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 HISTORIA JAKICH WIELE... Tym razem nie będzie to historia psa, będzie to banalna az do bólu historia ...człowieka, który traktuje psa jak RZECZ-ot,nasza codzienność.. Wieś-gdzies w Polsce, czyli wszędzie ..człowiek jest włascicielem psa, podobnie jak samochodu, lodówki,stołu.. I podobnie jak owe rzeczy nie wymagają karmienia -tak i pies jest głównie na własnym utrzymaniu-stołujac sie po śmietnikach... Z tą tylko drobną róznicą -że o sprzęty ów człowiek dba:..czysci dokonuje przeglądu, poleruje.. PIES jest poniżej kategorii rzeczy uzytkowych. Pies pewnie dożyłby starosci, az do chwili,kiedy głuchy, ślepawy, nie posiadałby już ŻADNYCH walorów uzytkowych -koniec zycia takiego Psa -jest zawsze taki sam : linka ,drzewo, tułaczka, schron Niestety, ( a moze i na szczęście ) Pies miał wypadek -został natychmiast wywłaszczony ze swego legowiska... SCOOTER -młody ok.1,5 roczny , taka mini wersja on-ka dla M3 ( waga 6 kg), o typowym dla tej rasy umaszczeniu: brązowo-czarnym,słodkim pyszczku-z lekka misiowatym ,mądrym i zalęknionym spojrzeniu orzechowych oczu..żebrał po wsi szukając jedzenia . SCOOTR -MUSIAŁ PRZEZ TE WSZYSTKIE MIESIĄCE NIEMIŁOSIERNIE CIERPIEĆ:.. ŁAPKA WYGIETA W DRUGĄ STRONĘ, DZIURA AŻ DO KOŚCI, WOKÓŁ ZYWE MIESO I MNÓSTO ROPY...W ŁAPKĘ WDAŁO SIE ZAKAZENIE.. SCOOTER- BYŁ SKAZANY NA SMIERĆ-OT WYRZUCONY NA SMIETNIK CZAJNIK,NIEUDANY ZAKUP, NIE TAKI STARY, A JUZ SIE POPSUŁ.. Przeżył-dzielnie i z determinacją walczył o swoje zycie jedne jedyne-przecież..a pomocy udzielił mu inny Człowiek-Inspektor Straży dla Zwierzat!!! W czasie leczenia i rekonwalescencji będzie przebywal pod opieką tego Człowieka.. Stan łapki psiaka -powoli sie poprawia ( jest intensywnie leczony) ..na szczęscie grożba amputacji zażegnana Dzisiaj Scooter -poznawszy czym jest opieka, troska ,pomocna ludzka dłon-wypiękniał, odżył,jest przemiłym przytulaskiem, swietnie dogaduje sie z z kotami, psami .. SCOOTER TAK BOHATERSKO WALCZYŁ, ABY PRZETRWAĆ -PROSIMY POWALCZ O NIEGO - DAJ MU DOM..ZOSTAŃ JEGO PRZYJACIELEM.. A jesli nie mozesz inaczej -pomóz wspierać dalsze leczenie psiaka ... Quote
Energy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Koss udało Ci się doprowadzić mnie do :-(...Piękny tekst. Na pytania z poprzedniej strony odpowie mam nadzieję warsawmoo, jako prowadząca wątek. Ja tylko podpowiem o tym, że trzeba by dopisać przed podobieństwem do onka , że jest rzeczywiście mini bo on waży zaledwie ok 8 kg:p (W trzeciej linijce jest literówka-mie zamiast nie więcej nie udało mi się zauważyć, bo mi się tekst rozmazywał:shake:) Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Koss udało Ci się doprowadzić mnie do :-(...Piękny tekst. Na pytania z poprzedniej strony odpowie mam nadzieję warsawmoo, jako prowadząca wątek. Ja tylko podpowiem o tym, że trzeba by dopisać przed podobieństwem do onka , że jest rzeczywiście mini bo on waży zaledwie ok 8 kg:p (W trzeciej linijce jest literówka-mie zamiast nie więcej nie udało mi się zauważyć, bo mi się tekst rozmazywał:shake:) Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aż mi się post zdublował:roll: No to idziemy na spacer Scooti:Dog_run: Quote
warsawmoo Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 koss napisał(a):Kochani -jutro juz na ...amen ,bardzo przepraszam ..ale mam ostatnio urwanie głowy ..z piesami i ludzmi..,\...:shake: Tak " bez cukrowania" jakie sa rokowania: czy amputacja jest juz zażegnana na stałe czy to chwilowe..,na czym ma polegać leczenie...czy wymaga duzych srodków finansowych...- lubie pisać w takich kwestiach prawdę:evil_lol: , jutro z rana zajrzępo informacje ...i napisze ...pies jest niezwykle ujmujacy ... dobrej nocy... Mi też się tekst rozmazał .... :-(. Pięknie dziękuję w imieniu Scootiego :loveu::loveu::loveu:. Co do amputacji nóżki - narazie zażegnana. Leczenie na razie dorazne - w celu zlikwidowania zakażenia. Wszystko jest na dobrej drodze. Jeśli jestem pilnie potrzebna greynew ma mój nr kom - proszę się z nią kontaktować. Na dzisiaj aż do jutrzejszego wieczora jestem off. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts