graynew Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No wlasnie a gdzie kolezanke zalozycielke wcielo??? A zdjecia w bandamce konieczne bo tu juz sie wszyscy doczekac nie moga. Scooter na spacer na pierwsza strone marsz. Quote
warsawmoo Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 A co to się tu dzieje? Co to, na narty nie można się wybrać bo zaraz awantura :eviltong: ? Już jestem!!! I odrazu uprzedzam, że w następny weekend też mnie nie będzie :eviltong:, więc proszę się tu nie awanturować kochaneczki :loveu:. Trzeba korzystać z życia póki jeszcze można :eviltong:. Zdjęć Scootiego nie mam w bandamce bo bateria w aparacie siadła, ale Agata obiecała nadrobić. Brysio! Dane kontaktowe proszę przepisać ze stronu 1-szej wątku - tam jest nr kontaktowy przecież :lol:. Quote
warsawmoo Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ratunku!!! Mam skany w Adobe Reader z rachunkami Scootera ale ...... :oops: nie wiem jak, je wstawić ... :oops: Fotosik ich nie bierze ... :placz: Ktoś pomoże???? Quote
warsawmoo Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No tak, ja zwykle siostra greynew mnie uratowała, a raczej jej cudowna połówka ... :loveu: (żebym tylko po pysku nie dostała) . A więc oto skany z wydatków Agaty na Scootera: http://www.milan.is.net.pl/scan1.pdf http://www.milan.is.net.pl/scan2.pdf http://www.milan.is.net.pl/scan3.pdf a na 1-szej stronie aktualizacja wydatków. Quote
graynew Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No dumna z cioteczki jestem :p wiedzialam, ze dasz rade ze wszystkim. Scooterek na pierwsza strone!!!!! Quote
warsawmoo Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 graynew napisał(a):No dumna z cioteczki jestem :p wiedzialam, ze dasz rade ze wszystkim. Scooterek na pierwsza strone!!!!! Bez Ciebie ie dałoby rady ... :oops: Hopaj malutki! Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Chyba możemy sobie pójść na spacerek:p Szukaj domku Scooterku:Dog_run: Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No my tez juz wstalismy. A ze dzis dzien mamy bardzo zabiegany to szybko wyprowadzamy Scooterka Quote
Brysio Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no to na popołudniowy spacerek teraz idziemy:loveu::loveu::loveu: [CENTER]:painting: :painting: :painting: :painting: [/CENTER] Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Scooter ma chora lapke a my go tak na te spacery ganiamy :evil_lol: No coz nie ma lekko idziemy biegac na pierwszej stronie:Dog_run: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ale na takim spacerku może spotkać jakąś sunieczkę:evil_lol: Quote
warsawmoo Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 graynew napisał(a):Scooter ma chora lapke a my go tak na te spacery ganiamy :evil_lol: No coz nie ma lekko idziemy biegac na pierwszej stronie:Dog_run: A właśnie! Sadystki wstrętne! :lol!: :laugh2_2: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Biegaj na wieczorny spacerek:lol: Domku gdzie jesteś?:Dog_run: Quote
graynew Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No jak juz tu sadystki z nas sie robi. To ja w takim razie odwiedzam bez wyprowadzania :eviltong: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Energy napisał(a):Ale na takim spacerku może spotkać jakąś sunieczkę:evil_lol: no i właśnie ja po to Scooterka zawsze nocą wyprowadzam, żeby mógł chadzać na tajne randki nocne z sunieczkami:evil_lol::multi::evil_lol::multi: Quote
Energy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Może do Was dołączę i pospacerujemy razem?:lol: :Dog_run: Quote
Energy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 bico napisał(a):no i właśnie ja po to Scooterka zawsze nocą wyprowadzam, żeby mógł chadzać na tajne randki nocne z sunieczkami:evil_lol::multi::evil_lol::multi: Dobra cioteczka bico też dba o potrzeby chłopaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
graynew Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Odwarzne ciotki nie boja sie warsawmoo i na spacery dalej chadzaja :evil_lol: My tez na chwilke jestesmy zobaczyc jak sie sprawy u Scooterka maja. Quote
Recommended Posts